50pluslove

50pluslove is een datingsite voor actieve vijftigers, en mocht zich op zowel Nederland als België. Deze datingsite maakt onderdeel uit van 50plusser.nl, een online magazine voor deze leeftijdscategorie. 50pluslove.nl is dus de dating-tak.

De site heeft volgens henzelf enkele duizenden leden, en het percentage mannen en vrouwen is netjes verdeeld. Het inschrijven is er gratis.

50pluslove logo

Om volledig van alle functies gebruik te maken heeft u een Plus Abonnement nodig, maar dit kost in verhouding niet zo veel geld (zie onder). Nederland ‘vergrijst’ en er zijn steeds meer singles. Ook het aantal alleenstaanden van boven de vijftig jaar neemt toe. Het is niet verwonderlijk dat er daarom steeds meer 50+ datingsites verschijnen.

Schrijf je nu gratis bij 50pluslove.nl >>>

Naast deze heb je onder andere nog 50plusmatch.nl, Seniorengeluk en Vijftigplusdating.nl. Alle sites die we op 50-dating.nl hebben staan ziet u in het menu rechts. Door op een naam te klikken kunt u meer over de betreffende site te weten komen. Het kan nogal verwarrend zijn, al die namen met vijftig er in: 50liefde, 50plusmatch, 50plusnet, 50plusrelatie en actief50.

Inschrijven

Als u al een 50plusser-account heeft kunt u gelijk inloggen, maar in de meeste gevallen zal dit niet zo zijn. Inschrijven als nieuw lid doet u op hun website. Verzin een leuke bijnaam voor uzelf (gebruik lever niet uw echte naam) en kies een veilig wachtwoord. Vul alle velden in. Als het goed is heeft u nu een bevestigingsmail gekregen. U activeert uwaccount door op de link in de mail te klikken. Bewaar deze mail, want dan kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord makkelijk terugvinden.

Eenmaal ingelogd kunt u uw profiel samenstellen en een foto toevoegen. U ziet bovenin de knoppen ‘Mijn Profiel’, ‘Snel Zoeken’ en ‘Zoekprofiel’. Zo kunt u bijvoorbeeld een zoekprofiel samenstellen, of een simpele zoekopdracht uitvoeren. Wat u met deze onderdelen kunt wijst zich eigenlijk vanzelf. De site heeft tal van functies die kosteloos te gebruiken zijn.

Kosten 50pluslove

Er is slechts 1 abonnement: dat van een jaar. Wel zo duidelijk, en niet duur. Een jaarabonnement kost u 21.50; dat is omgerekend slechts 1.79 euro per maand. Hiermee is 50pluslove.nl een stuk goedkoper dan de meeste andere datingsites voor vijftigers. Voor dit bedrag bent u trouwens niet alleen lid van 50pluslove, maar ook van het overkoepelend 50plussers.nl. Alle voordeeltjes die dit met zich meebrengt vindt u op de website. Klik hier voor het overzicht van voordelen voor het Plus Lid.

Het Gratis Lidmaatschap

• Persoonlijke profielpagina
• Een eigen fotoboek
• Sla uw zoekprofiel op en ontvang wekelijks bericht met nieuwe aanmeldingen die bij uw partnerwensen aansluiten.
• Verstuur en ontvang privé berichten (bij veel datingsites kan dit niet zonder te betalen)
• LoveChat: u krijgt 20 chatcredits per maand (bij een Plus abonnement is dit onbeperkt)

Het Betaalde Plus Lidmaatschap

Als u er voor kiest een Plus Abonnement te nemen heeft u profijt van onderstaande extra’s:
• Geen reclame banners meer op de website
• Plaats een hoofdfoto op uw profielpagina (grote brede foto boven de website)
• Bekijk fotoboeken van andere leden
• Een eigen fotoboek (grootte foto’s 1024×768 pixels)
• Sla uw zoekprofiel op en ontvang dagelijks een bericht als nieuwe leden die aan uw zoekprofiel voldoen zich hebben aangemeld
• LoveChat – Onbeperkte chat mogelijkheid
• Nodig anderen uit via ‘Mijn dates’ en ontvang aanvragen voor een date van andere leden. Accepteer, negeer of reageer op het aanbod. Vervolgens is het mogelijk om via de aanvraag met de ander te communiceren totdat u de persoon zo goed kent dat u de date wel accepteert.

Contact-info

50pluslove.nl is onderdeel van 50plusser.nl
Postadres: Langgewenst 99, 1211 BA Hilversum
Website: www.50pluslove.nl
E-mail: info@vijftigplusser.nl
Telefoonnummer: als u inlogt en onderaan op ‘contact’ klikt ziet u een telefoonnummer staan.

Ervaringen met 50pluslove.nl

Bent u lid (geweest van deze datingsite? Wij en andere lezers zijn uiteraard benieuwd naar uw ervaringen. Alternatieve 50plus datingsites zijn Actief50, 50plusrelatie en Our Time.

U kunt een korte (of lange als u wilt) review achterlaten onder aan deze pagina. Geeft u aan wat u de zwakke en sterke punten van 50pluslove vindt. Als u ervaring hebt met een andere vijftigplus datingsite kunt u ook daar uw mening over geven.