50plusMatch.nl

Steeds meer 50plussers die samen gaan wonen hebben elkaar online leren kennen; meer dan 1 op de 3, zo becijferde het C.B.S. De belangrijkste 50plus datingsite is 50plusmatch.nl

Tijdelijke & Exclusieve Actie via 50-dating.nl: 3 dagen volledig lidmaatschap bij 50plusmatch.nl: helemaal gratis. Een unieke gelegenheid om 50plusmatch kosteloos te testen

50plusmatch indexBij het TROS consumentenprogramma Radar kreeg 50plusmatch.nl de hoogste beoordeling in de categorie datingsites voor ouderen. Een uitermate betrouwbare dienst dus, die we graag bij u introduceren.

De website richt zich op actieve mannen en vrouwen op leeftijd (50 plus) die nog alles uit het leven willen halen wat er in zit. 50plusmatch kent een gratis inschrijving, en tijdelijk mogen wij van 50-dating.nl ook 3 dagen volledig gratis lidmaatschap aanbieden aan onze bezoekers. Klik voor dit aanbod hier.

Het grootste deel van de leden bestaat uit vrouwen (51%). Dit is eenvoudig te verklaren: vrouwen worden doorgaans ouder dan mannen. Toch zijn er ook duizenden single heren met niveau te vinden. Elke maand komen er tegen de 2.500 nieuwe deelnemers bij. De datingsite heeft een heldere opzet en een overzichtelijke persoonlijke pagina.

Logo Keurmerk Veilig DatenDe dienst staat garant voor uw persoonlijke gegevens; ze zijn aangesloten bij het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens) en hebben ook het Thuiswinkel Waarborg. Tevens zijn ze aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten.

50-plus Dating

Iedereen van boven de vijftig die nieuwe kennissen of een nieuwe relatie zoekt kan zich gratis inschrijven op de site. Bijna de helft van het ledenbestand is hoger opgeleid: 47% heeft een HBO of Universitaire achtergrond. Dit kunnen ze meten doordat iedereen zijn of haar opleidingsniveau dient in te vullen bij de registratie.

50plusmatch indexNog eens 48% heeft het MBO of vergelijkbare school met succes afgerond. De website vermeldt: “Op dit moment is één op de drie Nederlanders ouder dan 50 jaar”.

Het aantal singles neemt flink toe, en dit is de reden dat sites voor 50plussers zo populair geraken. In 2050 zal zelfs vier op de tien Nederlanders vijftig jaar of ouder zijn, en ook de levensverwachting van zowel mannen als vrouwen neemt met een paar jaar toe (bron: CBS).

Voor het gratis aanmelden heeft u een werkend e-mailaccount nodig. Registreren is met een paar minuten gepiept, en uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Hierna kunt u beginnen met de zoektocht naar geschikte vrijgezelle dames of heren, waar op den duur uw nieuwe partner uit zou kunnen rollen.

U kunt als gratis lid alle foto’s bekijken en de profielen lezen. Probeer ook uw eigen profiel(tekst) zo uitgebreid mogelijk te schrijven; dit levert doorgaans een groter aantal geïnteresseerden op. Door zelf een zoekopdracht samen te stellen met uw wensen en eisen kan het systeem van 50 Plus Match daar zelf geschikte kandidaten bij zoeken.

Functies en opties van 50plusMatch

– Rond de 2500 nieuwe leden per maand (zowel oudere vrouwen als heren).
– Messenger en Chat opties.
– Daten via de 50plusmatch app op tablet en smartphone.
– Hoog opgeleid publiek.
– Gedreven eigenaar.
– Veilig: lid van consumenten beschermers en het Veilig Daten Keurmerk.
– Relatief goedkope abonnementskosten.
– Lees reacties van ex-leden die hun partner via deze site gevonden hebben.
– Heldere en goed werkende zoekfunctie.
– Vind mannen of vrouwen uit elke regio.
– Uitmuntende beoordeling TROS Radar consumentenpanel. Eveneens goede testresultaten in consumentenprogramma Kassa.
– Ouderen dating op niveau, in een veilige omgeving.

Kosten

Als u van alle mogelijkheden van deze datingsite gebruik wilt maken moet u hiervoor betalen. In vergelijking met veel andere sites is deze niet duur, en met de prijs/kwaliteitsverhouding zit het helemaal goed.
U kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen; hoe langer het 50plusmatch lidmaatschap dat u aangaat, hoe goedkoper het wordt.

1 maand: € 29,95
3 maanden: € 59,85 (dat is € 19,95 per maand)
6 maanden: € 89,70 (dat is € 14,95 per maand)
1 jaar: € 119,40 (dat is € 9,95 per maand)

De maandelijkse kosten liggen tegenwoordig 5 euro hoger dan in het verleden het geval was. Is 50plusmatch daarmee een dure datingsite? Nee, dat valt erg mee. Sites als Parship en Elite Dating zijn duurder.

In het overzicht hier onder kunt u zien wat de mogelijkheden van een gratis en betaald lidmaatschap bij 50plusmatch zijn; Bekijk ook hun website.

FunctieKosteloze RegistratieBetaald Abonnement
Foto's bekijkenjaja
Iemand je interesse kenbaar makenjaja
Eigen tekst berichten sturenneeja
Reageren op berichtenneeja
Eigen foto(s) plaatsenja (max. 5)ja (max. 5)
Profielen bekijken/ Zoekfunctiejaja
Persoonlijkheidstest doenniet van toepassingniet van toepassing
Dating via GSM / Appnvtnvt
Chatten en Messenger functiesneeja
Zien uw profiel bezocht hebbenneeja
Zien wie betalende leden zijnneeja
Uw foto wordt meer op de site vertoondneeja

Contactinformatie

50plusmatch maakt (net als Match4me) deel uit van MatchMedia
Adres: Vasteland 78
Postcode: 3011 BN Rotterdam
Telefoon-nummer: 010-8700660 (elke dinsdag van 10:00 – 14:00)
E-mail adres: redactie@50plusmatch.nl
KVK inschrijving: 17136160, www.50plusmatch.nl

Kassa Beoordeling

Ook bij het consumentenprogramma Kassa is men aardig te spreken over 50plusmatch. Het oordeel luidde onder meer: ‘”Beoordeling: Goed. Opmerkingen: Veelzijdig, gebruiksvriendelijk, community voor activiteiten, gratis en betaalde leden kunnen met elkaar communiceren”. Tros Radar heeft deze datingsite niet onlangs getest.

Uw ervaring met deze datingsite is belangrijk

Mocht u reeds lid zijn geweest van deze relatiesite zijn we zeer benieuwd naar uw (succes)verhalen of eventuele klachten. Zo kunnen we deze review blijven updaten en u zo volledig mogelijk blijven informeren.

U kunt het veld hier onder invullen als u wenst te reageren. probeer een zo volledig mogelijk beeld van uw ervaring te schetsen: Wat is goed aan deze site, en wat is voor verbetering vatbaar? Zou u deze dienst uw familie of vrienden aanraden? Als u meer datingsites voor 50 plussers of senioren kent houden we ons ook aanbevolen, we zullen deze dan zo snel mogelijk behandelen. Meer reviews over 50 plus datingwebsites vindt u hier. Succes met uw zoektocht naar een nieuwe partner.

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Leden Aantal
Verhouding Man / Vrouw
Kosten
Geschikt voor 50-plussers
Snelheid Website
Rating: 3.5/5 (14 votes cast)
50plusMatch.nl, 3.5 out of 5 based on 14 ratings

Comments

 1. pknmatch says

  Ik zou het handig vinden als burgerlijke staat in het profiel ngevuld moet worden. Weduwe/weduwnaar, gescheiden of vrijgezel!

  • zou graag een poging willen wagen < ben 60 jaar mooi uitziende getinte vrouw die gezelligheid zoekt bij een welgemanierde persoon < op een sraal van 50 km

   • Ik denk dat er weinig mannen zijn die een s(t)raal van 50 km zullen benaderen.

   • Peter Kremer says

    Hallo Julia,

    Als je niet gediend bent van reacties als die van ene harry en je je geluk nog niet gevonden hebt, zou ik je graag eens ontmoeten, bij voorkeur ergens in de Randstad. Ik hoor graag van je.

    Hartelijke groet, Peter

 2. Dus als ik het goed gelezen heb, kun je als gratis lid wel kijken…maar verder geen contact leggen?

 3. Zou erg makkelijk zijn voor 50+ leden , wanneer ook de woonplaats van de dame of heer vermeld zou ‘ moeten ‘ worden. Nu komt het 50+ lid uit Brabant , maar kan natuurlijk goed zijn , dat de woonplaats Den Bosch is , maar ook Tilburg, en dat wel even erg ver uit mekaar voor even op en neer rijden voor kopje koffie en ’n wijntje,
  Laat staan bij regelmatige afspraakjes wanneer het klikt… Komt iemand uit Limburg , dan ligt Geleen ook nogal ver van Venray af. Kost al met al véél reistijd en niet iedereen kan de reiskosten betalen..vanwege dat ze geen baan meer hebben..
  Nu moet je eigenlijk veel mailtjes sturen om de woonplaats van verschillende mensen te
  weten te komen , en wanneer die veel te ver uit de richting komen, , dan is het een tegenvaller dat degene schrijft dat je een leuk type bent maar de afstand té ver is ( met regelmaat meegemaakt én ook van leden gehoord ) Heb al vanaf mei , 2 x aan 50+ site redactie geschreven met mijn voorstel om “verplicht ” te vermelden in profieltekst, maar wordt niets op uitgedaan. Heeft niets met privacy te doen , want de straat naam van de leden wordt toch niet vermeld… Groet Frans Volman

 4. Ik ben lid van 50plusmatch, maar ben mijn website van jullie kwijt, kunnen jullie je weer profileren
  want ik heb wat problemen met mijn PC.

  Antwoord redactie: Beste Klaas stuur anders een berichtje via het contactformulier op de site van 50 plusmatch. Te vinden rechts onderaan de pagina. Succes.

 5. Kan ik (man) ook inschrijven als ik nog getrouwd ben maar inmiddels in scheidingsproces lig?

  Antwoord redactie: Ja dat kan. Wellicht is het handig dit bij nieuwe contacten wel zo snel mogelijk ter sprake te brengen.

  • Angstiger nog we leven in bijna een homobeleid. Zoveel overschot aan mannen. Zelfs komt men niet meer in contact met vrouwen van 60 plus en veel hogere leeftijd. Ikzelf ben ook al 57 en derest laat zich rsden

 6. Ik heb wel belangstelling voor deze datingsite maar wil eerst een proefabonnement of een maandabonnement. Nu lees ik op de site dat een maandabonnement automatisch elke maand wordt verlengd, dat wil ik dus niet. En het nee klikken bij de aanmelding werkt niet, en ik heb er ook niet veel vertrouwen in dus graag een reactive. Als een proef- of maandlidmaatschap, zonder automatische verlenging niet mogelijk is kunt u mij gelijk weer uitschrijven. M.vr.gr. Sara

 7. Voor vier uur lidmaatschap is door Eva van 50 plus Match drie mnd in rekening gebracht terwijl in de voorwaarden 1 mnd staat (7,95). Er is 95 euro nog wat voor een jaar afgeschreven en zeventig euro nog wat teruggestort.

  Na indienen klacht heeft Eva deze klacht over haar eigen beslissing in deze afgewezen. Bepaald niet integer.

  • Gebeurt vaker dit jatwerk bij 50plus 4 dagen gebruik en herroeping recht wettelijk kan je binnen 7 dagen altijd opzeggen en moeten ze geld teruggeven.
   krijg je van de 44,85.. slechts 19,90 terug.
   had zelfde bij relatieplanet na 4 dagen opgave van retourrecht omdat vriendin toch weer verder wilde en alles weer retour
   dus begin niet aan 50 plusdating die Zuid-Hollanders stelen ondank wettelijke regels.

   • Sovere heb 1 jr betaald recent. Ben geblokkeerd. Geen geld terug
    Ik zou diensten aanbevelen. Krijg wat daar. Heb gezegd ik ben masseuse. Niks aangeboden. Maar ja de heren denken meteen aan iets anders.
    Zal deze site nooit aanbevelen

   • KAATJE says

    wat een domme reactie

  • tuurlijk eva zal je geld teruggeven nee dat doen ze niet bij 50plusdating je krijgt van je 44,88 maar 19,90 terug na 4 dagen gebruik
   wel bij Relatieplanet volldige bedrag terug daar ben je dus beter af …

 8. Dus je kunt je alleen maar laten inschijven als je een goede opleiding hebt nou dat slaat nergens op

 9. Dame-weduwnaar-zoekt gaarne kennis met betrouwbare man om in de eerste plaats
  fijne maatjes te worden.Woon in Voorburg en afstand is niet helemaal een bezwaar-rijd nl auto.Ben zelf ook zeer betrouwbaar.
  Zonder arrogantie-zeer goede opleiding en spreek 3 talen vloeiend in woord en geschrift.
  Heb veel van de wereld gezien-ook door werkzaamheden van mijn overleden man.
  Ben 160cm-goed verzorgd en bruin hoor.We zouden eens een kopje thee kunenn drinken.
  Misschien tot dan en vriendelijke groeten.

  Redelijk slank postuur-60 kg en bruin haar
  Indien ik voor een persoon sympathie heb ben ik volledig
  voor die persoon aanwezig.
  Ja het leven is toch bedoeld voor met zijn twee’tjes nietwar ?

  • Peter Kremer says

   Dag Francisca,

   Je geeft een leuke beschrijving van jezelf, die mij er toe beweegt je van harte uit te nodigen voor een kop thee in het Statenkwartier. Mijn verhaal zal je waarschijnlijk interesseren. Ik vertel het je graag.

   Hartelijke groet, Peter

 10. De dames hier kijken over het algemeen alleen naar werk-inkomen-status en het plaatje van je gezicht. Hoog in de boom, zo al niet op de top van de bovenste tak.
  Gratis leden kunnen niets wat van enig nut is, nog niet eens een mailtje lezen van een ander gratis lid. Eerst betalen, zo niet… Sorry, maar je komt hier niet om alleen te kijken.

 11. Ben nu 62 jaar en op zoek naar een luisterend oor met het hard op de juiste plaats

 12. Kan iemand mij vertellen of het echt wel zin heeft om je hier aan te melden. Ben op relatieplanet geweest een tijdje maar daar zijn zeker geen serieuze mannen aanwezig. Ik hoor graag wat eerlijke ervaringen van wat mensen. Alvast bedankt. Monique 54 jaar regio070

 13. ik wil de deting .nl 50 plus opzeggen els santegoeds

 14. loes RuiterFrank says

  Heb problemen met op de site van mij te komen heb kruimel mijn nick naam al ruim 2 jaren
  word er gemeld die is er al. En dan word het kruimeld wacht woord
  sind kort maar kan mijn 50 plus site niet openen.

  • klopt , lukt mij ook niet, ben er niet blij mee.
   Ben member geweest en wil het nogmaals proberen, krijg het niet voorelkaar.

 15. debjeanine says

  Moet je iemand aangeven die getrouwd is en niet van plan is te scheiden maar via de datingsite een minnares probeert te vinden of probeert via de chat seks praatjes los te krijgen?

 16. W.B. sieders-hagenb eek says

  Hoe kan ik hier vanaf komen. Wil mijn lidmaatschap opzeggen. Hoe moet ik dat doen?

 17. Ik werd geblokkeerd omdat ik in mijn profiel schrijf dat ik nog wel gesteld ben op intimiteit en sex. Word gelijk geblokkeerd zonder opgaaf van reden, of ook maar 1 kans om het profiel bij te werken.

  Bij navraag word ik gelijk uitgeschreven en het account verwijderd! Belachelijke gang van zaken! Flutsite, zou uberhaupt geen lid worden hier!

Speak Your Mind