50plusnet

Hoewel het niet echt een datingsite is, vinden we dat 50plusnet.nl niet op onze website mag ontbreken. 50plusnet is een initiatief van Omroep Max. De website stelt 50plussers in de gelegenheid anderen te leren kennen. Dit kan voor een relatie zijn, maar evengoed voor vriendschap, schrijf/mailcontact of om uitstapjes te doen.

Tijdelijke & Exclusieve Actie via 50-dating.nl: 3 dagen volledig lidmaatschap bij 50plusmatch.nl: helemaal gratis. Een unieke gelegenheid om 50plusmatch kosteloos te testen

50plusnetNet als bij datingsites als 50plusmatch en Seniorengeluk is het inschrijven helemaal gratis. Het voordeel van 50plusnet.nl is bovendien dat er geen betaalde abonnementen zijn. U kunt zich aanmelden via www.50plusnet.nl.

Het Profiel

In uw profiel geeft u aan wie u bent en waar u van houdt, kort gezegd. Zo kunt u aangeven van welke uitstapjes u houdt, wat uw hobby’s en liefhebberijen zijn, en welke sporten u leuk vindt. Verder kunt u uiteraard aangeven waar u naar op zoek bent. Het profiel kunt u later gewoon nog wijzigen. U kunt ook een aantal digitale foto’s in uw profiel plaatsen zodat andere leden snel een compleet beeld van u hebben.

We geven u graag een indruk hoe de 50 plus net site er uit ziet als u een account aanmaakt:
impressie 50plusnet.nl

Bij de Instellingen kunt u aangeven of u mailtjes wil ontvangen van 50plusnet. Zo kunt u een mail ontvangen als u een nieuw bericht ontvangen heef,t of als er nieuwe matches (mensen die goed aansluiten bij wat u zoekt) aangemeld zijn. Vindt u het vervelend steeds mailtjes te ontvangen, kunt u dit gewoon uitzetten.

Mijn Matches

Op de pagina ‘Mijn Matches’ vindt een overzicht van leden die passen bij wat u zoekt. Om überhaupt matches te ontvangen is het van belang dat u uw profiel met aandacht invult. Via deze pagina kunt u ook contact opnemen met uw matches.

Chatten met andere 50plussers

Deze contactsite heeft ook een eenvoudige chat-optie. Zo kunt u chatten met andere leden (1 op 1). Dit is eenvoudiger en sneller dan het over-en-weer sturen van berichten. Als u op ‘Chat’ klikt ziet u wie er beschikbaar zijn voor een chat. Zelf kunt u ook kiezen of u wilt chatten of niet, door u wél of niét beschikbaar te maken voor de chatfunctie.

Clubs

Nieuwe vrienden maken kan ook via Clubs. Via deze optie kunt u nieuwe mensen ontmoeten die dezelfde hobby hebben als u. Leden van deze Online Clubs kunnen bijvoorbeeld met elkaar afspreken om iets leuks te gaan doen. De Clubs zijn onderverdeeld per provincie, en lang niet alle clubs zijn even actief. Voorbeelden van clubs op Max 50plusnet zijn koffieclubs, fietsclubs, leesclubs en wandelclubs. Uiteraard kunt u zelf ook een club ‘oprichten’.

Prikbord

Het Prikbord is bedoeld voor discussie over actuele thema’s en berichten over de gewone dagelijkse zaken. Ook hier zijn de berichten gegroepeerd naar provincie. U kunt wel discussies lezen in andere provincies dan die waar u vandaan komt. Het Prikbord bestaat uit 4 onderwerpen: Kennismaking, Activiteiten, Gedichten en het Pluscafé. U kunt zelf ene bericht/oproepje plaatsen of reageren op anderen.

Functies en opties van 50plusnet.nl

 • geen datingsite, maar wel een uitstekend manier om andere 50ers te leren kennen
 • bedoeld om het sociale netwerk van vijftig-plussers uit te breiden
 • zoeken op interesses / hobby / tijdverdrijf
 • matches die dezelfde liefhebberijen hebben als u
 • e-cards versturen naar andere leden
 • lid worden van clubs van mensen met dezelfde interesses
 • berichten/oproepjes plaatsen op het prikbord
 • geheel gratis dienst
 • vertrouwd; initiatief van Omroep Max
 • hulp bij vragen van de 6-koppige Helpdesk
 • beschikbaar in grote letters, voor het geval u slecht ziet

Kosten

Geen, zowel het inschrijven als het lid blijven is gratis. Ook voor het verzenden/lezen van berichten worden geen kosten in rekening gebracht. De meeste ‘gratis datingsites’ kunnen gratis blijven door (veel) advertenties te plaatsen, maar ook daarvan is hier geen sprake.

Video Rondleiding

In onderstaande video wordt u nog eens uitgelegd hoe 50plusnet.nl werkt en wat de verschillende mogelijkheden zijn:

Aantal Leden

Rechtsboven ziet u het actuele ledenaantal van deze 50+ community. Ook ziet u hoeveel nieuwe dames en heren zich deze maand hebben ingeschreven, en hoeveel er online zijn. Met leden die online zijn kunt u bijvoorbeeld chatten. Op het moment van schrijven zijn er een kleine 40.000 ouderen lid. Of dit inclusief of exclusief uitschrijvingen is is onbekend. Veel datingsites zijn hier minder open over.

Let op: wij verwachten het niet, maar het zou kunnen dat er in de toekomst wel een geldbedrag voor het lidmaatschap wordt gevraagd. Aangezien we deze pagina niet altijd up to date kunnen houden raden we u aan voor de zekerheid nog even goed op de site na te gaan of er kosten aan het lidmaatschap van 50plusnet verbonden zijn.

Contactinfo 50plusnet.nl

Onderdeel van Omroep Max (omroepmax.nl)
Postbus 518
1200 AM Hilversum
Telefoonnummer: 035-6775409
Website: www 50plusnet nl
E-mail adres: maxonline@omroepmax.nl of het contactformulier

Ervaringen met 50plusnet.nl

Wij hebben de website alleen uitvoerig bekeken, maar zijn geen actief lid geweest. Daarom zijn we zeer benieuwd naar ervaringen van mannen en vrouwen die lid zijn of zijn geweest van deze contactsite. Wat zijn de sterke en wat zijn de zwakke punten van 50plusnet? Heeft u klachten of complimenten? Uw mening is zeer welkom. Na moderatie komt uw reactie onderaan deze pagina te staan. De reviews op andere datingsite-vertelijkers zijn in elk geval tamelijk positief.

Dank voor het lezen van deze pagina, en mocht u zich inschrijven wensen we u veel leuke contacten bij 50plusnet. Zoekt u toch een ander type site, bijvoorbeeld een echte datingsite? Lees dan eens onze reviews over 50plusmatch, Seniorengeluk of Vijftigplusdating.

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Leden Aantal
Verhouding Man / Vrouw
Kosten
Geschikt voor 50-plussers
Snelheid Website
Rating: 2.0/5 (6 votes cast)
50plusnet, 2.0 out of 5 based on 6 ratings

Comments

 1. Dorien Hasperhoven says

  Is deze site alleen voor mensen die in Nederland wonen?

 2. JandrBroek says

  hallo beste mensen van Max
  waarom werkt deze link niet meer
  http://www.50plusnet.nl

  ik wordt naar googel site gezet in plaats van 50plus?

  • Beste Jan dan ben je net als ik ook verwijderd en heeft men een cookie op je email adres gezet zodat je jezelf niet meer in kan schrijven. Maw je bent totaal geblokkeerd.mvg

 3. Ben op zoek naar een maatje om leuke dingen mee te ondernemen in de privincie Gelderland

 4. Ik ben op zoek naar een leuke vriend .voor ralatie ….leeftijd 60 en 67 jaar .
  Provincie Utrecht

 5. Ineens verwijderd na klacht van medeplusser. Na een gerichte vraag.
  Geen smaad oid En nog steeds geen antwoord op mijn vraag wanneer waarschuwingen zijn uitgedeeld.

Speak Your Mind