50plusrelatie

50plusrelatie.nl is een datingsite voor 50plussers waar ook veertigers welkom zijn. Het aanmelden is gratis, maar om van alle functies van deze site gebruik te maken gelden er wel kosten. We komen daar verder op in deze review op terug. Hier kun je je gratis inschrijven bij 50plusrelatie.nl

Dating voor 40 en 50 Plussers

Datingsites voor deze doelgroep zijn flink in opkomst, en dit is de laatste toevoeging. Andere bekend datingsites voor vijftigers zijn 50plusmatch, Vijftigplusdating.nl en Seniorengeluk. Met Lach.nl, 50liefde, Actief50.nl en 50plusrelatie.nl is er nu nog meer keuze. Aan de ene kant is dat prettig, aan de andere kant zou het wellicht praktischer zijn als er 1 goede datingsite voor 50plussers zou zijn waar het leeuwendeel van de doelgroep is aangemeld.

50plusrelatieOmdat elke site voor deze doelgroep een plek op 50-dating.nl verdient zullen we ook 50plusrelatie.nl hier reviewen.

Inschrijven

Het aanmelden kost geen geld, en een gratis abonnement kan u al een aardige indruk geven. Bevalt de site, kunt u een betaald abonnement afnemen. Bevalt hij niet, zit u nergens aan vast en schrijft u zich weer uit.

Om u in te schrijven gaat u naar www.50plusrelatie.nl. Geef aan of u een man of vrouw bent en in welke leeftijdscategorie u valt. U dient ook uw provincie op te geven, om matches in uw regio te kunnen vinden. Klik vervolgens op ‘vind je nieuwe 50 plus relatie’.

In het nieuwe scherm vult u uw mail-adres in en kiest u een (veilig!) wachtwoord. Hierna kunt u een gebruikersnaam kiezen. Kies hiervoor niet uw eigen/echte naam, maar een leuke, aansprekende bijnaam.

Functies en mogelijkheden van 50plusrelatie.nl

Kosten

De prijzen van de verschillende abonnementsvormen zijn als volgt:

  • 1 maand: € 14,99 per maand
  • 3 maanden: € 9,99 per maand
  • 6 maanden: € 7,50 per maand

Soms zijn er kortingsacties waarbij je korting krijgt op een betaald abonnement. Als je gratis lid wordt krijg je bij dit soort acties vanzelf een melding per mail. Check altijd de actuele prijzen op de website; onze informatie kan verouderd zijn.

Contact Mogelijkheden

Datingsite 50Plusrelatie.nl en 50Plusrelatie.be zijn onderdeel van Didio Internet BV, dat ook bijvoorbeeld ontmoeten.nl en nieuwsrelatie.nl onder beheer heeft.
– Postadres: Didio Internet BV, Reyer Anslostraat 79, 3522DH Utrecht
– geen mailadres bekend; op de site vind je een contactformulier
– geen telefoonnummer bekend
– website: www.50plusrelatie.nl

Ervaringen met 50plusrelatie: uw ervaring is welkom

Wellicht zijn er al lezers van 50-dating.nl die ervaring hebben met deze datingsite. We lezen graag terug wat u er van vindt. Zoals u kunt zien hebben we voor veel andere 50plus sites al erg veel reviews verzameld. Deze reviews helpen anderen weer met het bepalen van hun keuze.

We vragen u vriendelijk bij uw ervaring zowel negatieve als positieve punten aan te geven. Wat is er goed aan 50plusrelatie.nl, en wat is er nog voor verbetering vatbaar? Als u klachten heeft zijn we ook benieuwd of u eerst de klantenservice hebt benaderd en wat hun reactie was. Complimenten en loftuitingen zien we graag beargumenteerd. Daar heeft iedereen het meeste aan. Bezoek 50plusrelatie.nl of klik rechts op een van onze andere reviews van dit type relatiesites.

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Leden Aantal
Verhouding Man / Vrouw
Kosten
Geschikt voor 50-plussers
Snelheid Website
Rating: 1.3/5 (1 vote cast)
50plusrelatie, 1.3 out of 5 based on 1 rating