Dating-50plus.nl

Dating-50plus is er voor single mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder die op zoek zijn naar gewoon contact, vriendschap of een leuke date. U kunt zich hier volledig gratis aanmelden, maar er is ook een betaald-lidmaatschap gedeelte aanwezig. Profielen worden, zo lezen we op de site handmatig gecontroleerd. Dit maakt daten op dating-50plus ‘veilig en leuk’. Blijf echter altijd alert.

dating-50plus websiteHet mooie hiervan is dat een gedeelte van het lidmaatschapsgeld naar Stichting Philia gaat, die zich richten op het welzijn van mensen met een beperking en om het welzijn te bevorderen op het gebied van vriendschap en relaties.

De website is al sinds 2010 actief en loopt dus al wat jaartjes mee. 50plus datingsites 50plusmatch en seniorengeluk zijn alternatieven.

Inschrijven dating-50plus

Inschrijven gaat vrij gemakkelijk. U geeft de standaard informatie op, zoals een nickname en voornaam, een e-mailadres en uw leeftijd. De punten met een rood sterretje erbij zijn verplicht om in te vullen en als u een couponcode heeft kunt u deze ook ingeven. U ontvangt een mail ter verificatie, waarna u direct in kunt loggen.

Als u bent ingelogd ziet u aan de bovenkant van de pagina ‘mijn profiel’ staan, waar u verder gegevens in kunt vullen die ervoor zorgen dat u beter gevonden kunt worden en dat de zoekresultaten ook passend zullen zijn. U kunt nu op uw gemak op zoek gaan naar vrouwen in heel Nederland of gewoon bij u in de regio. Ga naar Dating-50plus.nl

Kosten dating-50plus

Als u van werkelijk alle opties gebruik wilt maken, dan dient u een full membership af te sluiten. U kunt hierbij kiezen uit een maand, drie maanden (actie), 6 maanden of 12 maanden en de prijzen hiervoor zijn als volgt:

  • 1 maand full membership: 9,95 euro
  • 3 maanden full membership: 14.95 euro (actie)
  • 6 maanden full membership: 24.95 euro
  • 12 maanden full membership: 47.95 euro

De betalingen kunnen gedaan worden via iDEAL en PayPal.

Nog meer over 50-plusdating

Als u bent ingelogd ziet u in de bovenste balk het kopje ‘tools’ staan. Hierin kunt u commentaren op uw profiel lezen, uw wachtwoord wijzigen en in principe zou u er ook moeten kunnen chatten door naar de chatroom te gaan. helaas werkt de chatroom niet, wat wel een kleine tegenvaller is.

Het zou handig zijn als ze deze optie zouden verwijderen of juist weer actief maken, want het is natuurlijk best leuk om met andere leden te kunnen chatten, om elkaar zo beter te leren kennen. Verder kunt u onder ‘zoeken’ uw persoonlijke matches zien en uw eigen zoek voorkeur bekijken en aanpassen maar ook is uitgebreid zoeken een mogelijkheid. U kunt berichten sturen of een flirt om de aandacht van iemand te trekken en als u nepprofielen tegenkomt is het mogelijk misbruik te melden.

Contactinformatie

Onderdeel van G-connected.nl
Heintje Hoeksteeg 11a 1012 GR Amsterdam
Website: www.dating-50plus.nl
Telefoonnummer: onbekend
E-mail Adres: info@dating-50plus.nl

Eindoordeel 50-plusdating

Het is een behoorlijk eenvoudig opgezette site. Jammer dat de chat niet werkt, maar de rest van de datingsite functioneert naar behoren.  Ook is het leuk dat u kunt zien welke mannen en vrouwen er per dag jarig zijn. De website heeft de potentie een leuke dating community voor 50 plussers te worden, maar dan zal de site iets uitgebreider moeten worden.

Ervaringen met Dating-50plus

Bent u dater of dater geweest bij deze site? Uw ervaringen met deze datingsite voor vijftigers kunt u onderaan deze pagina achterlaten. Wat is er goed aan deze site en wat is er minder? Zijn er genoeg actieve leden?

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Leden Aantal
Verhouding Man / Vrouw
Kosten
Geschikt voor 50-plussers
Snelheid Website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Speak Your Mind