Gewoon Vriendschap

De website ‘Gewoon Vriendschap’ is gericht op 50plussers die op zoek zijn naar vriendschap, gezellige contacten of activiteiten om met andere vijftigers te ondernemen. Zij profileren zich duidelijk niet als datingsite. Zoekt u toch een datingsite, kijk dan eens bij 50plusmatch of Parship.

GewoonVriendschap.nl is een efficiënte en eenvoudige manier voor 50-plussers om nieuwe mensen in dezelfde levensfase te leren kennen. Let op: alleen mensen die de vijftig reeds bereikt hebben kunnen lid worden van deze community. Waarom dat zo is lezen we op de site:

Naarmate je ouder wordt blijkt het vaak lastiger om sociale contacten uit te breiden. GewoonVriendschap.nl biedt 50-plussers een platform voor (gewoon) vriendschap en gezelschap met de mogelijkheid om met leeftijdsgenoten, dat wil zeggen andere 50-plussers, activiteiten te ondernemen. – Gewoon Vriendschap

Schrijf je nu gratis bij Gewoonvriendschap.nl >>>

gewoon vriendschap website

Het inschrijven bij GewoonVriendschap.nl is gratis, maar er is ook een betaalde abonnementsvorm met meer mogelijkheden. Daarover meer verderop in dit artikel.

Het aanmelden doet u via hun website: gewoonvriendschap.nl. Dit is vrijblijvend en verplicht u niet tot het aangaan van een betaalde dienst.

Nieuwe vrienden zoeken op Gewoon Vriendschap

Het zoeken van nieuwe vrienden kan op diverse manieren. Als u uw profiel heeft ingevuld kunt u matchen op interesses, regio en andere zaken. Als u een profiel ziet van een persoon die u aanspreekt, kunt u een vriendschapsverzoek sturen. Als uw verzoek wordt geaccepteerd kunt u daadwerkelijk contact leggen met uw ‘nieuwe vriend’.

Ook is er een prikbord. Hier op kunnen (betalende) leden oproepen plaatsen en teven een reactie achterlaten op oproepen. U kunt een prikbordbericht plaatsen als u bijvoorbeeld iemand zoekt om mee te gaan fietsen, een eetclub te starten, musea te bezoeken, sportactiviteiten te ontplooien, een dagje weg te gaan enzovoort. Alleen leden met een betaald abonnement kunnen het prikbord actief gebruiken; gratis leden kunnen het prikbord wel lezen maar niet reageren of een activiteit plaatsen.

Activiteitenkalender

Tot slot is er een activiteitenkalender met landelijke activiteiten en evenementen, al dan niet uitsluitend voor vijftig plussers. Verder vind je op de site een blog met artikelen die gerelateerd zijn aan het leven van 50plussers, vriendschap en aanverwante zaken.

Om een indruk te krijgen van de mensen die er lid zijn kun je op de voorpagina op het twee poppetjes-icoontje klikken. Je ziet dan wie de nieuwste leden zijn. Dit kan ook zonder inschrijving. Als je wel een account hebt en ingelogd bent zie je onder dit icoontje tevens je ‘vrienden die online zijn’. Als je nog geen nieuwe contacten hebt gemaakt zijn dit er uiteraard nul.

Kosten Gewoonvriendschap.nl

De prijzen voor een abonnement op Gewoon Vriendschap zijn op moment van schrijven als volgt. Check altijd de meest actuele prijzen op hun website, onderstaande informatie kan verouderd zijn:

  • 1 maand: € 2,95
  • 6 maanden: € 14,99
  •  12 maanden: € 24,99

Uitschrijven bij / opzeggen van Gewoon Vriendschap abonnement

Om uw abonnement op te zeggen stuurt u een mailtje naar de beheerders (info@gewoonvriendschap.nl). U krijgt geen restitutie voor reeds gedane betalingen, maar na uw abonnementsperiode volgt er geen nieuwe betaling. Na ontvangst van de mail zal uw profiel niet langer zichtbaar zijn op de website.

Schrijf je nu gratis bij Gewoonvriendschap.nl >>>

Ervaringen met GewoonVriendschap.nl

Bent lid of lid geweest van deze vriendschap-websites voor vijftig plussers? Dan lezen we heel graag uw ervaringen terug op 50-dating.nl! Wat spreekt u aan en wat is minder aan deze community? Heeft u deelgenomen aan een van de activiteiten die op het prikbord staan, of alleen online gepraat? We horen het graag.

Alternatieven voor deze site, of u nu nieuwe contacten zoekt of echt wilt daten, zijn 50PlusMatch en Actief50.nl.

2 gedachten over “Gewoon Vriendschap”

    • gewoon vriendschap is voor elke leeftijd. Stel je er niet teveel bij voor er wordt weinig gereageerd. Ik denk dat een aansluiting bij Kluppers een beter ingangsdatum is. je moeder wordt dan uitgenodigd voor allerlei activiteiten en kan zichzelf ook opgeven bij activiteiten die ze zelf leuk vindt

      Beantwoorden

Plaats een reactie