Exclusieve Actie bij 50-dating.nl: 10 Dagen Volledig gratis lidmaatschap 50plusmatch voor een tientje!

Wilt u wel eens gebruik maken van een kortlopend lidmaatschap, om eens te zien of dit soort dating voor u bedoeld is? In samenwerking met 50plusmatch heeft 50-dating.nl een erg leuke actie. U mag bij de datingsites 50plusmatch.nl na uw gratis inschrijving een abonnementje afsluiten van 10 dagen voor slechts 10 euro. U kunt dus gebruik maken van alle functies die de betalende leden ook hebben, en zo vrijblijvend uitzoeken of deze site u bevalt. (Wij vermoeden van wel, mits u tot de doelgroep 50plus singles behoort).

Om gebruik te maken van deze actie van 50plusmatch.nl klikt u hier en meldt u zich vrijblijvend aan.

Gratis Lidmaatschap: eerst inschrijven, dan Inloggen bij 50plusmatch

Na de kosteloze inschrijving kunt u gelijk bij 50plusmatch inloggen met het door u gekozen wachtwoord. Het gratis lidmaatschap gaat gelijk in. Mogelijk moet u nog even op een bevestigings-link klikken in een e-mail die naar uw inbox is verzonden.

Misschien wilt u eerst meer informatie lezen over deze datingsite; in dat geval verwijzen we u graag naar onze review over deze dienst. Hier kunt u ook meer terugvinden over de functies en de kosten die gepaard gaan met een betaald abonnement. Deze actie verplicht u tot niets:

50plusmatch banner

Wij van 50-dating.nl wensen u een hoop nieuwe contacten en veel mooie ontmoetingen toe tijdens en na uw lidmaatschap. Hopelijk kan 50plusmatch daar aan bijdragen.

Gratis Datingsites

Er zin ook volledig gratis relatie-sites, dus niet alleen met een gratis lidmaatschap voor drie dagen. Op deze pagina leest u meer over deze gratis datingsites. Let op: gratis betekent vaak wel een minder niveau. Niet zo zeer van de site zelf, maar wel van de leden. De drempel is namelijk veel lager. Daarbij trekken gratis sites ook eerder fraudeurs (lees artikel over dating en de Fraudehelpdesk) en andere oplichters aan. Klachten over datingsites zijn er echter altijd, of u nu voor een betaalde site of gratis dienst kiest.

5 gedachten over “Exclusieve Actie bij 50-dating.nl: 10 Dagen Volledig gratis lidmaatschap 50plusmatch voor een tientje!”

  1. Was op SubLime FM een radio commercial zojuist ‘nu 3 dagen gratis volledig lidmaatschap’. Heb profiel aangemaakt, maar kan niets ‘volledig’ gratis doen, want krijg iedere keer dan de vraag of ik voor 1, 3, 6 of 12 maanden wil betalen.

    Ik wil eerst 3 dagen gratis volledig lidmaatschap…. maar het is mij een raadsel hoe dat te ontvangen en voor elkaar te krijgen bij 50PlusMatch…. niet echt handig dit van de organisatie. En ik ga niet meteen vol betalen, want dat voelt als ‘misleiding’…

    Beantwoorden

Plaats een reactie