Datingsite 50plusmatch.nl Winaar Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijs XS

Goed nieuws voor de datingsite 50plusmatch.nl: Deze relatiesite voor senioren won afgelopen week een belangrijke publieksprijs. The Harbour Club in Amsterdam was het podium voor de bekendmaking van de winnaars van de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS. Ook in de categorie ‘dating’ werd er een publieksprijs vergeven; en 50plusmatch.nl kwam als winnaar uit de bus.

award voor 50plusmatchNiet geheel verrassend in onze ogen; in onze reviews (deze vind je hier) hebben wij 50 plus match ook een zeer goede beoordeling gegeven. De senioren datingsite is dermate effectief dat de dienst inmiddels ook in vele andere landen met succes is gelanceerd.

Award Winnaars

Voor de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS komen online diensten met ene omzet tot 4 miljoen euro in aanmerking. 50plusmatch was volgens de internetdaters dus de beste datingsite. Andere winnaars van de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen dit jaar waren onder andere Kinderkleding-tekoop.nl (categorie Kleding), Onlyformen.nl (herenmode) en Werkaandemuur.nl (Wonen & Tuin). Meer info over deze prijzen en de bijbehorende procedure vind je op de website van de Thuiswinkel Awards.

Wij van 50-dating.nl feliciteren 50plusmatch van harte met deze prijs, en we zijn benieuwd of er volgend jaar wederom een prijs kan worden bijgeschreven. Ben je na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar deze datingsite van senioren? Het inschrijven is gratis en kan via deze link.

Plaats een reactie