Steeds meer 50plussers gebruiken de dating app van 50plusmatch

Nieuws van 50plusmatch: 20% van al het verkeer op 50plusmatch.nl gaat via de mobiele dating app. Steeds meer 50plussers ontdekken hoe handig het is om overal en altijd bereikbaar te zijn. De 50plus datingsite ziet dat de app veel beter gevonden wordt en het gebruik toeneemt. De app is ook beschikbaar voor mensen met een gratis inschrijving bij 50plusmatch.

De kloof wat betreft gebruik van smartphone wordt kleiner

Het verschil tussen verschillende generaties wordt daarmee steeds kleiner. Maar het verschil is er nog wel: veel 50plussers vinden het niet nodig om constant bereikbaar te zijn.

Voor veel jongeren is dat juist een belangrijke voorwaarde: ze vinden dat ze zo snel mogelijk moeten reageren. Voor ieder denkbaar onderwerp is er tegenwoordig wel een app beschikbaar. Ook vrijgezelle 50plussers lijken dit te waarderen: inmiddels meldt 55% van alle leden op 50plusmatch zich aan via de mobiele app. 50plusmatch is een van de belangrijkste datingsite voor 50plussers en senioren. Meer info staat op deze pagina.

De vele opties van de dating app

Het downloaden van de app, ontwikkeld door MatchMedia, brengt dan ook veel voordelen met zich mee. Zo kunnen leden van 50plusmatch met de app berichten versturen, anderen opzoeken, foto’s direct uploaden, en nog vele andere opties gebruiken. Ook onderweg kun je je gesprekspartner op de hoogte houden van waar je mee bezig bent. Het brengt je misschien wel eerder bij een nieuwe liefde. In ieder geval gaat het met een mobiele app nog makkelijker dan je al gewend was. Bekijk de app met alle opties in de iTunes Store.

50plus Match loopt met hun dating app voor op hun concurrenten vijftigplus dating en seniorengeluk.nl, die nog geen applicatie voor iPhone, iPad of andere tablet hebben vervaardigd.

Ook nieuwkomer lach.nl, die zich ook op de vijftigplusser richt, heeft nog geen mobiele applicatie voor hun datingsite ontwikkeld. Over Lach.nl leest u meer op deze pagina. Seniorengeluk staat uitvoerig beschreven op hun review-pagina.

Gebruikt u al een dating app op uw telefoon of tablet? We zijn benieuwd naar uw ervaringen.

1 gedachte over “Steeds meer 50plussers gebruiken de dating app van 50plusmatch”

  1. Goedemorgen, ik ben denk ik op de verkeerde plaats, maar mijn vraag is, ik heb een bericht van iemand gekregen , maar weet niet hoe ik hem kan bereiken of met hem praten. Kunt u me helpen???? Met vriendelijke groet Fried.

    Beantwoorden

Plaats een reactie