Ervaringen met Senioren Dating en datingsites voor 50plussers

50-dating.nl bespreekt de verschillende datingsites voor ouderen, maar is vooral geïnteresseerd in uw bevindingen! Deze pagina moet een verzameling van ervaringen met senioren dating worden.

Heeft u goede of slechte ervaringen met een van de genoemde datingsites voor senioren en oudere singles? U helpt ons, maar vooral andere alleenstaanden zeer door uw ervaring met ons te delen.

Ervaringen met Senioren Dating

Op veel review-sites zijn het vooral de jongere daters die (gewend zijn) een review achter te laten op de verschillende reviewsites. Op 50-dating willen wij onze artikelen graag aanvullen met ervaringen van internetdatende oudere singles, of mensen die inmiddels via een datingsite een partner hebben gevonden.

Uw Ervaringen met Senioren Dating

Bent u ouder dan 45 á 50 jaar en heeft u in het verleden gebruik gemaakt / maakt u momenteel van een van de volgende datingsites gebruik, dan zijn we erg benieuwd wat u van de dienst vindt.

50plusmatch.nl (lees meer over deze site)
Parship.nl (Parship is niet alleen voor 50+, wel alleen voor hoger opgeleiden)
Seniorengeluk.nl (lees meer over deze site)
Match4me.nl (niet alleen voor 50+, wel alleen voor hoger opgeleiden)
PartnerSelect (relatiebemiddeling)
e-Matching: (hoog opgeleide singles)

PartnerSelectie hoort eigenlijk niet in dit rijtje thuis, want is geen datingsite maar een relatiebemiddelingsbureau. PartnerSelectie mikt op de hoger opgeleide 50plusser. De volledige naam is Society Partnerselectie Relatiebemiddeling; heeft u ingeschreven gestaan bij dit relatiebemiddelingsbureau of maakt u nog steeds gebruik van hun diensten azijn we erg benieuwd naar uw ervaring.

Dating-Verhalen

We zien uw dating-verhalen en ervaringen met senioren dating graag tegemoet. Misschien kunt u antwoord geven op vragen als: heeft u de ideale partner gevonden? Na hoe lang heeft u met uw date in het echt afgesproken? Wat vindt u van het prijsniveau? Zijn er in uw kennissenkring veel ouderen die gebruik maken van online relatiesites? Staan vijftigplussers anders tegenover internetdaten dan jongeren en wat zijn de eventuele verschillen? Zijn er klachten over de datingsite in kwestie of wilt u juist een compliment maken?

Mocht u het leuk vinden uw bevindingen met de overige lezers van 50-dating.nl te delen nodigen we u van harte uit uw verhaal te vertellen. U kunt dit doen door hier onder een reactie achter te laten. Stuurt u liever een mail? Dat kan natuurlijk; gebruikt u hiervoor het e-mail adres info @ wly.nl en vermeld als onderwerp: “ervaringen 50 plus dating”.

Diverse Relatiesites voor Vijftig Plus

Mocht u nog geen verleden hebben met online dating en dit wél overwegen, dan kunnen we u de sites 50plusmatch.nl, Parship en Seniorengeluk voorleggen. Boven in het menu vindt u links naar uitgebreide reviews over deze datingsites. Wij wensen u een plezierige tijd online en een fijne, langdurige nieuwe relatie toe.

Bent u trouwens bekend met de website voordeelvoorouderen.nl? Op voordeelvoorouderen.nl vindt u informatie en tips voor ouderen. U treft er voordeeltjes op verschillende gebieden en blijft op de hoogte van nieuws dat relevant is voor 50plussers. De redactie van de website Voordeel voor Ouderen is ook in handen van ouderen dus men weet wat er speelt voor uw doelgroep.

2 gedachten over “Ervaringen met Senioren Dating en datingsites voor 50plussers”

 1. Op SeniorenGeluk word je bij de benen genomen. Om een bericht te kunnen versturen, moet je betalen. Geen probleem. Stuur je dat bericht aan iemand die geen lid is, dan kan die persoon jouw bericht niet openen, laat staan beantwoorden. Je betaalt dus voor niks, want de boodschap komt zelden over. Zelden, want op SeniorenGeluk barst het van de niet betalende leden. En de site weigert aan te geven welke leden niet en welke leden wel betalen. Het is dus een pure gok en daarmee overtreedt SeniorenGeluk de fatsoensregels.

  Als je SeniorenGeluk daarop aanspreekt, dan luidt het antwoord simpel dat e.e.a. in de Voorwaarden vermeld wordt. Niet dus. Als je ze vraagt waar de betreffende passage dan staat, luidt het antwoord dat ze geen heil zien in een verdere discussie. Nogal laf, niet dan?

  Beantwoorden
 2. Geluk is onbetaalbaar en dat is ook zo. Echter moet het krijgen van geluk wel betaalbaar blijven.

  Mijn naam is Christine en ben 28 jaar. Zelf ben ik enkele jaren actief geweest op verschillende online dating websites.
  Na veel vallen, opstaan en doorzettingsvermogen ben ik de juiste man tegengekomen waarmee ik ondertussen getrouwd ben.
  Sindsdien heb ik verschillende kennissen en vrienden in mijn omgeving geholpen met de eerste stappen in de wereld van online daten.

  Ik heb geen klantenbestand zoals vele datingbureaus maar ik kan wel jouw persoonlijke datingcoach zijn. Na een persoonlijk gesprek, kijken we waar je staat? Of we je moeten aanmelden online
  of dat ik je kan helpen bij het schrijven van een persoonlijk stukje. Ik help je bij elke stap van je liefdespad. Vanaf het aanmaken van je profiel tot aan het moment na je eerste date.

  Door de vele opties die zich aandienen is het soms moeilijk het kaf van het koren te scheiden. Op welke site moet je je aanmelden & waarom, trek je wel de juiste personen aan en op het moment dat je eenmaal in contact bent met die leuke persoon, hoe pak je het vervolg dan aan?? Spreek je meteen af of ga je eerst mailen en hoelang doe je dat dan? Waar heb je het over met diegene tijdens je date? En vooral hoeveel tijd moet je in je online profiel steken?

  Ik kan je helpen! Ik vind het leuk om mensen te begeleiden en vol vertrouwen in het datingproces te laten stappen en ze te helpen middels mijn eigen ervaringen.

  Heb je de stap tot het online daten nog niet durven zetten, sta je al een tijdje ingeschreven maar wilt het je maar niet lukken om de juiste persoon te vinden of wil je gewoon dat iemand je het werk uit handen neemt en profielen voor je selecteert?

  Mail me voor vrijblijvende informatie! Het is tenslotte altijd fijn iemand te hebben die je helpt en begeleidt in de liefde.

  Christine
  christinevdveen@gmail.com

  Beantwoorden

Plaats een reactie