Single Events

Via Single Events kun je actieve singles 45+55+65+ ontmoeten in real life. Je kunt (lid of geen lid) mee doen met de door Single-Events.org zelf georganiseerde wandelcafés, single-party’s en (feestdagen)weekenden voor singles. Je vindt alle aanstaande evenementen en activiteiten in de agenda op hun website.

Profiel op Single Events

Single-events.org logo

Ook kun je een profiel aanmaken en met een betaald profiel kun je tevens daten. Bijvoorbeeld: zoek singles en stuur een bericht via de site. Nodig ze uit voor een uitstapje, spreek samen af en beleef samen een leuke middag of avond uit.

En wie weet ontmoet je wel nieuwe vrienden of een leuke date. Ja, leuk! Ik meld me aan! https://single-events.org/signup

Single Events website
de website van single-events.org

Singles ontmoeten op singles-uitjes in 4 stappen

Lijkt het je leuk om andere singles live te ontmoeten? Ben je klaar met daten? Wil je niet meer overal alleen naar toe, of geen derde wiel aan de wagen meer zijn? Mee doen met leuke uitstapjes, waar en zo vaak je maar wilt? Lees op deze pagina precies hoe het er aan toe gaat op single-event.org en hoe het werkt: klik.

Je sociale netwerk uitbouwen en wie weet die ene leuke man of vrouw tegen het lijf lopen?
Meld je nu aan bij Single Events en doe mee! Snel en makkelijk! Volg deze 4 stappen:

  • Profiel aanmaken
  • Kennismaken op Single Events-uitje
  • Meedoen met ledenuitje
  • Uitnodigen en contact via de site

Ja, leuk! Ik maak nu een profiel aan: https://single-events.org/signup

Clubjess bij Single Events.org

Wandelgroepjes en motorclubjes zijn ontstaan, maar ook kook- en eetclubjes. Stap- en fietsmaatjes werden gevonden, maar ook kampeer- en vakantiemaatjes. Ook vriendschappen ontstaan en nieuwe liefdes bloeien op. Nu is het jouw beurt!

Je wilt uit eten, hebt zin in borrelen, een terrasje pakken of lekker wandelen. Maar niemand heeft tijd of je bent net verhuisd. Of je ziet een leuk concert, een mooie tentoonstelling en je wilt er heen. Maar ja, met wie? Plaats het als uitje op de site en ga samen met andere singles!

Alternatieve Sites om nieuwe 50-plus contacten te vinden

Naast Single-Events.org zijn er vele meer sites waar je leuke nieuwe contacten op kunt doen. Een goede datingsite voor vijftigplussers is 50plusmatch.nl, waar je hier meer over kunt lezen. Sites die minder op dating/relaties zijn gericht maar meer op gezellige 50+ contacten zijn Gewoon Vriendschap, Nieuwe Mensen Leren Kennen en Klup.

Ervaringen

Heb jij al eens meegedaan aan een van de vele activiteiten va deze contact-site? Dan vind ik het leuk als je je ervaring wilt delen met de andere lezers van deze site.