Vijftigplusdating.nl

Vijftigplusdating.nl is een datingsite, speciaal opgezet voor mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder, die op zoek zijn naar een relatie of leuke vriendschap. Het is niet een bijzonder grote datingsite, zoals 50plusmatch en Parship. Bezoek vijftigplusdating.nl

website Vijftigplusdating

De website bestaat al sinds 2005 en is redelijk opgezet en dus aardig makkelijk in gebruik. Inmiddels ziet de boel er wel wat gedateerd uit en vraag ik me af of er regelmatig updates worden gedaan.

Deze dating site voor de net wat oudere internetdaters is één van de bekendere van Nederland, met iedere week nieuwe leden, wat de site tot een redelijk succes maakt.

Hoogste tijd dus om haar van een review te voorzien. Is het de moeite waar je hier aan te melden? Deze datingsite voor 50plussers kent overigens een gratis inschrijving.

Schrijf je nu gratis bij Vijftigplusdating.nl >>>

Lees hier verder of lees meer over de alternatieven 50plusmatch en OurTime, eveneens 50plus datingsites.

Veilig gebruik maken van vijftigplusdating.nl

Als je van een datingsite voor ouderen als vijftigplusdating gebruik gaat maken, dan wil je dat natuurlijk wel veilig doen. Het zijn tenslotte vertrouwelijke gegevens die je op het internet gaat plaatsen en die moeten zo goed mogelijk beveiligd worden. En daar denkt vijftigplusdating gelukkig precies zo over.

Ten eerste worden alle profielen die op de site worden aangemaakt handmatig gecontroleerd, zodat eventuele nepprofielen geen schijn van kans maken. Dat alleen al geeft een veilig gevoel. Maar er is nog meer. Vijftigplusdating heeft een COMODO hackerproof keurmerk. Door middel van veilige verbindingen ben jij er dus van verzekerd dat je gegevens beschermd worden en je jezelf met een gerust hart op deze 50 plus datingsite in kunt schrijven.

Verder wordt alles iedere dag gecontroleerd en nauwlettend in de gaten gehouden en wordt het systeem regelmatig bijgewerkt om alles zo up-to-date als mogelijk te houden.

Aanmelden bij vijftigplusdating.nl

Om in deze daadwerkelijk veilige omgeving op zoek te gaan naar een leuke relatie of fijne vriendschap, is het uiteraard wel noodzakelijk om jezelf aan te melden. Dit gaat ontzettend gemakkelijk, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Bezoek vijftigplusdating.nl

Je vult een geldig e-mailadres in, geeft een nickname (bijnaam zoals je op de site gezien zult worden) en wachtwoord op en geeft je geboortedatum aan. Dan nog even aangeven of je een man bent op zoek naar een vrouw of man, of een vrouw bent die op zoek is naar en man of vrouw en je klikt op de blauwe ‘Nu gratis inschrijven!’ knop.

Je ontvangt een e-mail waarin een bevestigingslinkje zit. Deze klik je aan en je bent gewoon ingeschreven. Zo eenvoudig gaat het dus. Let er overigens wel even op dat je bij het registeren ook meteen akkoord gaat met de voorwaarden en het privacy beleid. Dus wil je deze eerst even doorlezen, doe dat dan op je gemak.

banner vijftigplusdating.nl


Profiel bij vijftigplusdating.nl

Het aanmaken van een goede profielpagina op een 50plus dating site is net zo belangrijk als op iedere andere dating website. Je wilt namelijk dat mannen en/of vrouwen je vinden om wie je bent en wat je leuk vindt etc.

Op die manier krijg je namelijk geen mensen die contact met je gaan leggen om redenen die jij helemaal niet wilt. Je moet dus goed aan kunnen geven waar je naar op zoek bent, wat jij in een vriendschap of relatie zoekt, wat je leuk vindt om te doen en ga zo maar door. Daar krijg je bij vijftigplusdating alle ruimte voor. Je kunt een ontzettend uitgebreid profiel aanmaken, wat er niet alleen voor zorgt dat jij goed gevonden wordt, maar er ook voor zorgt dat alle matches die er uitkomen terwijl je aan het zoeken bent in de interne zoekmachine, passen bij jouw aangemaakte profiel.

Met een goed ingevulde profielpagina op vijftigplusmatching krijg je dus de beste resultaten, iets waar deze website dus erg goed zorgt voor succesvolle contacten.

Schrijf je nu gratis bij Vijftigplusdating.nl >>>

Kosten bij een volledig abonnement

Net als de andere datingsites voor vijftigers is ook deze site niet gratis als je van alle functies gebruik wilt maken.
Full Memberships zijn te krijgen in 1 maand, 3 maanden of een half jaar. De prijzen zijn als volgt:

 • 1 maand voor € 29,95 per maand
 • 3 maanden voor € 24,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 74,85
 • 6 maanden voor € 19,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 119,70

Voorheen was er ook een Premium-jaarabonnement bij Vijftigplusdating, maar dat wordt schijnbaar niet meer aangeboden.

Contactinformatie

Vijftigplusdating.nl
Onderdeel van Epic Internet B.V
Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht
E-mailadres: info@vijftigplusdating.nl
Website: www.vijftigplusdating.nl
KVK: 64190102

Voor- en nadelen van vijftigplusdating.nl

Om een beetje een algemene blik over deze 50plus dating site te geven, hebben we een aantal plus- en minpunten van de website voor je op een rijtje gezet, zodat je zelf kunt bepalen of je deze datingsite voor jou geschikt vindt.

 • Pluspunten:
 • Inschrijven gaat ontzettend eenvoudig
 • Duidelijk en overzichtelijke website om te gebruiken
 • Gegevens worden goed beveiligd
 • Uitgebreide profielpagina om in te vullen voor beste resultaten
 • Minpunten:
 • Geen app voor website aanwezig
 • Alleen betalende leden kunnen van alle opties gebruik maken

Eindoordeel vijftigplusdating.nl en ervaringen gevraagd

Ons eindoordeel over vijftigplusdating.nl is eigenlijk heel duidelijk. Omdat de website ontzettend veel inzet op de veiligheid van de gebruikers door middel van veilige verbindingen en het handmatig nakijken van profielen en zij dit ook steeds blijven doen, hebben wij er alle vertrouwen in dat deze 50plus dating site een goede plek is om op zoek te gaan naar een nieuwe relatie of een fijne vriendschap.

Maar we horen natuurlijk ook graag ervaringen van daters die daadwerkelijk deze site gebruikt hebben. Je kunt ervaringen en/of klachten hier onder plaatsen. Bekijk ook de pagina over 50plus single reizen.

Ook de gebruiksvriendelijke navigatie en de duidelijke uitleg over alles op de website doet ons geloven dat je hier met een fijn gevoel op zoek kunt gaan naar een leuke afspraak en misschien wel een langdurige relatie of vriendschap.

5 gedachten over “Vijftigplusdating.nl”

 1. Na 3 uur ingelogd en weer uitgelogd. Geen betalende dames aanwezig en dus ook geen antwoorden of berichten. Eeen echte tranen trekken niet betalen het heeft geen nut.

  Beantwoorden
 2. Hallo klantenservice,
  Ik ben nu al een behoorlijke tijd full member van uw datingsite.
  er wordt automatisch betaald,echter als ik een bericht wil lezen komt telkens het betaal schema voor membership.
  Kan dus geen berichten lezen.
  Vind dit een slechte zaak ,als dit niet veranderd zie ik mij genoodzaakt mijn lidmaatschap op te gaan zeggen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie