40plusrelatie

Naast datingsites besteden we ook aandacht aan bureaus voor relatiebemiddeling. 40plusrelatie is er zo één.

logo 40plusrelatie

Zoals de naam al doet vermoeden richt dit bureau zich op relatiezoekende singles van 40 jaar en ouder. Vaak veertigers die datingsites en dating apps zat zijn geraakt. Ze zoeken vaste, duurzame relaties dus.

50plussers zijn er dus zeker welkom. Bezoek 40plusrelatie.nl

Wat is 40plusrelatie.nl?

40Plusrelatie is een relatiebureau dat actief is in zowel Nederland als België. Hun doelgroep bestaat uit 40+ alleenstaanden die op zoek zijn naar een duurzame, vaste relatie. De maximale leeftijd waarbij bemiddeld wordt is 60 jaar.

Schrijf je nu gratis bij 40plusrelatie >>>

Op de website kun je contactadvertenties lezen, gesorteerd op provincie. Zo krijg je een goed beeld wat voor type mensen de hulp inroept van dit relatiebemiddelingsbureau. Ook als niet lid kun je reageren op een advertentie.

40plusrelatie website

40PlusRelatie is een professionele en succesvolle organisatie met als doel singles op elkaars pad te brengen. Wij zijn een landelijke organisatie met kantoren door heel Nederland en België. Hierdoor hebben we een groot landelijk bestand met singles, waar alle consulenten uit kunnen putten.

Werkwijze 40plusrelatie

Als je je inschrijft bij dit relatiebureau krijg je een consulent toegewezen die met jou op zoek gaat naar een geschikte partner. Op de site kun je een consulent zoeken bij jou in de buurt. Hij of zij wordt dan je aanspreekpunt.

Op een persoonlijke manier wordt er samen met je gezocht naar een partner waar je de rest van je leven mee kunt delen. Uiteraard kun je vrijblijvend informatie inwinnen door het formulier op de site in te vullen. Ze nemen dan contact met je op en kunnen meer uitleggen over hun werkwijze en procedure.

Overigens heeft 40plusrelatie ook een gratis e-book geschreven met als titel ‘Welke partner past bij mij?’. Dit op basis van hun ervaringen in de relatiebranche. Vraag dit gratis e-book aan.

banner 40plus

Kosten Relatiebemiddeling

Wat zijn de kosten van dit alles, vraag je je misschien af. Deze staan keurig op de site vermeld. Op moment van schijven betaal je voor een traject bij 40plusrelatie een inschrijfgeld van € 175, voor 12 maanden bemiddeling  € 79 per maand. Totaal komt dit dus neer op  € 1.123 euro voor een jaar. Als je de betaling in 1x voldoet krijg je korting, maar er staat niet aangegeven hoeveel.

Relatiebemiddeling is nu eenmaal een stuk intensiever en daarmee ook duurder dan wanneer je zelf op een datingsite als 50plusmatch op zoek gaat naar een partner.

Contactadvertenties

Nieuwsgierig geworden? Krijg dan een goed beeld door op hun website alvast te kijken naar de actuele contactadvertenties. Misschien zit je toekomstige partner hier al bij en hoef je jezelf helemaal niet in te schrijven.

Bij de advertenties staat duidelijk vermeld waar de persoon in kwestie van houdt, en waar hij of zij naar op zoek is. Ook vind je er een beknopte beschrijving van het uiterlijk. Foto’s worden echter om privacy-redenen niet zomaar vertoond, open en bloot op de website. Wil je reageren? Dan kan dat via het contactformulier. Vermeld daarbij ook het kenmerk (nummer) van de advertentie.

Schrijf je nu gratis bij 40plusrelatie >>>

Op een rijtje

  • 40plus / 50plus relatiebureau. Ook hebben ze een dienst voor zestigers: 60plusrelatie. Deze vind je ook op hun website.
  • Contactadvertenties van zoekende singles op hun site, kosteloos in te zien en reageren
  • Consulenten door heel Nederland en België, dus altijd een consulent uit jouw regio
  • Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling
  • Gratis e-book ‘Welke partner past bij mij?
  • Lees hun blog over relaties

Bedrijfsinformatie

40plusrelatie.nl / 60plusrelatie.nl
Adres: Meunsloot 3, 2724 BE Zoetermeer
Website: www.40plusrelatie.nl
Telefoonnummer: 088 – 4040 900
E-mail Adres: info@40plusrelatie.nl

Alternatieve Bureaus voor 50plus Relatiebemiddeling

In Nederland zijn er nog veel meer 50plus relatiebureaus actief. Bekende bureaus zijn onder andere PartnerSelect en Mens-en-Relatie. Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht.

Toch liever daten? Dan raden we 50plusmatch.nl aan. Het aanmelden bij deze site is gratis, en de abonnementskosten zijn in vergelijking met relatiebemiddeling goed te betalen.

Ervaringen met 40plusrelatie.nl

Ben je op deze website terechtgekomen omdat je al lid bent van 40plusrelatie en graag je mening wilt delen met anderen? Dat kan! Laat een review achter onderaan deze pagina. Wat vind je goed aan dit bureau en wat is er minder goed? Deel je ervaring met de lezers van 50-dating.nl.

Plaats een reactie