50liefde.nl

De datingsite 50liefde.nl noemt zich op de voorpagina gelijk ‘de grootste datingsite voor 50 plussers’ maar dat wagen wij te betwijfelen.

Update: We hebben de laatste tijd erg veel negatieve reviews over deze datingsite binnen gekregen. Deze kunt u onderaan deze pagina lezen. De strekking van de klachten is vaak dezelfde. Kennismakingsabonnementen van 1 maand worden verlengd tot 3 maanden, dreigingen met incasso. Fake profielen. De klachten zijn talrijk. Bezoek 50liefde.nl.

nieuwe website 50liefde.nl
de vernieuwde website van 50liefde.nl

50liefde.nl is een datingsite die nog niet zo heel lang actief is. De site bestaat sinds 2014 en heeft een redelijk aantrekkelijke uitstraling, waardoor je meteen al het gevoel krijgt bij een datingsite te zijn beland die in elk geval het design serieus neemt. Uiterlijk zegt echter lang niet alles. Lees hier onder de review over 50liefde. Inschrijven is gratis bij 50liefde.nl, maar een abonnement om contact te kunnen leggen moet u (flink) betalen.

Schrijf je nu gratis bij 50liefde.nl >>

50liefde datingsite index

Over de datingsite 50liefde.nl

Het feit dat 1 op de 3 mensen op deze 50 plus datingsite een partner vindt (dit vermeldt de site zélf en is na de vele klachten ook nauwelijks serieus te nemen) is niet onderbouwd.

Hier is weer te lezen dat vrouwen in de meerderheid zijn. Dit lees je op zowat elke datingsite en is lastig te controleren. Het percentage vrouwen zou bij 50liefde op 57% liggen tegenover 43% mannen. Oordeel zelf.

Tijdelijke & Exclusieve Actie via 50-dating.nl: 3 dagen volledig lidmaatschap bij 50plusmatch.nl: helemaal gratis. Een unieke gelegenheid om 50plusmatch kosteloos uit te proberen.

De profielen worden handmatig gecontroleerd en veiligheid en anonimiteit staan voorop.De website zit achter een veilige SSL verbinding (te zien aan de https:// in de adresbalk) waardoor je in een beschermde omgeving op zoek kunt gaan naar een leuke date. Onderaan de pagina staan een aantal buttons:

 • Liefde is geen toeval
 • Veiligheid en anonimiteit
 • Ervaringen van anderen
 • Vragen over dating?

Hier kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om meer over de website te weten te komen. Ook zou er een goede klantenservice aanwezig zijn die al je vragen met plezier te beantwoorden. Na alle negatieve reviews kunnen we dat niet meer serieus nemen.

Aanmelden bij 50liefde.nl

Op de startpagina van 50liefde.nl zie je al meteen aan de rechterkant “Meld u nu gratis aan!” staan. Inschrijven is kosteloos. Even aanvinken of je een man of vrouw bent en of je op zoek naar een vrouw of een man bent. Daarna Vul je even je naam in en klik je op “Ga nu verder”. Er opent zich heel snel een volgend balkje onder waar je je naam hebt ingevuld. Daar kun je een geldig e-mailadres in gaan typen en geef je gelijk een door jou te gebruiken wachtwoord aan.

50liefde logo

Daarna klik je op “Nu gratis aanmelden!” waarna je op een nieuwe pagina komt waar je van harte welkom wordt geheten. Klik op “ga verder met het invullen van uw profiel” om je profiel in te vullen. Maar let wel op, ga even naar je mailbox om je account officieel te activeren. Je hebt namelijk meteen een e-mail van 50liefde ontvangen, met daarin een link on je e-mail te verifiëren.

Dan word meteen weer naar de pagina gestuurd waar je al was om je persoonlijke gegevens en de rest van je profiel in te vullen. Velden met een rode ster zijn verplicht, de rest zou je achterwege kunnen laten, maar ervaring vertelt ons dat hoe meer je invult, hoe makkelijker je aan een passende date kunt komen. Alles ingevuld? Prima, dan kom je op de site zelf terecht, waar je meteen met een chat mee zou kunnen doen. Gewoon en leuk berichtje achter laten, het wijst allemaal voor zich.

Aan de bovenkant van de pagina Zie je een aantal buttons staan. Daar kun je profielen bekijken, zoeken naar een leuke man of vrouw om eens aan te spreken, je postvak staat er ook en ook kun je je profiel daar aanpassen. Ook staat er een button “help”, waar je veel gestelde vragen, veiligheidstips en contact onder kunt vinden.

Schrijf je nu gratis bij 50liefde.nl >>

Voor- en nadelen

Zoals iedere website heeft 50liefde natuurlijk zowel zijn voordelen als nadelen.

Voordelen:

 • Makkelijk en gratis aanmelden
 • Supersnelle navigatie
 • Duidelijke website
 • Uitgebreide profielen aan te maken
 • Bijzonder veilige omgeving
 • Op mobiele apparaten te gebruiken

Nadelen:

 • Geen app aanwezig
 • Zie comments:
 • Agressieve incasso

Kosten Abonnementen 50liefde

Een betaald Premium abonnement kost zo te zien 14.99 per maand bij een jaarabonnement. 179,88 euro per jaar dus. Een abo voor 1 maand bestaat niet bij 50liefde. Wel kun je voor 3 maanden (a 24.99 per maand) of 6 maanden ( a 19.99 per maand) een betaald abonnement afsluiten. Hier vind je meer info over de kosten van 50plus dating. Let op: kosten van datingsites kunnen altijd wijzigen, check altijd de actuele kosten zelf op de website in kwestie.

Contact informatie

Onderdeel van ConnectionBuilders
Stationsstraat 7
3451BV Vleuten
website: www.50liefde.nl
e-mail adres: helpdesk@50liefde.nl
Telefoonnummer: 085-401-3450 (kantooruren)

Eindoordeel en ervaringen 50liefde.nl

We zijn natuurlijk op zoek naar ervaringen met 50liefde. Deze ervaringen worden onderaan deze review verzameld. Lees dus niet alleen ons stuk maar vooral ook de reviews onderaan deze pagina van 50plussers die bij deze datingsite actief zijn (geweest). Zelf je ervaring achterlaten kan natuurlijk ook.

Lees ook de reviews over OurTime, Parship en Match4me. DE laatste twee zijn niet zozeer bedoeld voor 50-plussers maar meer voor hoger opgeleiden.

220 gedachten over “50liefde.nl”

 1. 1 Maand lid geworden van deze datingsite op 2 okt 2021 ,actie prijs was 19.95 . Binnen 2 weken moet je dan weer opzeggen anders zit je er nog een maand aan vast . 13 okt . keurig opgezegd en toch werd er 2 nov. weer geld van mijn rekening afgehaald en wel 39.95 . Gelijk terug laten storten .. Dezelfde dag kreeg ik een mail van hun met daarin dat ik nu 2 maanden moest betalen 79.90 en 7.50 administratiekosten en als dat niet werd betaalt dan werd binnen 2 weken een incasso bureau erop gezet . Uiteraard hun gemaild dat ik had opgezegd binnen 2 weken maar hun bleven beweren van niet . Ook staat duidelijk op hun site dat 1 maand 29.99 kost , 3 maanden 74.97, 6 maanden 107.94. Terwijl zij nu opeens 39.95 berekenen p.m ,dus ook dat klopt niet ! Wat ook niet in in orde is aan hun site dat hun linken vaak niet werken , dus als je een link aanklikt die in een mail staat dat je dan niet op hun website komt , ook daar heb ik bewijs van . Bewijs heb ik ook dat ik wel zeker opgezegd heb via een mail van hun waar een link in zit dat je nog een keer moet opzeggen , dus in feite zeg je als lid dus 2 x op ! Zij beweren dat ik dat niet heb gedaan , de vraag is nu of hun pagina werkt niet goed of ze proberen het gewoon en hopen dat ze met een achterlijke te maken hebben. Intussen ook gezien dat er nog meer dingen niet kloppen op deze datingsite. Van deze praktijken hou ik niet en wil dit ook zeker onder de aandacht brengen in de media . . Vr. groet , Daisy .

  Beantwoorden
 2. Ik had abonnement van maand genomen en betaald bij de datingsite 50liefde.nl. Ik heb dit na een paar dagen opgezegd, binnen de Herroepingstermijn. Op het eind van die maand werd er echter een bedrag afgeschreven zijnde abonnementsgeld voor de volgende maand. Ik heb dit bedrag laten terugboeken en het bedrijf erop gewezen dat ik gebruik heb gemaakt van mijn Herroepingsrecht. Inmiddels wordt er gedreigd met incassobureau en moet ik 87,- Euro betalen omdat ik zogenaamd al gebruik heb genaakt van het mijn lidmaatschap. Zij accepteren mijn herroepingsrecht dus niet. Volgens hen staat dat in de algemene voorwaarden (?). Mag zo’n bedrijf haar algemene voorwaarden stellen zonder rekening te houden met de wet die consumenten het recht geeft op te zeggen binnen gestelde termijn?

  Beantwoorden
 3. Ik heb me op 14 juni 2020 aangemeld en moest 3 maanden betalen om premium lid te worden, 89 euro. Na 1 dag werd mijn profiel geblokkeerd. Na het schrijven van 5 e-mails kreeg ik totaal geen reactie. Ik had in mijn e-mails verzocht mijn geld terug te storten en mij te beroepen op het herroepingsrecht. Op 22 juni heb ik gebeld met de klantenservice, een hele onbeschofte vent. Ik heb weer verzocht mijn geld terug te storten, ik zou die dag een e-mail ontvangen. Na ontvangst van deze email op 22 juni werd mij gevraagd om verdere gegevens, niet eens welke gegevens. Maar ik was niet bereid deze te verstrekken om dat ik mijn buik al vol had van deze datingsite. Je hebt bij een aankoop via internet 14 dagen de tijd om je geld terug te vragen door het herroepingsrecht. 50+Liefde weigert het herroepingsrecht te erkennen. Het is pure oplichting, zij reageren niet op e-mails, zij respecteren het herroepingsrecht niet. Ik heb een advocaat ingeschakeld, maar meld je bij deze dating site niet aan.

  Beantwoorden
 4. Veel geld voor absoluut niets!
  Het is behoorlijk duur voor 3 maanden a 24,95, zeker niet goedkoop. Als daarbij dan nog credits door leden moeten worden gekocht om reacties van niet leden te ontvangen is wel erg inhalig. Wanneer ik de reacties die ik als 50+ bijna 60 krijg op andere sites, en hier tot op heden nog helemaal niets, is het resultaat van 50liefde helemaal nul. Ik had verwacht met mijn leeftijd juist HIER beter te scoren dan op Lexa, Badoo en Tinder.
  Ik zal zien wat er in de komende maanden nog komt, maar heb nu al het gevoel een kat in de zak te hebben gekocht.

  Beantwoorden
 5. Ik heb ongeveer 3 weken geleden een lidmaatschap afgesloten voor 1 mnd voor 19,95.
  Na 2 dagen hebben ze mn account gedeactiveerd en kon ik er niet meer op..

  Tot vandaag na veel mailtjes en een telefoongesprek heb ik nog niet in kunnen loggen,maar ik zie wel dat er gisteren 39,00 euro van mn rekening is af geschreven.

  Ik heb het gelijk terug laten boeken en ben benieuwd wat er gaat gebeuren.
  Ik heb via de mail opgezegd en m’n 19 euro terug geeisd…Ik kan niet anders opzeggen want ik kom er gewoon niet in.
  Echt een k*tsite

  Beantwoorden
 6. Stand juni 2019: Vraag me even af welk financieel voordeel 50liefde.nl heeft dubieuze of nep-profielen op hun site te zetten, ook van betalende Premium leden? Wie weet het antwoord?

  Als man kan ik zeggen, dat het klopt dat de respons van de dames laag is en vaak van twijfelachtig niveau. Zo krijg ik ook anonieme seks-aanzoeken (zonder foto).

  Bovendien kan je op deze datingsite niet zien wanneer iemand het laatst heeft ingelogd en/of hoelang de ander al gratis/betaald lid is. Dat VIP Credits-systeem is gewoon geldklopperij. Niet doen!!
  Zelf heb ik na 10 dagen betaald lidmaatschap voor max. 1 maand nog (geen) incassoproblemen gehad.

  Beantwoorden
 7. Goedemiddag,

  3 maanden abo – €24.99,- Het proces is best aangenaam, je moet wel opletten dat je echt heel erg veel functies hebt die je kunt gebruiken maar misschien niet van af weet. Zoals VIP credits, je betaalt hier voor geregistreerde mensen die nog geen lidmaatschap hebben. Je kan dan contact opnemen en zij kunnen dan via jouw betaalde / gekochte credits jouw berichten antwoorden. Je betaalt dus eigenlijk voor iemand anders, opzich wel oke… Niet veel gebruik van gemaakt. Ik vind het een geslaagd proces met veel mooie momenten.

  Beantwoorden
  • Wat een onbedaarlijk slechte dating site dit. Afgezien van het feit dat je minimaal 3 mnd lid moet worden, kun je met geen mogelijkheid met mensen die nog “gratis” lid en dus niet geregistreerd zijn communiceren. Dat is toch de bedoeling van een datingsite?

   Juist deze mensen spreken mij het meest aan (waarschijnlijk ook mede omdat zij WEL hun gezonde verstand gebruiken om eerst aan te zien hoe deze site functioneert). Hieruit spreekt de uiterst commerciële opzet van 50liefde! Verder is het aanbod niet wat ik voor ogen had.

   BEHOORLIJK VEEL TRIESTIGHEID, maar ja. Ik ga die 3 maanden maar uitzitten want tja….. je moest deze 3 maanden wel vooruit betalen. Nu maar hopen dat ze mijn beëindiging van het lidmaatschap ook ECHT beëindigen en daarmee verwijs ik hoofdzakelijk naar het beëindigen van de incasso. WAT EEN FOUT IS MIJN KEUZE VOOR DEZE SITE! Niet doen mensen, voorkom geldklopperij en teleurstelling!!

   Beantwoorden
 8. MM.
  Na lezing van enkele klachten kan ik alleen maar besluiten dat 50 liefde een onbetrouwbare site is. Ik begrijp niet dat zij aan bepaalde gegevens zijn geraakt. Mogelijks langs een andere site waar ik wel was ingeschreven. Van 50 liefde heb ik nooit wat dan ook bericht of bevestiging gekregen dat ik was ingeschreven.

  Ik kreeg wel enkele mailberichten als reclame en ik heb die eens geopend maar zonder verder te gaan. Dat zij zonder akkoord zo maar een bestendige opdracht openen op mijn rekening bij de bank is onverantwoord. Eigenlijk zouden zij aangeklaagd moeten worden. Als zij verder willen gaan zal de rechtbank moeten oordelen over hun werkwijze. Zelf reageer ik niet op hun dreigementen.

  Beantwoorden
 9. 50 liefde.nl
  Eerst proef drie dagen
  Daarna 19,50.voor een maand
  Blijkt dat je dan automatisch lid wordt, met een maand opzegtermijn
  Als nadat je de 19,50 hebt betaald
  Maar dan gaan ze van de datum uit van je proef abonnement

  Beantwoorden
 10. Een datingsite die het waar maakt. Een contract van 3 maanden afgesloten en binnen deze 3 maanden raak… je zit wel met een opzeg termijn, anders is het een automatisch incasso!

  Senioren zoals ik vinden het fijn om gebruiksvriendelijke dingen tegen te komen, 50liefde is hier een mooi voorbeeld van.

  Om een lang verhaal kort te maken, het heeft mij erg gelukkig laten worden met een leuke nieuwe partner.

  Paul

  Beantwoorden
 11. Aangename datingsite voor senioren zoals ik. Hou er wel even rekening mee dat je een maand opzegtermijn hebt met je abonnement. Ik zie dat daar veel ”klachten” over zijn, maar dat hoeft helemaal niet als je tijdig aangeeft te willen opzeggen.

  Was erg tevreden over de diensten van 50liefde, leuke site, gebruiksvriendelijk en veel actieve mensen. Ik was op zoek naar een spontane en zorgzame vrouw, die dezelfde interesses heeft als dat ik heb. Ik vond het super om aan te kunnen geven waar mijn interesses lagen waarbij je suggesties krijgt van mensen die dit ook hebben.

  Dit werkte voor mij goed, en sindsdien heb ik een mooie vrouw leren kennen waarbij ik nu samen mee door het leven ga.

  kortom, bedankt

  Joost

  Beantwoorden
 12. Hallo, ondanks het feit dat sommige mensen hier zeggen dat ze stappen gaan ondernemen of dat al gedaan hebben misschien, doet 50liefde lustig verder.
  Ik heb een maandabonnement van 19,95 euro genomen op 17 september en eergisteren opgezegd; kreeg meteen een mail dat ik nog 1 keer moet betalen … Ik woon in België, vraag mij af of er veel Belgische ‘slachtoffers’ zijn en of Testaankoop hier iets tegen kan doen?

  Beantwoorden
 13. Erg leuke datingsite als je het mij vraagt. Ben erg tevreden over de diensten. Ik was namelijk echt opzoek naar een datingsite die voor 50+ers goed staat aangeschreven. Kwam uit bij 50liefde. Met succes!

  Na een maand intensief contact te hebben gehad met diverse vrouwen ben ik dieper ingegaan met nu mijn huidige partner. Klikte gelijk en sindsdien hebben wij een relatie en zijn we hard aan de weg aan het timmeren om deze voor t leven te houden!

  Groet
  Arjan

  Beantwoorden
 14. Heb een contract van 1 maand afgesloten vanaf 19 augustus 2018 tot 19 september 2018 bij de site http://www.50liefde.nl. Gezien mijn slechte respons op de site wilde ik mijn abonnement niet verlengen. Die kans kreeg ik helemaal niet want al op 13 september 2018 werd er van mijn rekening de nieuwe abonnementsperiode zijnde 19 september 2018 tot 19 oktober 2019 afgeschreven zonder mijn toestemming op automatische incasso. Heb het laten storneren.

  Beantwoorden
 15. Nou heb ik heb mij dus ook gratis ingeschreven op deze dating site en kreeg een aanbod van een maand abonnement die twee dagen geldig was, na die twee dagen kreeg ik een aanbod om voor € 1 een 3 daags durend premium abonnement uit te proberen.

  Maar daar stond toch zéér duidelijk bij vermeld dat als je het niet op tijd opzegde het over zou gaan in een doorlopend abonnement van € 39,95, dit bedrag is dus zonder de eerder aangeboden korting van 25% en met een minimale looptijd van 3 maanden en voor weer een periode 3 maanden bij het niet tijdig opzeggen van uw abonnement, dit alles was zéér helder voor mij en zo klaar als een klontje, altijd even verder kijken en lezen als dat je neus lang is adviseerde mijn moeder altijd, ook al ben je nog zo enthousiast.

  En dat het bedrag in een keer afgeschreven wordt is ook al direct duidelijk als je moet afrekenen, alles is dan immers al bij elkaar opgeteld zodat u meteen kunt afrekenen voor 3 maanden, derhalve is dit ook niet geheel ongebruikelijk bij een abonnementsvorm voor langere tijd, maar waar ik nu benieuwd naar ben, is deze site de moeite waard om uberhaupt een abonnement op te nemen, m.a.w. is er een slagingskans, zijn de profielen echt, kun je hier een leuke partner vinden..?

  Beantwoorden
 16. Ik ben er helaas ingestonken, had een abonnement van een maand afgesloten bij 50liefde.nl voor 19,95. Na afloop van die maand werd er 39,95 van mijn rekening afgeschreven die gestorneerd werd ivm te weinig saldo. Prompt kreeg ik een mail van 50liefde.nl dat dit niet conform de voorwaarden was en dat ik ivm niet tijdig opzeggen nu 2x 39,95 schuldig was + 7,50 administratiekosten. Toen ben ik eens gaan googlen natuurlijk en kwam ik erachter dat er veel meer mensen zijn met dezelfde klachten.

  Volgens mij is het trouwens wettelijk ook vastgelegd dat een bedrijf eerst een herinnering stuurt, dus ZONDER bijkomende kosten, en pas als daar niet op wordt betaald, dan mag pas een aanmaning met evt bijkomende kosten gestuurd worden. Toch?
  Ik ben ook in de veronderstelling dat stilzwijgende verlenging niet meer is toegestaan?

  Ik heb nogmaals de aanbieding opgezocht en heel erg verstopt helemaal onderaan de pagina (nog lager dan de knop “kopen” waarmee je via ideal betaalt) staat iets geschreven over automatisch stilzwijgend verlengen. Logisch dat bijna niemand dat ziet.
  Ik heb een minimum inkomen en 19,95 vond ik leuk voor een maandje maar voor 39,95 had ik het sowieso nooit gedaan. Ik heb met hun gemaild en ik krijg alleen maar mails dat het de voorwaarden zijn, dat mijn betalingsverplichting niet vervalt en dat ik nu weer gratis lid ben en alsnog gebruik kan maken van de gratis faciliteiten, terwijl ik na het eerste mailtje direct mijn lidmaatschap heb opgezegd en ook niet meer kan inloggen op de site, dat hebben ze dan blijkbaar ook niet even nagekeken. Slechte administratie daar.

  Ik ben wel een beetje angstig om het op z’n beloop te laten, ook al vind ik veel meer dezelfde klacht.

  Wat te doen?

  Beantwoorden
 17. Beste mensen,

  Heb hier dus hetzelfde meegemaakt net als bij de vele anderen.
  Ben niet de eerste en zal zeker niet de laatste zijn zolang de site 50liefde.nl nog bestaat !!!
  Mijn verhaal in het kort :
  Had ook een account voor mij vriend gemaakt en later kreeg we een actiemail met een proefabonnement van 10 dagen die 4,99 euro kostte en later werd er een bedrag van 39,99 afgeboekt van mij rekening zonder dat ik het wist en had het gestorneerd.
  En toen begonnen net als bij de rest de dreigende mails met daarin twee maal 39,99 en nog een administratiekosten van 7,50 daarbij waarop ik op een totaal bedrag kwam van 87,48 euro
  Er is een contact opgenomen met de klantenservice en ik zei van dat ik geen toestemming had gegeven voor de automatische incasso en toen zeiden ze dat er wel bij het akkoord vinkje duidelijk aangeven stond (bij de betaling van het bedrag 4,99 ).
  Ik had het nooit kunnen zien.
  Kortom ik ga t zeker niet betalen en ik raad jullie ook aan om het niet te doen.

  Mijn kennis stond bij andere dating site eerder ingeschreven zoals: Lexa.nl en Muslima.com en daar had hij nooit problemen gekregen met betalingen en incasso’s als bij deze site 50liede.nl
  Hier nogmaals de link van de klachten : Consumenten voelen zich misleid door 50liefde.nl die eerder bovenaan werd gepubliceerd

  link; https://www.nporadio1.nl/consument/3513-consumenten-voelen-zich-misleid-door-50liefde-nl

  Suc6

  Beantwoorden
 18. Voor alle benadeelden, heeft u een openstaand dossier en blijft 50liefde (of incassobureau) u maar achtervolgen? Misschien heeft u zelfs al wel de volledige vordering, onterecht onder druk, voldaan?

  Na een gerechtelijke uitspraak eerder deze maand zijn de kansen voor benadeelden om geld terug te krijgen, of een dossier kwijtgescholden te krijgen, zeer groot.

  Wij pakken dit als collectief aan om zo hoge individuele kosten te voorkomen, en de datingsite 50liefde.nl definitief weg te cijferen uit de datingmarkt. Wilt u meedoen? Stuurt u dan even een mail naar Opgelicht50liefde@outlook.com met zoveel mogelijk gegevens, of u al betaald heeft en wat de huidige status is.

  Beantwoorden
 19. WAARSCHUWING: Voor het lidmaatschap afsluiten, eerst googlen op 50Liefde klachten!! Voordat je een abonnement voor een langere periode neemt, houdt er rekening mee dat het ledental door de slechte publiciteit, snel kan gaan afnemen.

  Ik heb begin dit jaar een premium lidmaatschap genomen voor een maand voor 19,99 euro. Via Ideal betaald en een mail gehad dat deze lidmaatschap duurt tot de einddatum dat is een maand. Verder heb ik geen opdracht gegeven voor automatische incassering. In de veronderstelling dat het abonnement was afgelopen wordt warempel 39,99 euro van mijn rekening afgeschreven. Het bedrag gelijk laten storneren. Nu een brief van een incasso, een bedrag van ruim 119 euro.

  Ik heb gecorrespondeerd maar helaas, geen enig zinnig antwoord. Op Avrotros Radar uitzending 18032017 zijn ze ook het onderwerp geweest naar aanleiding van veel teleurgestelde misleide klanten. Om het lang verhaal kort te maken….zoek maar eens op “50Liefde klachten”. Dan weet je het wat voor organisatie 50Liefde is. Inmiddels heb ik een consumenten jurist hiervoor benaderd. Zij was tot mijn verassing al volledig bekend met het handelen van deze lui. Ik ben helemaal ten einde raad!! Wanneer stop deze onterechte incasseringen. Ik heb voor één maand een abonnement afgesloten en dat stond ook in de mail!! Bij 50Liefde zijn ze echt niet goed bezig. Mijn argumentatie wordt totaal genegeerd ook mijn bewijzen die ik gestuurd heb(heb namelijk screendump gemaakt).

  Beantwoorden
 20. Wanneer gaat dit ophouden. Wij betalen niet en trappen er niet in, maar hoeveel ouderen zijn de dupe van deze idioten. Ik had ook de aanbieding van 3 dagen 1 euro. Er was nooit een lid online. Na een dag gelijk opgezegd. Geld van mijn rekening afgeschreven. Terug laten boeken natuurlijk, nu krijg ik inderdaad allemaal dreig brieven van ze. Ik ze laten weten dat ze door de stront kunnen zakken. WIE WEET HOE WE ZE KUNNEN STOPPEN. DIT KAN GEWOON NIET.

  Beantwoorden
  • Hallo Gait, goedenavond.

   Nog zo’n ‘loser’ hier.
   Niet goed opgelet bij het aangaan van een abonnement voor 3 dagen voor 1 €uro. Wist niet dat ik binnen die drie dagen ook weer moest opzeggen. En dan wordt er € 39.99 afgeschreven! Die heb ik gestorneerd en volgt er een factuur van tweemaal € 39,99 + € 7,50 administratiekosten.
   Veel geld, geen date en toch flink genaaid.

   Heb jij nog reacties gehad uit deze website. Ik ben ook niet van plan te betalen.

   Beantwoorden
 21. Nog even het volgende, iedere 50Liefde slachtoffer kan natuurlijk hiervan ook een uitdraai maken. Dit is wel nodig om de rechterlijke instanties ervan te overtuigen met welke praktijken we worden geconfronteerd. Dan hoef je bijna niets meer uit te leggen.

  Beantwoorden
 22. Ik treed op als gemachtigde van een ander slachtoffer van deze praktijken. Zowel 50liefde als het thans aanwezige incassobureau Topfin, weigeren echter de vertegenwoordiging. Natuurlijk is het lastig als een slachtoffer zich laat vertegenwoordigen door een jurist. Gewoon nergens op reageren is het standpunt van beiden. Laten we maar zeggen ze hebben elkaar gevonden.

  Vooral nooit betalen, ze moeten in iedere rechtzaak aantonen dat ze recht hebben op de gevorderde betaling. Rechtzaken zijn duur en het bewijs is moeilijk voor ze om te leveren, om niet te zeggen dat de procedures in de meeste gevallen die ik hier zie praktisch kansloos zijn. Laat je niet intimideren door een niet geregistreerd incassobureau of door 50liefde.

  Beantwoorden
 23. Beste mensen, de lui van 50liefde probeerden ook met hun aanbieding van driedagen 50Liefde membership voor € 1 een contract aan te smeren. Op de tweede dag heb ik dit membership al opgezegd omdat ik inmiddels al kennis had genomen van de uiterst negatieve recensies van meerdere gedupeerden. Ik betaal uiteraard niet, maar ik wil meer.

  Ik zal iedere instelling of rechtsvorm in stelling brengen om deze criminelen te stoppen. Ik weet dat door de lamlendigheid van onze verantwoordelijke politieke leiders dit soort criminelen vrij spel hebben. En dat is een grote schande.

  Beantwoorden
 24. Ben het moe belazerd te worden door die mensen. De profielen zijn er, maar zit er daadwerkelijk iemand achter? Ja, een fake persoon! Ze leiden je om de tuin dat het niet mooi meer is! Geen enkele keer gedurende 1jaar een deftige conversatie kunnen opzetten! Je krijgt als je geluk hebt 1 antwoord, daarna stilte!
  Voor mij hoeft het niet meer! Ronduit schandalig!
  Over hun maffiose praktijken wat betalingen betreft. ..zie hierboven!

  Beantwoorden
 25. ik kreeg in mijn mailbox een aanbod- 10 dagen voor 4,99.
  oke-dat gedaan. betaald-en gebeld-hoe zeg ik weer op?
  tel. kan, zo gedaan. las toen deze ellende en heb het gemaild, las dat dat moet
  en uitgeprint-het ligt hier, mijn opzegging.
  in eerst intantie-tot ik betaalde-kreeg ik leuke reactie-s! maar nu ik lid ben geen reactie meer!!!! wat een idioten!
  ik had toen ik belde met klantenservice een Geert aan de lijn-die klok als
  een norse boer.
  Ika

  Beantwoorden
 26. Beste mensen: NIET BETALEN laat je niet bang maken
  Als je betaalt hou je de dubieuze praktijken van de man/mensen achter 50liefde in stand.
  Het werkt als volgt:
  Aantrekkelijke aanbieding om voor een bepaalde periode de dating-site te proberen.
  De aanbieding veranderd ook steeds om het wel aantrekkelijk te houden, de ene keer is het 3 dagen voor €1,-, dan een maand premium lid voor €19,99 enz.
  Het doel is om zoveel mogelijk potentiële slachtoffers te verzamelen.
  De meesten zullen er al snel achter komen dat de profielen die reageren fake zijn en
  meteen willen stoppen. Echter hier past de web-site de truc toe van negeren en lidmaatschap
  geld meteen afschrijven. Sommigen zullen storneren, maar er zullen ook mensen zijn die het erbij laten zitten. Dit is direct kassa voor hen, die buit is binnen.
  Nu de rest nog en die buit kan aanzienlijk oplopen.
  Als voorbeeld deze berekening.

  Stel er reageren +-10 mensen per dag, +-70/wk, +-300/mnd
  Potentieel bedrag 300 x ( 2mnd lidmaatschap ) = €24.000./mnd
  Dit bedrag loopt per maand op, immers er komen telkens nieuwe slachtoffers bij.
  Na een jaar is dit bedrag opgelopen tot €288.000/jr

  zeg 5% storneert de onterechte afschrijving niet en laat het erbij zitten.
  Op jaarbasis meteen: €21.600 binnen.

  Nu volgt het dreigen.
  1e aanmaning : weer 5% wordt bang en betaalt alsnog, weer €21.600 binnen geharkt.

  De 10% die al heeft betaald gaan wel van het potentieel af. Dat is wel jammer voor ze.
  Daar is het incassoburo voor bedacht. Let wel iedereen kan een incassoburo beginnen
  Het enige dat je nodig hebt is een inschrijving bij de KvK. Dat is een fluitje van een cent.
  Het potentieel wordt daarmee weer verhoogd met 270 (10% heeft immers al betaald)x €40=
  €10.800

  1e incasso brief: nu wordt het voor velen toch wel akelig en gaan overstag.
  zeg 10% betaalt alsnog. Weer €25.560 in de zak.

  2e incasso + dreigement gang naar de rechter.
  Een rechtszaak dat is voor veel mensen toch heel serieus en te veel van het goede
  20% betaalt. Kassa weer ruim €51.000 binnen
  Let wel: Het incassoburo dreigt wel met een rechtsgang maar dit is een volkomen loos dreigement om het simpele feit dat zij niet naar de rechter kunnen stappen, ze zijn namelijk geen schuldeiser. Dat is 50liefde.
  De kans dat 50liefde naar de rechter stapt acht ik nihil, ze zouden wel gek zijn.
  Ze weten waarschijnlijk donders goed dat geen rechter ze in het gelijk zal stellen, nog afgezien van het feit dat ze dan tientallen zonet honderden zaken moeten aanspannen tegen iedere
  “wanbetaler”.
  Als ze een rechtszaak verliezen en die kans is in mijn ogen 100% , zijn ze hun melkkoe kwijt.
  En dat is niet hun bedoeling.

  En zo zullen de dreigementen nog wel even doorgaan, het enige wat ze hoeven te doen is met regelmaat de mails te versturen en daar hebben ze gewoon een programmaatje voor dat dat automatisch doet.
  En het potentieel aan slachtoffers loopt iedere dag/week/maand/jaar op evenals het bedrag dat ze binnenharken. Dus het percentage dat volhardt en niet betaalt wordt vanzelf weer aangevuld.
  De enige manier om de dubieuze praktijk te stoppen is NIET BETALEN.

  Beantwoorden
  • Beste mensen,
   Hier nog een gedupeerde, bizar dat we er nog steeds intrappen en dat 50liefde nog steeds hiermee kan doorgaan. Niet betalen dus…
   oke, hoelang blijven ze je damn nog lastig vallen met e-mails?

   Beantwoorden
   • Helaas is ook mijn moeder erin getrapt nadat ze eindelijk de moed had gevonden om op een moderne manier te daten. Opzegging kennelijk tot 2x mislukt, bericht via haar account geen reactie op ontvangen. Helaas niet zo slim geweest om vanuit haar eigen mailbox te mailen, dus niet aantoonbaar. Ondertussen blijven ze incasseren en dreigen ze na de laatste stornering met incassobureau. Als je belt (meerdere keren geprobeerd) krijg je eerst te horen doorverbonden te worden zodra er een medewerker beschikbaar is, daarna gaat hij een tijdje over om uiteindelijk te horen, dat alle medewerkers bezet zijn en je het later nog eens moet proberen waarna de verbinding wordt verbroken. Je reinste oplichting over de rug van een kwetsbare groep. Heb nu zelf gemaild, afwachten….
    Niet inschrijven!!!!!!!

    Beantwoorden
 27. Ongelofelijk dit allemaal, ik ga ook niet betalen en ga ook kijken wie ik moet benaderen om een klacht in te dienen. Ik voel me zo belazerd. Jammer dit allemaal.❤️

  Beantwoorden
 28. beste mensen ,
  Betaal niets , mail het incasso bureau dat u het bij de rechter zal uitleggen hoe u bedonderd wordt ,
  U zeg tijdig op , maar je moet wachten tot u een bevestigings bericht krijg van 50liefde zij wachten daar mee totdat uw lidmaatschap is verlopen en dan hebben zij het recht om weer een maand geld te innen, voeg hierbij de lange lijst van deze site en de het incasso bureau zal zich wel bedenken voor zij het aan de rechtbank zullen voorleggen.

  Beantwoorden
 29. Wat een diep trieste site, je wordt bedondert waar je bij staat. Op de 1e plaats al door de start, ook ik zag bij de start geld van mijn rekening verdwijnen, dus storneren direct daarna incasso, Topfin Incasso uit Zwolle, met allerlei flut argumenten. Vanwege het feit dat ik nu toch een tijdje lid moest zijn, dan ook maar profielen bekijken, tsjonge wat een rotzooi veel fake en oude profielen van personen die allang weg waren (kwam ik achter via een vriendin die al een tijd er af was, haar profiel met foto stond nog dood leuk op de site, heb haar aangeschreven maar zij heeft nooit een mail gehad, dus toen wist ik dat e.e.a. fake was).

  Ik kreeg het idee dat veel profielen fake zijn, je wordt aangeschreven in de trant van, ‘o knappe man, voor jou wil ik wel omrijden, met jou wil ik wel in contact komen’ maar wat blijkt het zijn lokkertjes na 1 of 2 mailtjes hoor je helemaal niets meer en krijg je weer een mail van een nieuwe ster met dezelfde strekking…wat een rotzooi zeg, wat mij ook opviel was dat er bepaalde profielen steeds in dezelfde volgorde terug komen,

  Tilly Pien Liann Janneke Joelle Gerda, dit klopt toch niet nog nooit eerder meegemaakt op een eerlijke datingsite. Dit soort sites moest verboden worden. Heb ook de helpdesk aangeschreven hierover, nooit een reactie! Als laatste wordt er bijna 1 maand voordat mijn abonnement afloopt al geld van mijn rekening geïnd!!Dus gelijk gestorneerd en ja hoor weer dreigementen extra € 7,50 betalen en na een bepaalde tijd de incasso op de stoep. Ben nu weer lid van een echte dating site gaat er toch anders aan toe..

  Beantwoorden
 30. Wat een opluchting om dit allemaal te lezen!
  Ik dacht dat ik iets fout had gedaan en heb alle ontvangen mail t.a.v. het gratis
  lidmaatschap nog een goed doorgelezen, maar kon niets vinden over opeens betaald lid zijn, zonder daarvoor toestemming te hebben gegeven.
  Ik heb van de week een bedrag van € 39.99 gestorneerd en krijg nu een dreigmail over dat ik alsnog moet betalen plus een maand extra. Kortom € 78,98 plus € 7,50.
  Daarbij de dreiging van een incassobureau.

  Ik sluit me graag aan als er collectief iets aan moet gebeuren.
  En ik zal ook zeker niet betalen, zoals velen van jullie aanraden hier.

  Beantwoorden
  • jens says:
   14 januari 2018 at 10:03

   dit is mij ook allemaal overkomen , ik heb diverse aanmaningen ontvangen ik heb niet betaald maar deze lange lijst naar de het incasso bedrijf gestuurd met de mededeling dat ik deze lijst zal meenemen als ik toch voor de rechter moet verschijnen , , ik heb hierna niets meer vernomen.

   Beantwoorden
 31. Diana, hetzelfde verhaal als van velen hierboven. Lid geworden voor 10 dagen voor 4.99 euro. Vond het een waardeloze site. Heb na een paar dagen al gemeld dat ik er af wilde, zonde van mijn geld. Keek toevallig op mijn bankafschriften en zag tot mijn verbijstering, dat ze zomaar 39.99 euro van mijn rekening hadden laten afschrijven. Heb het meteen laten storneren. Kreeg gelijk mail van hun waarom ik dat had gedaan en nog eens 39.99 euro als boete er overheen, wegens storneren.

  Beantwoorden
 32. Na alles gelezen te hebben hier is het mij opgevallen dat 50liefde.nl hier ook tussen zit.Lees het maar eens goed.Geef niet ze mogen reageren.Ik sla een andere weg in en dit wordt tot de bodem uitgezocht.
  Tip:benader uw bank en zorg dat ze geen geld van je rekening af kunnen halen.

  Beantwoorden
 33. Ze trekken de administratie open van het jaar 2016 en plunderen je rekening.Het is dat ik afschriften nakijk van ING. Nu dreigen ze met incasso kosten.Ik ben niet eens ingeschreven bij hun. Zag aan mijn bankafschrift dat het 50liefde.nl was.

  Beantwoorden
 34. Ja Lies, met dat dilemma zit ik ook ik heb diverse aanmaningen gehad van 50 liefde.
  Nu hebben ze een dossier klaargemaakt voor de rechtbank en daar zit ik nu op op te wachten wat de uitslag daarvan is.
  Volgens sommige mensen hoor je op den duur nooit meer iets van hun.

  Beantwoorden
 35. Kan iemand mij vertellen wat er gebeurt als je de aanmaningen van het incassobureau niet betaald? Zie heel veel reacties van mensen, die het er op aan laten komen, maar ik lees niets over de afloop daarvan.

  Beantwoorden
 36. Mensen trap niet in deze site het. Ze dreigen direc met een dreigement, om van alle ellende af te zijn toch 39.99 euro betaald. ga niet in op aanbiedingen en bellen niet doen kost klauwen vol geld. Wees gewaarschuwd

  Beantwoorden
 37. Wat ook vreemd is dat we allemaal op deze site gal spuwen terwijl het een onderdeel is van de site van 50 dating. Die bovenaan nota bene zelf lovende en zelfingenomen tekstberichten plaats. Hoe zit dat? Kan iemand daar iets over delen.. of berichten.

  Beantwoorden
 38. dit is een pure fake club.
  ben lid geworden voor 19.95 euro maar zij kikken het op naar 39.99 euro en schijven het van je rekening af zonder kennisgeving.
  dames zijn nep. vele reacties lijken erg op elkaar en het lijkt er op dat een en de zelfde dame verschillende profielen bediend. reacties zijn kort en nietszeggend en vervolgens hoor je er niets meer van.
  aangeven die lui .

  Beantwoorden
 39. Wat een klote site en medewerkers , en mentaliteit.
  Ik wil ook even mijn hart luchten .
  Ik ben in een dolle bui , afgelopen april lid geworden , er is netjes 39,99 van mijn rekening afgehaald 25-04. Prima . Zo ook weer op 18-05-2017. Ook goed , maar toen , 2 dagen na het overlijden van mijn moeder , zat ik achter de pc en herkende even niet wat escrow cro was , en waarom zij 39,99 van mijn rekening hadden gehaald . Dus heb ik het terug laten storten , terwijl ik nog achter de pc zat, binnen een uur kreeg ik een mail dat ik dat niet had mogen doen en of ik nu geen 39,99 maar 87,48 wilde terug storten . Ik heb direct gemaild en het bedrag van van 39,99 en 7,50 administratie kosten terug gestort . Met de vraag waarom het 2 x 39,99 euro moest zijn, een begeleidend briefje erbij , dat mijn moeder net was overleden en ik er niet helemaal bij was met mijn hoofd . Maar jullie snappen het al , incasso kosten lopen … Ze beweren dat ik het contract wilde opzeggen , was helemaal niet de bedoeling . Inmiddels wel gedaan uiteraard . Wat een …hoe menselijk gaan we tegenwoordig met elkaar om . Het bedrag wat ze zogenaamd misliepen heeft om precies één uur niet op hun rekening gestaan . Nergens staat in de voorwaarde dat je dan het dubbele moet betalen , nu beweren ze …er staat nergens in de voorwaarde dan je mag terug storten . Ik word zo ziek van dit gedoe , ik heb opgezegd. De maand juni nu ook betaald en hoop dat de site gauw uit de lucht gaat . Deze mensen mogen wat mij betreft op geen enkele manier voor mensen werken .

  Prima

  Beantwoorden
 40. ik ben erg benieuwd wie meerdere incasso verzoeken heeft gehad en NIET overgegaan is tot betaling, gaat het daadwerkelijk naar de rechtbank??
  Kost het bedrijf geld, tenzij zij de procedure winnen, dan wordt degene die niet betaald heeft ook nog eens veroordeeld tot betalen gerechtelijke kosten en dat is best een hoog bedrag.

  ik lees veel mensen die zeggen niet te betalen, maar niet hoe dat afgelopen is.
  En ja, collectief, en dan?

  Beantwoorden
  • Giotto, ik denk dat jij een MOL bent!
   Ik neem aan dat de meeste mensen hier toch een beetje hebben gestudeerd. Kijk naar de KVK nummers van beide bedrijven en ga naar http://www.kvk.nl. Het kost je 7,5 euro per KVK. Je zal verstomt staan wie hier achter zit. Je zal wel 4 kvk’s moeten opvragen. Groeten

   Beantwoorden
 41. Exact de zelfde ervaring als bovenstaande mail
  Mijn vraag is : ik moet vlgs 50liefde die 87,48 ook betalen
  Is hier juridisch geen oplossing voor

  Bij voorbaat hartelijk dank
  Mijn naam is Léon Koek te ´s- Hertogenbosch

  Beantwoorden
 42. Ik heb de zelfde ervaring als hier direct boven. Dreiging met incasso heb ik nog niet gehad maar zal ook wel bij mij komen als ik bovenstaande lees.

  Beantwoorden
 43. Zowel het zgn. ‘incassobureau’ als die lui van de website. Ze spelen onder één hoedje. Het incassobureau is op 24-02-2016 geregistreerd en Deep Data (=Connection Builders) heel toevallig op 03-03-2016. De ‘klantenservice’ is een kapotte grammofoonplaat. Ze mogen alleen maar steeds hetzelfde zeggen, er wordt nergens op ingegaan. Ik hoop dat ze snel opgerold worden!

  Beantwoorden
 44. Na het betalen van 1 euro lidgeld sturen ze je hetvolgende
  Beste eddy,
  Wij hebben geconstateerd dat u op 22-05-2017 om 09:45:03 een stornering ter hoogte van € 39,99 heeft laten uitvoeren door uw bank voor de maand May van 2017.
  Dit is niet conform onze wederzijdse overeenkomst, waarbij u ook nog een opzegtermijn heeft van 1 maand. Dit houdt in dat u naast de € 39,99 nogmaals een bedrag van € 39,99 aan ons schuldig bent, wat neerkomt op een totaal van € 79,98.
  Wij zien graag het bedrag van € 79,98 + € 7,50 (administratiekosten) = € 87,48 tegemoet.
  Wij raden u aan om binnen 14 dagen na dagtekening van deze herinnering het achterstallige bedrag te betalen.
  Betaal direct via een van onderstaande links:
  Klik hier om direct te betalen via iDeal
  Klik hier om direct te betalen via Mister Cash/Bancontact
  U kunt ook via bankoverschrijving betalen onder vermelding van
  Stornering 53817-20065 t.n.v. ConnectionBuilders B.V. op bankrekeningnummer NL66 INGB 0006 2212 85
  Indien dit bedrag niet binnen 14 dagen op onze rekening staat zijn wij genoodzaakt om uw dossier over te dragen aan ons incassobureau. Houd u er rekening mee dat alle additionele kosten zoals rente en buitengerechtelijke kosten bij overdracht aan het incassobureau voor uw rekening komen. (Minimaal € 40,00 bovenop het storneringsbedrag).
  Om dit te voorkomen, verzoeken wij u het openstaande bedrag van € 87,48 met de volgende omschrijving
  Stornering 53817-20065 voor 05-06-2017 te betalen zoals hierboven beschreven.
  Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze herinnering neem dan even contact met ons op.
  Uw gegevens zoals bij ons bekend:
  • Naam rekeninghouder:
  • Bank rekening:………
  • Naam:

  • Adres: ……..

  België
  • Telefoonnummer: ………
  Let op: Het rekeningnummer dat u kunt gebruiken voor het terugbetalen van het gestorneerde bedrag is NL66 INGB 0006 2212 85 en anders dan de eerder afgeboekte bedragen! Gebruik daarom alleen dit rekeningnummer voor de terugbetaling om problemen te voorkomen.
  Mocht u nog vragen en of opmerkingen over de betaling hebben, neem dan op werkdagen telefonisch contact met ons op via 003185-3035395.

  Beantwoorden
 45. Het heeft er alle schijn van de het team van 50liefde entertainment-profielen gebruikt die door hun zelf beheerd worden.
  Maak voor de fun een 2de account aan op een ander mail- en ipadres.
  Je krijgt van bijna dezelfde mensen berichten. Als ze van dezelfde zijn dan zijn het ook steeds dezelfde openingsberichten.
  Heb er 2 profielen lopen met een flink leeftijdsverschil.
  Heb een screenshot gemaakt van de volgens mij beheerde profielen door 50liefde.
  De rood omlijnde sturen allemaal exact dezelfde openingszin (met uiteraard alleen de naam aangepast)
  http://imgur.com/a/8aNMJ
  Hebben hier meer mensen last van en is dit aan te pakken want nergens staan zulke profielen vermeld in de AV. Dus dan betaal je voor iets wat je eigenlijk niet wilt.

  Beantwoorden
  • ja ik heb ook 2e profiel aangemaakt, vrijwel leeg, alleen naam en leeftijd en kreeg van exact dezelfde 3 personen die op mijn eerste profiel gereageerd hadden een reactie, zelfde tekst. slaat nergens op want de profielen zijn niet te vergelijken. En ‘wat een leuk profiel’ terwijl er vrijwel niets in staat, zelfs geen foto, dat getuigt wel van flauwekul.

   Of en zo ja hoe dit aan te pakken is? Lastig. ik denk dat ze gokken op de betaling van 120 euro aan de incasso. als een paar honderd mensen dit doen loopt het lekker op.

   Beantwoorden
 46. ik wist eerst niet of daten wat voor mij was. ik ben nu blij dat ik toch online ben gegaan. veel leuke profielen op de site. hoop dat ik binnenkort weer een liefde in me leven kan krijgen.

  Beantwoorden
 47. Voor het opzeggen van welke abonnementen geldt de Wet van Dam?

  “Wet Van dam; Een belangrijke nieuwe wet voor consumenten is de Wet van Dam, die 5 jaar na het voorstel van Tweede Kamerlid de heer van Dam werd aangenomen. Na een overgangsperiode van een jaar is deze vorig jaar officieel van kracht geworden.

  Op grond van deze wet mag een consument, ongeacht de algemene voorwaarden een stilzwijgend verlengd contract elke maand opzeggen. Bij een verlenging van een jaar, kun je die tóch elke maand opzeggen, mits het echt een voortzetting is van het oude contract en je dus niet op een nieuwe aanbieding bent ingegaan. Heb je het abonnementsgeld vooruit betaald? Dan moet je dat bedrag terug gestort krijgen. De Wet van Dam is voor veel consumenten een verademing.”

  Beantwoorden
 48. Hallo,
  Ik heb een nare ervaring met 50liefde gehad en wil het met zo veel mogelijk leden delen uit bescherming.
  Als je geen actieve lid meer bent dan krijg je een email van 50liefde waarin staat dat je voor €1 lid kan worden voor 3 dagen. Als je erin gaat, dan alleen bij de betalingsvoorwaarden staat vermeld dat je 50liefde toestemming geeft voor een automatische incasso voor een lidmaatschap en dit kost €39.99. Je hebt 24 uur om het op te zeggen. Hun bericht viel niet goed op en ik zag het niet en omdat ik 1 dag buiten hun opzeg termijn viel, geven ze mijn geld niet terug.
  Groet, Lisa

  Beantwoorden
 49. Beste Allemaal,
  Alles zeer herkenbaar! Niet ingaan op dreigementen!
  Laten we ons verenigen en gezamenlijk optrekken naar deze organisaties.
  Ik heb een e-mailadres gemaakt waar jullie je kunnen melden met je verhaal. En dan gezamenlijk naar de rechter. Voor weinig geld krijgen wij genoegdoening en beschermen we anderen.
  Meld je op:
  Pak50liefdeCBincassoaan@outlook.com
  Groet, Karel

  Beantwoorden
  • Hoe weet ik dat dit echt is Karel? Geen truc van 50+?

   Sorry, ik ben ook een beetje paranoïde geworden , net ook een incasso gehad van €119,-

   Beantwoorden
  • Hoi Karel,
   Heb je al veel gedupeerden die naar een rechter willen stappen?
   Ik ga ook mijn nare ervaring schrijven. Ik wilde lid worden voor €1 voor 3 dagen en plotseling ben ik lid voor €39.99

   Beantwoorden
   • Hoi Lisa,
    Sorry voor late reactie maar ik reageer alleen op mensen die contact zoeken via bovenstaande mailadres.
    Inmiddels hebben een aantal gereageerd. Laat je niet gek maken door die kwajongens. En, samen staan we sterker!
    Groet Karel

    Beantwoorden
    • Hoi Karel, Ik ben ook voor niet betalen en aanpakken die lui. Volgens het incasso bureau moet ik nu al €119,– betalen, ga ik dus niet doen, ben alleen ingegaan op hun aanbod van 3 dagen lid voor € 1,– verder niet. Sluit me graag aan iets gezamelijks te doen. Vr. gr. Lotus

     Beantwoorden
 50. Dit is de eerste datingsite waar ik mij aangemeld hebt. Dus ik had wat hulp nodig met het aanmaken van een profiel. Ik zag dat 50Liefde een klantenservice had, dus ik heb gebeld. Gelukkig wist de medewerker alles op te lossen voor mij. Al best wat leuke contacten, nu nog hopen op een leuke date. Gr Gerben

  Beantwoorden
 51. Gewoon die mafketel niet betalen. De rechter zou een dagtaak aan die idioten hebben. Dreigen ze doen maar. Geen discussie. Laat maar voorkomen! Geen enkele rechter zal zeggen dat deze manier van zakendoen legitiem is,

  Niet betalen!!

  Groet,

  Hugo

  Beantwoorden
  • Ook ik dacht voor een maand lid te zijn. Zag na 2 weken dat er 39,99 van mijn rek. zou worden geschreven. Meteen gestorneerd. Direct opgezegd en vermeld dat de opzegging ruim voor het aflopen van die eerste maand was. Volgende dag wegens storneren nu 2×39,99 betalen en adm. kosten van 7,50. Ben het daar absoluut niet mee eens met deze praktijken.
   Zeer agressief en gezien de reacties op deze site. Overweeg aangifte te doen.

   Beantwoorden
 52. Erg goede site en nieuwe partner gevonden na een tijd zoeken(ben ook best kieskeurig). 50liefde, hele duidelijke en overzichtelijke site die mij doordat het er zo duidelijk en overzichtelijk was mij makkelijk heeft gemaakt zodat ik alles snapte en zo zelf alles kon uitvinden.

  Beantwoorden
 53. Inmiddels proberen ze me ook met dreig smsjes op mijn mobilenummer met de gang naar de rechter te dreigen. totale intimidatie. Klaag bij de banken over hun incasso kontrakten ,die zonder onze toestemming gemaakt worden met …. instanties…. het wordt tijd dat ze aangesproken worden over hun manier van zaken doen en dat ze hun regels betreffende dit aanpassen aan de nieuwe vormen van cybercrime. klaag allen en verenigd U

  Beantwoorden
 54. Ik werd na een aantal dagen gelokt met een proefabonnement van 3 dagen voor 1 euro, op dag 2 gelijk maar aangegeven dat ik wilde beëindigen. netjes bevestigd: op 11/4 stopt uw abonnement. Krijg nu dreigmail dat ik gestorneerd hebt (klopt heb ik gedaan) en dat ik ‘by the way’ een opzegtermijn heb van een maand dus dat ik ze 80 euro schuldig ben. Binnen 2 weken betalen. Anders gaat het naar de incasso.

  Gaan we collectief klagen bij de al genoemde media als Kassa, consumentenbond, etc.

  Beantwoorden
   • Waar kan ik me aanmelden?
    Ik had ook een proefabonnement, wilde ook niet langer, dit ook gemaild.
    Ook na 3 weken een bedrag van €39,99 afgehouden. Heb ik gestorneerd. Vervolgens niets meer gehoord, maar was meteen wel verwijderd als premium lid.
    Vandaag een incasso van €119,- ! Terwijl ik 6 weken lid ben ? En daarvan 4 weken betaald? (€19,95)
    Wat moet ik doen?

    Beantwoorden
 55. hoi hier antonio weer ,ik heb inmiddels mijn tweede aanmaning gehad binnen de gebruikelijke 14 dagen ,ze hebben blijkbaar haast om zoveel mogelijk geld weg te slepen. Ze adverteren nou heftig op internet ,vergeet niet dat ze zeer ervaren iters zijn betreffende computers.en ze zijn nou een tegen aktie begonnen om zoveel mogelijk goede kritiek op het internet te laten zien,het zijn de zelfde lui die alle sex nep lijnen beheren waar fake dames vieze verhaaltjes verkopen. Ga naar de klachten lijn van de bank ,die het geld heeft over gemaakt wat je terug moest storneren en beklaag je over het feit dat de bank dit zonder jouw toestemming heeft overgemaakt….doe het allemaal… succes.

  Beantwoorden
 56. Ja, hoor. Ik heb weer een advocaat of Tros Radar/Kassa nodig om van 50liefde.nl af te komen. Ik had me ingeschreven bij 50liefde.nl en kreeg na een paar dagen een aanbieding voor een premium lidmaatschap van drie dagen voor € 1,- Dat gedaan en zag meteen dat er € 39,- geincasseerd zou gaan. Na contact blijkt dat ik een overeenkomst ben aangegaan. Dat wordt nu uitgevochten.
  Ik heb een kandidaat op de site herkend en via een andere datingsite contact gehad en gevraagd of zij wist dat ze op 50liefde.nl staat. NEE!! Ook staat er een aantal fake-profielen op de site. Oplichting dus. Kijk uit!!

  Beantwoorden
  • Zo is het bij mij ook gegaan. Eenzijdige beslissing is niet rechtsgeldig. Dus niet betalen en wachten tot het voorkomt. De rechter veegt het zo van tafel..

   Beantwoorden
 57. hoi ,allemaal ,dank jullie voor jullie reakties,nu heb ik het gevoel dat ik toch niet zo,n sukkel ben… Maar wat een inhalige gierige website is 50liefde dat zelfs leuke en mooie vrouwen geld wordt afgetroggeld.

  Voor mijn ervaring zijn het vaak de oude eenzame mannen,die het slachtoffer worden van uitdagende plaatjes en vrouwen mogen dan soms gratis of gereduceerd adverteren, omdat nou eenmaal veel meer mannen op de zoek site zitten. Maar bij deze proberen ze ruckzichtloos beide sexen uit te buiten. Het zit in een net jasje,het zijn witte boorden kriminelen. Kunnen we de belasting niet intresseren waar de geld stromen heen gaan?

  Beantwoorden
 58. Het is allemaal waar wat er hier wordt gezegd, kan me wel voor het hoofd slaan, meestal check ik even wat ik bezoek, nu dus niet. Ook ik heb inmiddels de bank gebeld en gestorneerd en geblokkeerd . El

  Beantwoorden
 59. Lieve mensen, schroom nu niet en mail naar mij: hoppatee@hotmail.com

  Ik heb een jurist geraadpleegd en die heeft de boel onderzocht. Er klopt niets van wat ze doen. De eerste 14 dagen mail, ofwel eerste aanmaning n.a.v, je storneren zit juridisch gezien niet goed/geldig in elkaar! Ze moeten daarin exact de BIK kosten aangeven en niet alleen dat deze kosten minimaal 40 euro zullen zijn!!!
  Verder klopt de 2e 14 dagen brief van dat zogenaamde, malafide, incassobureau ook niet omdat zij eerst een 14 dagen dagen brief met aankondiging van de 40 euro bik kosten moeten sturen maar deze nog niet direct in rekening mogen brengen!!!!!!

  BETAAL NIET LIEVE MENSEN!

  Treed nu toch met mij in contact, ik help jullie verder met tips en advies met wat je (alvast) kunt doen!

  Ik zie jullie mail graag tegemoet: hoppatee@hotmail.com

  Beantwoorden
  • Ik heb ze vandaag ook gezegd dat dit niet klopt. Dat ze niet meteen € 40,- mogen vragen.
   Het antwoord is dat de eerste brief nog is verstuurd door de opdrachtgever, en daarom mag het volg CBINCASSO wel.
   De brief die ik nooit heb kunnen lezen, omdat ik al geblokkeerd was op de site.

   Ik ben echt strijdlustig, wil dit graag collectief aanpakken.

   Beantwoorden
 60. Ongelooflijk, dit is geen datingsite.
  Nooit maar dan ook echt nooit mee in zee gaan!

  Compleet met nepprofielen van niet-bestaande aantrekkelijke mannen.

  Ik heb een drie-dagen-abo voor € 1,- gehad en de volgende dag opgezegd.
  Vervolgens zag ik een betaling klaarstaan (terwijl ik ze beslist niet gemachtigd heb!), deze heb ik geblokkeerd.
  Nog dezelfde dag kreeg ik een dreigende mail, het bedrag was nu geen € 39.99 meer maar al opgelopen tot € 85,-.

  Mail teruggestuurd met screenprint van de opzegging. Geen reactie.

  Tot vandaag: CBincasso is er nu opgezet, weer een dreigmail, nu zijn de kosten al opgelopen tot € 120,-.

  Ik ben niet van plan om te betalen.

  Ruud, ik stuur je straks een mailtje, het lijkt me een goed idee om samen met andere gedupeerden van deze criminelen een front te vormen.

  Beantwoorden
  • Hallo Luitjes
   Vandaag een incasso brief gehad een bedrag van 119,98
   ik had net als vele mee gedaan aan de gratis 3 dagen voor 1 euro
   na een tijdje krijg ik email dat ik moet betalen enz enz jullie kenen het verhaal
   ik heb gebeld en wordt door de telefoon gezegd dat ik niets meer hoefde te betalen omdat ik van de lidmaatschap af zag …. en wat ligt er op me deurmat een nota het incasso bureau dat ik even binnen 14 dagen 119.98 wilde betalen.

   ik heb gelijk 50liefde gebeld en verteld wat tegen mij is gezegd door de telefoon … iedereen kan op zijn duimpje lezen dat collega,s onder elkaar de hand boven hun hoofd houden ..ik zou 1 van deze dagen een email gaan krijgen als ze het hebben uit gezocht wat er is gezegd… been heel benieuwd … ik sluit mij graag bij jullie aan om te zorgen dat er niet meer mensen in de problemen gaan komen …. door zulke acties
   Grtjes

   Beantwoorden
   • Ik heb net antwoord gehad
    zo als ik al heb gezegd ze kunnen geen bewijs vinden van de mondelinge toezegging
    WAT MET IK NU DOEN
    Groetjes

    Beantwoorden
 61. Klopt helemaal, ik heb aangifte gedaan bij Politie ,Fraudehulpdesk ,Consuwijzer,en verhaal verteld aan AVRO/TROS Opgelicht,idd meteen dreigende incasso,s. Ik betaal dus niet, vergeet het.

  Beantwoorden
 62. Ook mij 0verkwam hetzelfde; 39,99 van mijn rekening “geplunderd” laten storneren, waren de rapen gaar… binnen één dag één vordering met dreigementen (zie ook boven). Ik had te maken met een M. (085 Arnhem?) Noemde zichzelf de baas.

  Kunnen we deze zaak niet aanhangig maken bij Kassa of ander klantenprogramma. 50 liefde zou Niet meer mogen opereren

  Beantwoorden
   • Vandaag ben ik ook benadert door een incasso bureau, zegt dat ik, (let wel) €119 moet betalen??? waarvoor ? in juni heb ik (stom genoeg) gereageerd op een oproep van hen, voor een proefperiode van 3 dagen voor slechts €1.– van niemand verder ooit een reaktie gekregen. er werd wel ineens € 39.– van mijn rek. afgeschreven, deze heb ik natuurlijk direct gestorneerd. Nu dreigen ze dus met deze € 119.– of rechtszaak. Ik heb ze geschreven en telefonisch gezegd nooit te zullen betalen voor deze nep, fake, onbeschofte stelletje idioten, die denken op een smerige manier rijk te worden. Ik sluit me aan om evt. iets gezamelijk te ondernemen. En raadt iedereen aan niet te betalen, als niemand dat doet hebben ze geen poot om op te staan. Ik heb nooit iets toegezegd of getekend en zal ik ook niet doen.

    Beantwoorden
  • Anne-Marie, ik heb net gisteren een mail gestuurd met deze klacht naar Kassa. Eigenlijk zullen wij dat gezamenlijk moeten doen, heeft meer kracht. De situatie bij 50liefde is echt ontoelaatbaar.

   Beantwoorden
 63. Misschien leuk om te weten dat as zaterdag ” radar radio” het in hun programma brengt.
  NPO Radio 1, zaterdag tussen 15:00 en 16:00 uur.
  Ik heb ze gewezen om onze ervaringen.

  Beantwoorden
 64. Ik heb het ook aan de hand met deze mensen je stuur een brief helpt niet geen antwoord. Je zet automatisch verlengen uit werk niet en als je opzegt weten ze van niets.

  De rechtsbijstand stuurt een brief hebben ze ook niet gehad zeggen ze. En ze sturen dan ook nog een incassobureau op je a .

  Beantwoorden
 65. Hallo ik heb nu ook met die lui te maken.
  Ben er ingetuind eerst 19,95 voor 1 mnd wat al niet goedkoop is.

  En nu 3weken werd er opeens 39,95 van mijn rekening gehaald. Gebeld met 50liefde. werd er gezegd had je de algemene voorwaarden moeten lezen terwijl me verteld was stopt na 1mnd.en nu vragen ze nog eens 39,95,voor een mnd Opzeggings termijn.

  Totaal bijna 80 euro. En dat voor een waardeloze site. Vol nep .bah bah wat een stelletje viezerikken. Maar hij kan naar dat geld fluiten !

  Beantwoorden
 66. Alle klachten die hier worden beschreven zijn zo herkenbaar. Ook ik ben erin getrapt. Er werd een aanbieding van €1,00 voor 3 dagen een premium abonnement. Na de 3e dag werd meteen een bedrag € 39,99 afgeschreven.

  Als ik het bedrag storneer en schrijf me onmiddellijk uit. Ik krijg dan een email waarin er wordt gezegd dat ik behalve het gestorneerde bedrag hetzelfde bedrag nog 1 keer moest betalen omdat ik een maand opzegtermijn heb. Ik moest een totaalbedrag van € 79,98 + €5,00 (administratiekosten) = € 84,98 betalen. Dit bedrag moet ik binnen 14 dagen overmaken zo niet wordt het dossier overgedragen aan hun incassobureau. De kosten hiervan wordt verhoogd met € 40,00.

  Wie schetst mijn verbazing als zij vandaag opnieuw een bedrag € 39,99 automatisch afschrijven. Als ik hun hierop attent maakt krijg ik doodleuk het bericht dat ik 2 maanden moet betalen. Samen wordt dit 3 maanden pffff.

  Ik ga afwachten hoe dit zal aflopen.
  Ik heb mij zoals eerder gezegd direct uitgeschreven. Trouwens de mensen die ik te zien kreeg voldeden totaal niet.

  Beantwoorden
  • Hoi Cady en Hoi allemaal,

   Ik ben op exact dezelfde manier opgelicht, ook 3 dagen geleden. Ik heb ze een dreigende mail gestuurd, waarin geen leuke dingen staan cq verwensingen (ik ben zelf ook niet helemaal van de wet zeg maar 😉 maw ze hebben de verkeerde aan de haak!!! Maar dat even terzijde.

   Ik bel ze morgen nog eventjes na… Dit wordt geen leuk telefoontje voor hen 🙂

   Ik hou jullie hier op de hoogte! Vooral niet betalen, ze kunnen je niks maken

   Beantwoorden
  • Precies de reactie die ik vorige week ook kreeg. heb cc. gestuurd naar pro deo advocaten bureau… hoop dat deze lui aangepakt worden.

   Beantwoorden
 67. Hoi mensen.
  Ik ben sinds 15-02-2017 betalend lid geworden van die lui.
  1 dag van de voren heb ik me ingeschreven, alles ingevuld, en ja hoor! de meiden kwamen talrijk op mijn mailbox!

  Totdat ik 2 dagen later ging betalen! (schaam me rot nu! Rood hoofd!! Ik kon kiezen tussen een paar opties, en die waren! Even kijken! Premium lite, Classic, en Comfort. Ik heb een half jaar genomen voor (schrik niet) 149,- Toen ik eenmaal op die site was na dat ik had betaald, zag ik niemand meer in de mailbox.

  Toen brandde er een lampje bij mij. Ik ging chatten met een dame uit Schagen, en vroeg of ze wel eens op die molen is geweest, zo dat je de hele stad kon zien! Ze beantwoorde pas 2 dagen later dat ze i.d.d op die molen had gestaan! FOUT! en is daar geen molen, dus toen wist ik het. Wat me ook opvalt is dat er soms dames zijn die online zijn op tijden die niet logisch zijn, en nu komt het! er zijn er meestal 3 on-line, maar als je even rommelt op de site, dan zijn het er opeen meer dan 30, dus groen! alles groen! Ook komen dames uit belgie je profiel bezoeken en een praatje maken, maar als ik naar die foto kijkt dan zie ik een dame op de foto uit een magazine, of uit het oostblok. 1 x heb ik een foto gezien van een dame die ik al eerder ergens op een datingsite hebt gezien met een andere naam.

  O ja! er is een man die heer Erik, die beweert dat hij een leuke vrouw heeft gevonden op Liefde 50.nl met 2 mooie dochters, en als je verder leest op andere sites met negatieve ervaringen Liefde 50,nl dan staat er het zelfde met een andere naam van een andere kerel! Conclusie demonstrandum! LIEFDE.50 IS NEP! fake! je wordt 100% genaaid en financieel uitgekleed. Veel dames eindigen ook hun oproepje met liefs, of met kusjes! klopt ook al niet! Als ik je niet ken, geef ik je ook geen kusjes of ik zeg iets liefs!

  Ik ga morgen bellen naar die lui, en anders ga ik regelrecht naar Vleuten, en ga ik daar stampij maken! Ik heb printscreens, en bewijzen genoeg dat die site een oplichtersbende is. Ik hoorde vanmiddag van iemand, dat er misschien een 2 e site is met de zelfde naam, en dat 1 van die 2 een goede, en die andere de slechte site is. Ik wil vragen! Wie wil mijn steunen om die oplichters te laten ontmaskeren, en die hele teringzooi te laten opdoeken!! Ik werk ook eerlijk voor mijn centjes! Grtjs Eddie

  Beantwoorden
  • Hey Eddie,

   Mij hebben ze ook ‘genaaid’, en dat hadden ze beter niet kunnen doen. Ik ben van het, met gelijke munt, terugbetalen… Ik ben voor niets of niemand bang.

   Je mag me mailen: ruud-1983@live.com. Wie weet kunnen we samen wat op touw zetten… Dat geldt overigens ook voor andere gedupeerden die dit lezen….

   Vr.groet,

   Ruud

   Beantwoorden
   • Hier ook problemen:
    Ik heb ze een opzegging gestuurd voor het einde van maart. Die hebben ze nooit ontvangen zeiden ze.
    Ook heb ik geen aanmaningen ontvangen, wat verplicht is anders mag een incasso geen incassokosten in rekening brengen.
    Ook mogen ze niet automatisch incasseren. Vandaag een advocaat gebeld en inlichtingen gevraagd. Indien ze geen bevestiging sturen dat je opgezegd hebt, hang je, want dan is net als bij mij, de opzeggen niet aangekomen. Zo ga je dus altijd onderuit. Het incassobureau was erg intimiderend en vernederend, ik had mijn mond maar te houden! Vandaag stuur ik dus een brief waarin ik betwist dat ik een abonnement heb. Heeft iemand eraan gedacht om alsnog het abonnement op te zeggen? Ik wil me graag bundelen met jullie. groet, Mar

    Beantwoorden
 68. Ja ze blijven je bestoken met SMS, Email en brieven. Heb alles geblokkeerd en brief retour gestuurd.
  Zeer intimiderend. Blij dat ik hierin niet alleen sta anders zou je de neiging kunnen krijgen om toch overstag te gaan. Dank voor jullie delen.

  Beantwoorden
 69. Is iemand van jullie ooit echt gedagvaard? Ik ontving drie berichten dat ik gedagvaard zal worden. Wat mij betreft hoe eerder hoe liever want ik kan een aantal misstanden bewijzen door printscreens. Ik weet dat jullie beweringen kloppen maar kunnen jullie dat ook hard maken? Of wordt het een welles-nietes spelletje?

  Beantwoorden
 70. Voorlopige maar geen gebruik maken van deze site. Zelfs het verwijderen van je gratis profiel is lastig. Dat zegt eigenlijk wel genoeg. Ik weet niet of dat komt doordat de software van de site slecht is, of dat dit moedwillig zo is gemaakt. Ben in ieder geval blij dat ik geen betalend lid ben geworden, aangezien zelf gratis lidmaatschap opzeggen best lastig blijkt.

  Beantwoorden
 71. Kreeg een schikkingsvoorstel van 500 euro, omdat ik 50liefde.nl zou hebben opgelicht voor meer dan 1000 euro, ze gingen aangifte doen ik geloof echt dat ze van de ratten zijn besnuffeld, buiten de smsjes enz enz nou ze zijn welkom.

  Beantwoorden
 72. CB=incasso is een nep-firma. Onder de door hun aangegeven KVK nummer staat geregistreerd:

  Vc internet b.v. staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK nummer 65424344. Indien je contact wilt opnemen met Vc internet b.v. kun je het telefoonnummer 030 7440727 gebruiken of een brief versturen naar het adres Winthontlaan 200 met postcode 3526 KV in Utrecht.

  Trap er dus niet in en BETAAL NIET!

  Beantwoorden
 73. Gewoon storneren en niet betalen. Ze hebben geen poot om op te staan. Stelletje die je proberen te indoctrineren. Eerst een aanmaning betalen binnen 7 dagen, toen een aanmaning betalen binnen 10 dagen. Meneer de B van CBincasso is de enige in zijn bureau. Zowiezo valse meldingen op de site van 50Liefde.

  Beantwoorden
 74. Oh lieve mensen, ben blij dat ik ditt lees hier, ook ik ben de pineut, er word vanaf eind mei, 19,95 van m’n rekening afgehaald. Heb daarna aangegeven, dat ik geen verlenging wil, daarna tot augustus, iedere maand , 39,95 van m’n rekening af, maar omdat ik t niet in de gaten had, en opeens dacht, wat is dit, zag ik dat t geld , door een incasso bureau, wordt geïnd, ging het lezen, en toen zag ik dat t van 50 liefde.nl is, ik gebeld, zegt die vent, ja je hebt je nooit afgemeld, heb t laten terug storneren, en nu kreeg ik een mail, dat ik 2x 39,95, moet betalen, en zo niet dan incasso, met extra bedrag, van 40 euro,incasso die ook t geld int, van 50 liefde.nl genaamd; stichting Escrow Curo Payments.

  Beantwoorden
 75. 50Liefde is een waardeloze site. Bestaat grotendeels uit gratis leden (kunnen niet reageren) en verder alleen maar Fake profielen. Weggegooid geld.

  En ja, als je netjes op tijd opzegt, proberen ze toch nog (zonder getekende machtiging) geld van je rekening te halen en krijg je CB Incasso (zelfde KVK nummer als site) met vervelende mails, SMSen en brieven op je nek.

  Trap er vooral niet in.

  Beantwoorden
 76. Weinig aanbod van vrouwen en bovendien wonen er veel in België. Kreeg best wat reacties van (achteraf gezien) nep profielen. Ze proberen je te verleiden met lieve berichtjes. Opmerkelijk vond ik, ze vroegen namelijk allemaal of je niet langer abonnee kon blijven. Ja, nu dat snap ik dat wel, het gaat alleen maar om geld. Ik ben 1 maand abonnee geweest en dezelfde dag nog opgezegd anders zit je weer zo vast aan een verlenging die je niet wilt en je een hoop geld kost. Ook de matches die je krijgt kloppen voor geen meter. Veel dames zijn ook jonger dan 50 jaar. Maar, het is toch een 50+ site? Zo is het makkelijk geld verdienen voor de makers. Nee, voor mij nooit meer deze site.

  Beantwoorden
 77. Deze site deugt niks van de mailtjes van vrouwen zijn haast zelfde rare sluiten allen af met liefs ……… En daar bij als je 2 dagen niks van ze hoort hebben ze al maal een internet probleem terwijl ze wel online zijn geweest raar raar niet dan ?
  Normaal als je toch iemand wilt leren kennen mail je heen en weer maar dat gebeurd daar niet .
  zit soms dagen tussen voor je weer wat hoort van de gene
  mijn in ziens is deze site dikke fake wil alleen geld verdienen .

  Beantwoorden
 78. Ik had me aangemeld op deze site, 50liefde.nl, en binnen 1 maand mij laten uitschrijven, nu moet ik nog 2 maanden betalen volgens hun omdat ik 1 maand opzegging zou hebben want zo staat het beschreven in hun voorwaarden.
  Nu zeggen ze dat er verschil is tussen een lidmaatschap en een abonnement en moet ik 2 maanden betalen, dus € 79.98, dit vind ik GROTE oplichting.
  Ook hebben ze het door gegeven naar een incasso bureau en komt er tevens € 40.00 incassokosten bovenop en wordt er dagelijks rente bijgeteld.
  Deze figuren vind ik ras echte gore smerige oplichters en het wordt tijd dat er eens opgetreden wordt tegen hun.
  Daarom moet iedereen dit soort sites nooit meer gebruiken.

  Ik heb hem vandaag gemaild dat ik op vrijdag 24 juni 2016 effe bij hem langs ga in Vleuten en dan moet hij mij daar maar eens alle e-mails en andere documenten tonen, ik heb al contact gehad met de Politie hierover en ook de media is ingelicht.

  Beantwoorden
 79. Zeer slecht site. Bedreiging na 1 maand lid als je geen opzeggingstermijn doet. Moet je het dubbel betalen. Heeft hetzelfde voor als de bovenstaande ervaring.
  Mensen let op.

  Beantwoorden
 80. Ook ik heb precies hetzelfde als de anderen hier boven. 1 maand gratis en als premium lid €19,95 betaald. Herhaaldelijk opgezegd via de site,geen response. Toen haalden ze €39,95 van m´n rek. af heb dat gestorneerd en nu ja wel CBI brief en mail om te betalen 2 x €39,95 + €40,- incassokosten. Geen response bij de helpdesk van de site. Maar ga zeker niet betalen

  Beantwoorden
  • Hoe is het verder gegaan? Ik heb precies dezelfde situatie meegemaakt en ben nu 100 euro kwijt aan deze toestand. Ik vraag me af of we hier tegen iets kunnen doen. (CBI werkt volgens mij samen met 50liefde) Heb ook aangifte gedaan maar of dit zal helpen? Succes en mischien hoor ik van je

   Beantwoorden
  • Hallo Marjolein heb je nog wat gehoord?? Ik zit in zelfde pakket en overweeg te betalen maar als ik de rest vd berichten lees zou dit niet “handig” zijn en zonde van de 125 euro inmiddels!!! Graag advies van medegedupeerde van deze datingsite!!!

   Beantwoorden
  • Precies de reactie die ik vorige week ook kreeg. heb cc. gestuurd naar pro deo advocaten bureau… hoop dat deze lui aangepakt worden.

   Beantwoorden
 81. Slechte site, je denkt inderdaad voor een maand lid te zijn maar er is een maand opzegtermijn, tja hoe kan je een maand van te voren opzeggen als je een maand lid bent! Trap er niet in mensen, incasseren kunnen ze heeeeel goed, van jouw centjes dan natuurlijk.

  Beantwoorden
 82. Wanneer je verder gaat zoeken kloppen er een hoop zaken niet. Zo is vermoedelijk het incassobureau een niet bestaand bureau, of degene waarvoor gewaarschuwd wordt online. Geen kvk nummer te vinden en naam onbekend. Ook met de inschrijving van 50liefde bij de KvK klop het een ander niet. Agressieve werkwijze, hoop blah blah, niet de werkwijze van een datingsite, die blokkeert je nl en je kunt nooit meer inloggen

  Hij legt alles naast zich neer. Ik vind het vreemd dat hij alleen een voornaam gebruikt. Hij wil niet getraceerd worden.
  Dit heb ik hem ook gemeld en toen bleef het mailverkeer stil. Geen KvK, Niet bekend, dus dreigen is loos alarm

  Beantwoorden
 83. Deze man uit Vleuten maakt zich schuldig aan oneerlijke en agressieve handelspraktijken .
  Dit is bij de wet verboden en u kunt hiermee u overeenkomst verbreken.
  Dreigen met incassoburo en hoge kosten kunt u het beste naast u neerleggen.
  NIET BETALEN. Een incasso buro heeft geen rechten en u hoeft geen contact met hen op te nemen.

  Beantwoorden
 84. Het zelfde overkomt mij ook en gelijk mail als ik niet optijd betaald sturen ze mij een incasso bureau op mij af.Het komt hier op neer : ik schrijf me in en moet gelijk mezelf weer afmelden!!!!!. Een maand opzegtermijn.Lekker bezig daar nou snap ik hoe mensen aan hun inkomen komen bij 50liefde.nl. Ben benieuwd of dit ook weggehaald wordt.In iedergeval ga ik Kassa deze vraag stellen.Ik laat het hier niet bij zitten.

  Beantwoorden
  • Een proefabonnement mag niet stilzwijgend verlengd worden.
   Automatische incasso moet sinds augustus 2014 schriftelijk toestemming voor gevraagd worden.
   Ook mag niet na de eerste herrinnering incassokosten worden gerekend.
   Het beste is dan om schriftelijk de overeenkomst te verbreken.
   Het BW kent vier van deze “wilsgebreken”, welke een grond voor vernietiging van de overeenkomst vormen:
   Bedreiging;
   Bedrog;
   Dwaling;
   Misbruik van omstandigheden.
   Ik hoop dat je het er niet bij laat zitten.
   Ik wens je veel succes

   Beantwoorden
  • Geachte heer van den Helden,
   Goedenavond,
   U heeft volkomen gelijk, laat je vooral niet intimideren door dat zogenaamde incassobureau CB te Utrecht met telefoon nummer in Venlo ??
   Ik heb echter wel betaald, omdat ik doodziek werd van al die dreigementen en mailtjes van die zogenaamde integere dating site 50liefde.nl met hun eigen incassobureau. CB te Utrecht, wat nergens is ingeschreven noch een bekend is in het Incassoregister van de Overheid….. Mijn echtgenote was enige jaren overleden n.l. aan slokdarmkanker en ik ben geen man om alleen te zijn.
   Net wat u zelf formuleert, je moet al dezelfde dag opzeggen voordat je weer een onterechte incassomachtiging aan jouw broek ontvangt. Overigens. automatische incasso ’s dienen schriftelijk per augustus 2014 schriftelijk voorzien van rechtmatige handtekeningen en niet met een vinkjes, waar ze goed in zijn, die gluipers te worden bevestigd. Gooi de troep wel en zeg gelijk op , zou ik zeggen.
   Beste groet,
   Alex.

   Beantwoorden
    • Mij overkwam hetzelfde. Het draait hier alleen om het geld. De klant is niet belangrijk. Klachten die je uit over de site wordt totaal niet op gereageerd. Begin er niet aan en zoek een grotere site

     Beantwoorden
 85. Nu blijkt dat al meer mensen klaagden op de site, paar minuten daarna zijn de openbare chats verwijderd.
  Dat zegt genoeg zij klaagden ook over nep personen en nooit gereageerd werd.

  Beantwoorden
  • Je hebt hele maal gelijk 1 x zegt er iemand wat en daarna nooit meer. Minimum inschrijf leeftijd is 39 jaar ?? mis ik wat er staat toch 50liefde

   Beantwoorden
 86. Pas maar op ze hebben geen keurmerk en het consumentenrecht schenden ze ook.

  Per maand vergeet het maar, minimaal 3 maanden en let op daarna verlengen zij het automatisch. Het herroepingsrecht lappen ze ook aan hun laars ben er ook ingestonken. Eerst gratis deelnemen heb je iemand op het oog schrijft deze een berichtje, maar helaas kan je dat maar voor de helft lezen, dus je neemt een abonnement je bent benieuwd tenslotte.

  Al gauw blijkt het nep te zijn een lokkertje dus om lid te worden, klacht ingediend en wilde van mij herroepingsrecht gebruik maken, nou vergeet het maar eenmaal berichtje geopend vervalt dat recht aldus 50liefde.nl. Dit is tegen alle regels van het herroepings recht ze vullen het in zoals zij het willen. Al die glimlachtjes waren nep die personen ook, later waren ze er vandoor of ze andwoorden niet meer maar jou wel eerst glimlachtjes sturen en berichtjes om je lid te krijgen.

  Zullen best echte tussen zitten maar de opzet is niet in de haak en ook je consumenten rechten niet, dus wees gewaarschuwd en let op !!!

  Beantwoorden
  • Je hebt gelijk, had tel. afgesproken 1 maand proef omdat ik wilde kennismaken met de site. (19,99)(gelijk gestort) Vroeg ook daarna eventueel op te kunnen zeggen als mij dit niet beviel.

   Had dit keurig een paar dagen voor de maand om was gedaan via de link. Wat schept mijn verbazig een paar dagen voordat de maand om was hadden ze ook nog eens een bedrag van 29,99 afgeschreven! daarna kreeg ik n mailtje dat ik nog eens 29,99 moest betalen omdat ik niet op tijd was met opzeggen!! Terwijl ik tot 2x toe de link had gebruikt voor opzegging!!Gelijk gebeld waar ze de brutaliteit vandaan haalde. Hij dreigde met incasso als ik het niet zou betalen. Deze sneaky methode heb ik nog nooit ervaren van een datingsite. Ik betaal dus niet he, en zeg het voort.

   Beantwoorden
   • Ik heb vandaag gebeld met de vraag of ik voor één maand lid kon worden om eens even te kijken of het mij zou bevallen. De man aan de telefoon zei dat dat mogelijk was, gewoon 2 weken vóórdat de maand om was opzeggen maar ik ben wat huiverig met automatische incasso’s, zie je geld maar eens terug te krijgen.
    Ik ga het dus niet doen, durf het niet aan.

    Beantwoorden
    • Heel slim van je. Ben er zo ingestonken. Ze hadden mij niet verteld dat ik bij ontevredenheid 2 weken van te voren op moest zeggen (zie mijn ervaring en zit nu met een malafide incassobureau (CBI Utrecht, bestaat niet ben ik achtergekomen) ik betaal dus niet. Volgens mij werken ze samen en zijn beiden n 1 mans oplichters bedrijfje. Heb dit bij de fraudehelpdesk politie vermeld. Schrijf je bij een grote en betrouwbare site in. Succes

     Beantwoorden
     • Heb je nog wat gehoord van het incasobureau? Ik heb ook een brief gehad maar wil niet betalen. Graag reacties van gedupeerde hoe het afloopt als je imcassobureau negeerd!

     • Hallo ik heb net betaald aan het incaaso bedrijf.
      Volgens de politie hier in belgie sturen ze een deurwaarder uit Belgie.

   • Ik was voor een maand lid, maar vind het geen fijne site. Dus ik stop ermee, dacht ik. Ze hebben €39,95 afgeschreven voor een nieuwe maand. Geen bericht vooraf.
    Behoorlijk onsympathiek. Ik adviseer bekenden dan ook om hier geen lid van te worden.

    Beantwoorden
   • Het is ook wel erg dom om de algemene voorwaarden niet te lezen!!
    Alhoewel geven ze het wel duidelijk aan indien je betaald en niet laat misleiden door een vinkje te laten plaatsen.
    Adviseer AH zijn klanten vinkjes te plaatsen plaatsen voor aanbiedingen ….
    verplichte afname voor maand … jaar … brrrr wat een misleidend gedrag van de domme 50liefde site … Heb het lef en neem stelling en weiger te betalen !!

    hoe meer protesten hoe meer ellende voor 50 liefde of 50 ellende!!!

    Mar

    Beantwoorden
 87. Ik heb goede ervaringen met deze website. Ik schreef mijzelf hier in, omdat het net iets goedkoper is dan de grotere concurrenten. Alleen ze hebben geen maandelijkse abonnementen. Al is dat ook weer te begrijpen, want ze bieden een bepaalde succes garantie, en anders gaan een hoop mensen klagen als ze binnen een maand nog niks hebben denk ik.

  Enfin, ik kwam al snel in contact met een leuke dame, waar ik inmiddels nog steeds contact mee heb, en ook al een date mee heb gehad. Voor mijn gevoel komen er redelijk wat leden bij, al zijn ze nog wel kleiner dan de grotere sites, maar dat is een kwestie van tijd in de online wereld.

  Qua functies zijn er nog wat verbeteringen aan te brengen, maar als je dan de klantenservice een mail stuurt krijg je ook het gevoel dat er wat mee gedaan wordt! Al met al een tevreden klant.

  Beantwoorden
  • Beste Henk , je wordt belazerd door liefde50.nl waar je nota bene zelf bijstaat.
   Of je moet door deze onbetrouwbare oplichterssite zijn benaderd om dit kul verhaal te schrijven.
   Je wordt gewoon uitgekleed in letterlijke zin, en het gaat hun alleen maar om de centen.
   Succes en gebruik je nuchtere boeren Hollandse verstand , beste Henk. Laat je zo snel mogelijk uitschrijven en vooral jezelf niet laten intimideren door dat arrogante niet ingeschreven smerige incasso bureau CB te Utrecht met telefoon nummer in Venlo ? Ze willen je gewoon een lekker wijf aansmeren, wat niet bestaat. Het is een en en al fake……
   Groet,
   Alex…

   Beantwoorden
   • Hallo Alex,
    hoe heb jij het opgepakt? Ik ben ook ingetrapt.
    Ik had ook rond september een proefabonnement genomen, dacht dat die gratis was. Maar nu ook achtergekomen dat zij sinds 4 maanden 39,99 van mijn rekening hebben afgeboekt. Heb ik Gestonneerd.. Nu heb ik met de dreiging van CB incasso te Utrecht, Alex de Bruin, te maken.
    Vraagje:
    is het niet handig om allemaal (de gedupeerden) een oproep te plaatsen om een brief te schrijven en onderteken om een zaak van te kunnen maken?
    Is dat niet een Oplossing?
    Gr. Dj.

    Beantwoorden
     • Hallo Alex, ik heb vandaag gemerkt dat ze ook van mijn rekening geld hadden afgeschreven , Telefonisch contact , ik had om het te proberen een bedrag van 1 euro genomen, wist niet dat je dit binnen 24 uur, als je er niet verder mee wilde, dit kenbaar moest maken en dat je dan ineens nergens de gebruiksvoorwaarden accepteerde, normaal moet je dit aankruisen, en dan aan een 3 maandelijks contract vastzat. Ook ik heb het gestorneerd en bank gebeld, die ze heeft geblokkeerd . Hier zijn geen woorden voor, heel slechte praktijken. Teken zeker de brief. Gr. El

     • Hoi Alex ik ben er ook in getrapt ik heb het incasso gezegd dat ik een rechtzaak aan wil spannen met meerdere lot genoten dat die het geld ook terug gaan vorderen dus als jij ook nog mensen weet gaan we samen ,ik hoor nog graag van jou
      groetjes Benny

     • Nog een lotgenoot. Had proefabo van €20 en vervolgens wordt er na iets meer dan 3 weken €40 afgeschreven. Ik heb onmiddelijk gestorneerd en het account beeindigd. Vervolgens krijg ik een factuur van 2 mnd (incl opzegtermijn en administratiekosten). Ik voel mij enorm bedonderd. Overigens heb ik sterk de indruk dat het “aanbod” op zich minst uit een mix van fake en echte profielen bestaat. Ik wil graag meedoen aan een collectieve actie en zou IEDEREEN ADVISEREN NIET MET TEAM50LIEFDE IN ZEE TE GAAN.

     • Ik dus ook had een abonnement van 19.95 allang oogezegd in februari en nu dreigen ze.met incassobureau

     • Je mag een lidmaatschap van 4.99 euro voor tien dagen, moet je wel tot 72 uur van tevoren opzeggen. Wat gebeurt!!!Na 3 dagen wordt er 39,99 van mijn rekening afgeschreven. Ik storneer en bel daarna. Krijg te horen dat ik de kleine lettertjes verkeerd heb gelezen. En nu niet alleen 1 maar 2 maal 39,99 moet betalen(1 maand opzegtermijn)+ 7,50 administratiekosten. Hier moet juridisch toch wat aan te doen zijn? NOOIT MET DEZE BENDE IN ZEE GAAN!!!

     • Ik ben er ook ingetrapt. Ik heb telefonisch contact net de site gehad maar dat heeft niet geholpen, ik had de kleine lettertjes moeten lezen. Ik heb €4.99 betaald voor een kennismaking met de site via de seniorenkortingskaart, niet wetende dat het lidmaatschap automatisch verleng zou worden. € 39.95 werd er van mij rekening afgehaald, nadat ik het terug had laten storten kreeg ook ik een mail dat ik het bedrag van € 79.95 wel moest betalen anders werd het doorgestuurd naar een deurwaarder, Uiteindelijk moest ik € 89.95 betalen.
      Jinke

     • ik ben er ook mee gestopt nu dreigen met incasso moet 89 euro betalen voor iets waar ik geen gebruik van maar ben er gewoon ingetrapt dus de bank laten blokken en nu gaan ze dreigen ik ben cornelis ik zou ook graag mee doen het is een onderdeel van ourtime ook zoiets en en op beide de zelfde vrouwen gr cornelis

    • Dat lijkt mij een goed idee. Ik heb net ook een soort gelijke ervaring, abonnement voor 3 dagen, wel de volgende dag opgezegd en toch verlengd met een maand. Ze gaan niet inhoudelijk in op mijn bezwaar en dreigen met incasso

     Beantwoorden
    • Hallo Alex,
     Ik ben er ook ingetrapt, helaas zogenaamd een proef van drie dagen en dan gelijk een automatische incasso.
     Ik sluit mij ook aan bij jou. Beter om met zijn allen een brief te sturen. Je kan ook een brief downloaden via de site van Consumentenwijzer van de Overheid. De brief heet Vernietiging van Overeenkomst wegens Dwaling.
     Maar goed lijkt mij een goed idee om met meerdere stappen te ondernemen.
     Ik heb mij gemeld bij deze site hoe meer mensen dat doen hoe beter.

     Beantwoorden
    • Ik ben het helemaal mee eens ik heb ook zomaar na een korte 3 dagen abonnement van 1 euro was er opeens 39.95 van mijn rekeningnummer afgeschreven en ik heb t ook gestoneerd en nu dreigen ze met een incassobureau als ik niet binnen 14 dagen 79.90 betaal dus gewoon het dubbele om dat ik het bedrag gestonerd heb.

     Marian

     Beantwoorden
     • Hoi Marian.
      Laten we dit aanplakken. Ook ik ben belast met een hoog bedrag van 2×39.95 terwijl ik al had opgezegd. Ik ga dit niet betalen. Groet Linda.

    • hallo
     ..Ik ben proef tijd van 4.99 aanggegaan en heb nar 6 dagen opgezegd en ik moet nu 87,70 betalen. Ook ik heb gestoneerd en moet er ook nog &,00 admninistratie kosten bij betalen.

     alleen op geld uit. En de site is ook ruk gewoon
     jose

     Beantwoorden
    • Hallo Alex,
     Naar aanleiding van je berichtje, ik wordt nu ook door liefde.50 onder druk gezet om extra opslagen te betalen voor een gratis proefabonnement van drie dagen. Ze hadden al € 39,99 geïncasseerd, voor dat gratis proefabonnement. Dit bedrag heb ik al gestorneerd en nu hebben ze dit bedrag verdubbeld plus administratie kosten. En omdat ik weiger om dit te betalen dreigen ze met een Incasso-boy. Nou ben ik daar niet zo van onder de indruk, omdat wanneer ik het bij de Kantonrechter laat voorkomen ze een gepeperde rekening ontvangen. Echter waarom gaan we niet iedereen die negatieve ervaringen t.a.v. Liefde50.nl bundelen. Iedereen schrijft precies op wat er is gebeurd, en we dienen gezamenlijk een klacht in tegen deze criminelen. Het wordt toch hoogtijd dat dit tuig wordt aangepakt, en daar wil ik best wat aan doen, maar dan heb ik wel enige medewerking nodig. Groet.

     Beantwoorden
     • Ik wil ook graag collectief meedoen. Ook ik maak hetzelfde mee. Gisteren de dreiging met incasso bureau ontvangen. Terwijl ik wel op tijd heb afgemeld. Maarja…. Dan werkt het systeem blijkbaar niet goed of hebben ze het niet goed ontvangen. En op de site zelf kom je allemaal niet betalende leden tegen dus je kunt niet eens reageren en ik heb het idee dat er veel fake is.
      Maar pakt het hier ook iemand collectief op? Ik wil best graag meehelpen maar heb niet het organisatietalent

   • Ik weet niet hoe ik iedereen duidelijk kan maken dat 50liefde de boel gigantisch besodemieterd. Ik hoop dat dit voor IEDEREEN te lezen is want echt, ik krijg alleen nepreacties, begin er NIET aan, kost je alleen maar geld en frustratie

    Beantwoorden
     • Ik zelf brieven terug gestuurd incasso bureau hoort bij 50liefde. Ze schenden alle consumentenrechten. Niet Betalen!!

      Laat ze zelf maar rechtzaak beginnen, kijken wat de Rechter van deze praktijken vindt!!

   • Hallo beste lezers,

    Ik heb ook slechte ervaring met 50liefde.nl
    Tijdens mijn proef/gratis periode kreeg ik zo 5 tot 6 reacties van mannen in mijn mailbox. Maar om te reageren moet je lid zijn, dus wat doe je, lid worden.

    Nu op mijn reactie is geen enkele of zeer korte reactie terug gekomen en daarna nooit meer reactie gehad. Erg strange! En nu wil ik stoppen en zit maar op de link te wachten waarop ik moet klikken om definitief uitgeschreven te worden. NU NIET IN TRAPPEN DEZE FAKE SITE!!!!

    Beantwoorden
   • Hallo mensen!

    Ook ik ben van een koude kermis thuisgekomen en wil mijn negatieve ervaring met 50liefde delen en mensen waarschuwen voor deze lui.
    vorige week voor 1 euro 3 dagen lid geweest. Voelde al nattigheid, dus 2de dag al opgezegd via de site. Wat schetst mijn verbazing? Zie bij instellingen staan dat ik tot 2 augustus lid ben. En ja hoor….op mijn bankrekening is 39 euro afgeschreven!!. Direct gestorneerd, waarop ik een mail krijg met de o.a. de volgende tekst:
    “Dit is niet conform onze wederzijdse overeenkomst, waarbij u ook nog een opzegtermijn van een maand heeft. Dit houdt in dat u naast de 39,99 NOGMAALS!! een bedrag van 39,99 euro aan ons schuldig bent, wat neerkomt op een totaal van 79,98 euro. Wij zien graag het bedrag van 79,98 +7,50administratiekosten = 87,48 euro tegemoet”.
    Binnen 14 dagen, anders een incassoburo.
    Niet te filmen dit toch? Dus als ik het goed begrijp, heb ik ipv 3 dagen, een maanabonnement genomen en als ik dit niet direct opzeg, komt er nog eens een maand 39,99 bij?? Heb de klantenservice gemaild dat ik het niet pik en kreeg van ene Berry een bericht terug dat ze niet bang waren voor dreigementen en dat ik gewoon diende te betalen. De brutaliteit!
    Betalen ga ik zeer zeker niet. Laat me niet bang maken. Ga Kassa, Radar of Opgelicht benaderen met dit verhaal.
    Zijn er al mensen die dit gedaan hebben? Zo ja, dan hoor ik graag de ervaringen.
    Zijn er ook mensen die niet betaald hebben ondanks dreigingen?

    Gisteravond, na het lezen wat negatieve recensies, heb ik iedereen die “online” was een bericht hierover gestuurd en gevraagd naar hun ervaringen.
    Ook hier blijkt maar weer dat ze zelf achter vele profielen zitten, want een enkeling heeft maar gereageerd. Dat kan niet na het lezen van alle negatieve verhalen.
    Heb zelf ook ontdekt dat van eenzelfde persoon 2 foto’s zijn gebruikt met andere leeftijd etc. in het Engels, die niet echt ingeschreven staan. Ik hou nl van speuwerk 🙂 en laat het er ook zeker niet bij zitten. Wil heel Nederland en België waarschuwen voor dit soort praktijken.
    Vanmorgen zag ik trouwens dat, ondanks mijn lidmaatschap tot 2 augustus a.s., alles was verwijderd. Ik kon de ontvangen en verstuurde berichten niet meer lezen. Vind ik helemaal niet erg, maar dan hoef ik toch zeker NIET te betalen?
    Hoor graag jullie reacties.
    Dank!

    Beantwoorden
     • Heb vandaag een rekening van het incassoburo ontvangen van 119 euro (inclusief 40 euro voor incassokosten.
      Heb direct volgend antwoord gestuurd:

      “Mijne heren,

      Ik heb uw aanmaning ontvangen inzake 50Liefde.
      Deze ga ik zeer zeker NIET betalen en laat het graag op een rechtzaak aankomen.

      Wij zijn de krachten al aan het bundelen met medeslachtoffers van deze louche site van 2 slimme IT-ers, die kennelijk ook dit incassoburo beheren.

      Het programma Opgelicht, Radar en Kassa zijn hier ook al druk mee aan de slag.

      Tot binnen kort of op tv of in de rechtzaak.
      Heb er zin in!!

      Groet,

      Mechie de Jong
      ==

      Ze zullen aanmaningen blijven sturen, maar ik laat me niet bang maken en betaal niets. Hopelijk doen jullie dat ook niet!

    • Nou dit is mij dus ook overkomen. Ze troggelen je geld af! Mensen trap er niet in!!! Ze zijn niet menselijk en denken alleen maar aan geld. Ik heb dit ook al gemeld en ga verder met mijn strijd. Ik laat mij niet zo behandelen. Zo ga je niet met elkaar om. Ik zal radar ook inschakelen. Hoop dat ze snel uit de lucht worden gehaald want dit gun ik niemand! Dus nogmaals mensen trap er niet in!!! Je bent zo 100 euro lichter. Dit kan je nog beter in de sloot gooien dan dat je het overmaakt naar Benny

     Beantwoorden
    • Ik ben benieuwd of ze je ooit voor de rechter hebben gedaagd ?
     Zal wel niet … en zou mij verbazen omdat gedrag van deze 50liefde niets met liefde te maken heeft … maar haat verspreid.’

     mar

     Beantwoorden
    • Ik ben het er ook mee eens ik wil ook meedoen en mij bij je aansluiten want ik heb ook de ervaringen van FAKERS en dat 50liefde er zelf achter zit.

     Ik heb de diverse fakers gemeld maar 50liefde doet er niets mee en dan is het wel duidelijk dat 50liefde er zelf achter zit!!! EE MISLEIDENDE DATING SITE IS 50LIEFDE EN IK WIL IEDEREEN ER VOOR WAARSCHUWEN OM GEEN GEBRUIK TE MAKEN VAN DEZE SITE ALLES IS FAKE!!! Ik sluit mij bij jou aan Rosa

     Beantwoorden
   • Henk is vast ook nepprofiel of wordt betaald door 50 liefde. Ze kunnen iedereen zo’n verhaaltje laten schrijven. Moeten ze ook wel, want het is één en al negativiteit.

    Beantwoorden
    • Ze staan al heel slecht aangeschreven heb ik gemerkt, en daar hebben ze ook alles aan gedaan om zover te komen. Het enige wat telt is money en de manier waarop interesseert ze niet. Ik heb vandaag en bericht over de problemen met 50Liefde gepost, kijk maar even. En laat een reactie na, ik wil kijken of we deze gasten Juridisch kunnen aanpakken.

     Henk, je moet toch wel een mannetje met een enorm bord voor je kop zijn, om zo positief over je ervaringen met 50Liefde te durven schrijven.
     Nu weet ik met mijn Juridische achtergrond dat sociopaten en psychopaten iets belangrijks missen en dat is gevoel, Ik ga je dat niet verder uitleggen Henk, omdat dat geen zin heeft.

     Beantwoorden
   • Helemaal waar Alex, boeven zijn het GELD is het enige wat telt zo kan ik ook mensen koppelen. Wat ik als partner kreeg toebedeeld wil je niet weten, zelf ben ik 72 en kreeg mannen van 60 tot 85 toebedeeld. Duidelijk in mijn gegevens aangegeven geen vaste relatie,wat kreeg ik, steeds mannen die een vaste relatie zoeken, en dan ook nog op afstand van 100 tot 150 km? Oplichters nu dreigen ze mij ook met een incasso.

    Beantwoorden
  • Henk GOEDKOOP???? Meeste grote sites zijn 19, 40 per maand en NIET FAKE!!

   Ik heb idd 1x gedate, verder NOOIT reacties gehad of terug op mijn respons! Ik ben VOOR Collectief aanpakken zulke lui

   Beantwoorden
  • Ik heb alles nagezien. Gefeliciteerd je bent de enige met een positieve reactie! Dus geloof ik het niet en zal je wel bij de partij horen..

   Beantwoorden
  • Ja hier nog iemand, die nog 3 maanden tegoed is en ze willen het niet begrijpen.
   Of ze vertikken er positief op te reageren. Heb 141 Euro betaald en ben inclusief de gratis maand, maar 3 maanden geaccepteerd als lid:

   Na gevraagde opschorting wegens ziekenhuisopname, had ik incasso minder dan 1 dag (!) ongedaan gemaakt en onmiddellijk weer betaald, omdat de opschorting niets werd. En jawel toen begonnen de liefdevolle dreigementen. Dus ruim 140 betaald voor slechts 3 maanden inclusief de proefmaand. Maar mijn lidmaatschap is pleitte. Lang leve de liefde. Het is dat je al dat gesodemieter niet wilt met onze huidige liefdevolle incassobureaus. Maar ik zou er eigen hun een op hun dak moeten sturen. Het lijkt er tenminste op, dat er enkele reactie meer volgt.

   Hun bellen schijn ook centen te kosten?

   Mochten ze het alsnog goed maken dan zal ik dat hier ook vermelden.

   Beantwoorden

Plaats een reactie