OurTime

Datingsite OurTime richt zich op ‘jonge 50plussers’. Vijftigers die graag actief willen chatten, daten en eventueel ook op zoek zijn naar een relatie. OurTime.nl is onderdeel van Meetic, dat u misschien kent als uitgever van Lexa, de grootste datingsite van ons land. Het inschrijven bij OurTime.nl is gratis.

datingsite ourtime 50plus

Klik en schrijf u gratis en vrijblijvend in

Aanmelden bij OurTime

Het aanmelden bij Our Time is kosteloos en gaat via deze aanmeld-pagina.
Inschrijven kan zowel met uw e-mailadres als via Facebook. Our Time zal echter nooit iets op uw Facebook plaatsen!

Let op: OurTime.nl is uitsluitend voor 50plus singles! Dit merkt u als u een ‘jongere’ geboortedatum invult bij het registreren. Bent u jonger dan 50 jaar? Dan kunt u zich niet registeren voor deze site. Als vijftiger kunt u trouwens wel gewoon lid worden van zustersite Lexa.nl (Bezoek Lexa.nl)

Nieuwe profielen worden gecontroleerd zodat spammers en oplichters weinig kans hebben. Als u trouwens een profiel ziet dat u verdacht vindt, of u heeft last van vervelende berichten, kunt u dat profiel melden bij de klantenservice.

our time

Vervolgens krijgt u een aantal vragen voorgelegd. Bijvoorbeeld of u al open staat voor een nieuwe relatie, uw huidige relatiestatus, eventuele kinderen en lengte. Het is prettig dat deze vragen worden gesteld voor u verder kunt, want zo weet OurTime zeker dat iedereen deze vragen daadwerkelijk beantwoordt. Dit voorkomt half-lege profielen. Ook een foto is verplicht! Deze wordt binnen 15 minuten door moderators bekeken en goed- of afgekeurd. Dit voorkomt een hoop nepprofielen.

Vervolgens krijgt u een aantal vragen over wat u zoekt. Welke leeftijdscategorie, welke lengte, welke ideale relatiestatus et cetera. Daarna volgt een vrij tekstveld waar u uzelf kunt introduceren. Dan de vraag of u een betaald abonnement wilt. Dit hoeft uiteraard niet, en wij raden aan eerst de site eens goed rond te neuzen. Daarna kunt u altijd nog een betaald membership nemen. De kosten van OurTime vindt u verderop op deze pagina.

Functies en opties van OurTime.nl

Kosten OurTime

Als u van alle mogelijkheden van deze datingsite gebruik wilt maken moet u hiervoor een abonnement afsluiten. In vergelijking met veel andere sites zoals bijvoorbeeld Parship is OurTime.nl niet duur.
U kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen; hoe langer het lidmaatschap dat u aangaat, hoe goedkoper het wordt.

1 maand: € 24,99
3 maanden: € 16,99 per maand (totaal: 50.97 euro)
6 maanden: € 9,99 per maand (totaal: 59.94 euro)

Let op: check altijd de actuele prijzen op de site van Our Time zelf. Bovenstaande gegevens kunnen verouderd zijn.

Contact- en Bedrijfsinformatie

Onderdeel van Meetic
Website: www.ourtime.nl

Alternatieven OurTime.nl

Wat zijn soortgelijke datingsites, gericht op vijftigers? Het volgende rijtje sites richt zich op 50plussers, en het aanmelden is kosteloos:

Uitschrijven bij Our Time

Zoals in de comments te lezen is blijkt het uitschrijven of afmelden bij Ourtime lastig. Het is niet zo netjes als een datingsite het moeilijk maakt je uit te schrijven. Dit geldt zeker als je een betaald abonnement wilt stoppen. Het betaalde abonnement wordt namelijk stilzwijgend verlengd.

Wil je je Ourtime profiel verwijderen?

Dan is dit wat je moet doen, volgens de ‘Veelgestelde Vragen’ sectie van de website:

Om je profiel te verwijderen moet je op je profielfoto (of de grijze standaardpictogram) klikken uiterst rechts op de taakbalk bovenaan elke pagina en vervolgens ‘Mijn account’ kiezen. Vervolgens klik je links onderaan deze pagina in de rubriek ‘Support Lexa’ op de link ‘Mijn account opschorten’ .

Er zal een pop-up verschijnen waarbij je nog de keuze wordt gegeven om je profiel tijdelijk op te schorten of je profiel definitief te verwijderen.

Wil je je profiel definitief verwijderen dan klik je onderaan deze pop-up op de zin ‘Om je account te verwijderen, klik hier’. Vervolgens wordt er gevraagd om je e-mailadres en wachtwoord in te geven en op ‘bevestigen’ te klikken, en moet je nog enkele stappen doorlopen. Wanneer je deze allemaal doorlopen hebt verwijderje je profiel definitief.

Wil je de automatische verlenging van je abonnement op OurTime stopzetten?

Dit is te lezen op de site:

Je kunt de automatische verlenging op elk gewenst moment stopzetten door deze ten minste 48 uur voor de vervaldatum te annuleren. Je doet dit door op je profielfoto (of de grijze standaardpictogram) te klikken uiterst rechts op de taakbalk bovenaan elke pagina en vervolgens ‘Mijn account’ te kiezen. Op deze pagina zie je onder ‘Mijn membership beheren’ je huidige Full Membership en de verlengings- of vervaldatum. Om de automatische verlenging stop te zetten klik je op ‘Mijn membership beheren’.

Ervaringen met OurTime

Voor 50plussers die reeds kennisgemaakt hebben: we zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Onderaan deze pagina kun je een geschreven review achterlaten. Ook kun je OurTime beoordelen met een sterren-review. Heb je daadwerkelijk dates gevonden via deze site? Kom je makkelijk in contact met andere singles? Vind je OurTime gebruiksvriendelijk, of juist niet? Wij en anderen lezen het graag terug op 50-dating.nl

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Leden Aantal
Verhouding Man / Vrouw
Kosten
Geschikt voor 50-plussers
Snelheid Website
Rating: 2.6/5 (2 votes cast)
OurTime, 2.6 out of 5 based on 2 ratings

Comments

 1. Hallo Ourtime,

  Op 15-07-2018 Ben ik lid geworden van Ourtime. Ik heb binnenkort 14 dagen om herroeping gevraagd en zou mijn geld terug krijgen. Tot op heden nog niks retour ontvangen.

 2. Ik wil mij uitschrijven bij ourtime maar helaas bestaat daar geen mogelijkheid voor…Wie kan mij helpen…

 3. Ik sta op uw site maar wil door prive omstandigheden mijn profiel verwijderen.
  Ik heb daarbij uw hulp nodig.
  Ik ben mijn gebruikersnaam en wachtwoord ook kwit.
  Alleen mij emailadres is mijn identiteit.
  Graag kom ik binnenkort terug, ben zeer tevreden over deze site.
  Hoop op uw respons.
  Bij voorbaat dank!

 4. goedemorgen
  Ik heb verschillende geprobeerd het lidmaatschap stop te zetten lukt me niet .
  toen maar een mail gestuurd maar geen antwoord .vervelend allemáál
  Vriendelijke groet

 5. U beveelt aan de ourtime app te gebruiken!
  Deze app is echter NIET beschikbaar….

Speak Your Mind