Datingsites 50+

Er zijn enkele datingsites die zich speciaal richten op de leeftijdscategorie 50 Plus. Uiteraard bespreken we deze sites uitgebreid op deze website. U kunt onze recensie lezen, en als de site u bevalt u eventueel gratis inschrijven. 50plusmatch.nl heeft een 3 dagen gratis actie, zodat u de site kunt leren kennen. Ook e-Matching (voor hoger opgeleiden) biedt een voordeeltje: een week gratis daten.

Gratis aanmelden bij Datingsites 50+

Het aanmelden bij een datingsite kost u nooit geld; pas als u besluit een volledig lidmaatschap te nemen staan er kosten tegenover. U kunt echter eerst vrijblijvend testen.

Tijdelijke actie: bij 50plusmatch.nl krijg je nu via 50-dating.nl 10 dagen volledig lidmaatschap voor slechts €10. Inschrijven is natuurlijk altijd gratis.

50plusmatch website

50plusmatch.nl

50 Plus Match richt zich op actieve 50 plussers die graag een nieuwe relatie zouden vinden. Het is de grootste datingsite voor oudere mannen en vrouwen van Nederland. Per maand komen er meer dan 2000 nieuwe leden bij. Daarmee is deze dienst een van de grootste datingsites voor 50 plus. De aanwas is niet verwonderlijk want het aantal singles én het aantal vijftigers stijgt flink in ons land.

De meeste leden zijn man: 51%. Het is een prettig ogende en overzichtelijke site. Dit jaar alleen al stuurden de deelnemers elkaar meer dan 1 miljoen berichten via deze relatieservice. U kunt op deze pagina onze uitgebreide recensie lezen, en meer info vinden over de werkwijze. Het inschrijven is bij deze dating site kosteloos. Tijdelijke actie: 3 dagen alle functies van 50plusmatch.nl gratis proberen.

vijftigplusdating.nl

Vijftigplusdating.nl

Vijftigplusdating.nl bestaat al sinds 2009 en heeft als ondertitel ‘de ontmoetingsplaats voor 50plussers’. Ze schrijven: ‘Als 50 plusser is het tegenwoordig niet eenvoudig om een nieuwe partner te vinden. Uit onderzoek is gebleken dat de 50 plusser zich inmiddels prima kan redden op het internet’.

Volgens de site vindt 1 op de 3 leden een partner, en zijn er elke week 1000+ nieuwe aanmeldingen. 54% van het ledenbestand zou vrouw zijn. Lees ook de review-pagina. Betaald lidmaatschap vanaf € 19,95 per maand,

50liefde

50liefde.nl

50liefde.nl is relatief nieuw en noemt zich de datingsite voor 50 plussers! 1 op de 3 leden bij deze 50 plus dating website is vrouw. Profielen zouden goed goed gecontroleerd; 50liefde heeft veilig daten dan ook hoog in het vaandel staan, zo lezen we althans.

Er zijn echter ook veel klachten over deze site, met name over betalingen. Ook over fake-profielen. Lees ook onze uitgebreide review van 50liefde en lees ook zeker de gebruikerservaringen.

senioren geluk 50 plus dating

Seniorengeluk.nl 50 plus dating

Seniorengeluk.nl mikt eveneens op de doelgroep 50 plus. Ze schrijven, terecht, op hun website dat het aantal alleenstaande ouderen steeds groter wordt, en dat het voor veel senioren moeilijk is een nieuwe partner te vinden. De datingsite wil daar bij helpen. U kunt zich kosteloos inschrijven en de site eens goed bekijken.

Als u een abonnement afneemt kunt u ook chatten met en berichten sturen naar andere 50plussers. De website krijgt er per dag gemiddeld 180 nieuwe leden bij; dit komt neer op ruim 5.000 single mannen en vrouwen per maand. Mocht u benieuwd zijn naar onze review over Seniorengeluk dan kunt u die hier vinden.

senioren geluk 50 plus dating

50plusrelatie.nl

De datingsite 50plusrelatie.nl heet iedereen welkom die veertig jaar of ouder en single is. De site is gericht op het vinden van een relatie of vriendschap. De abonnementsprijzen zijn vrij redelijk, zeker als u een abo voor meerdere maanden afneemt.

Een proef-account kost niets. Alle profielen worden eerst gecontroleerd. Onze review kunt u hier vinden.

Actief50

Actief50.nl

Actief50.nl noemt zich dé datingsite voor actieve 50-plussers. Naast dating kun je er ook terecht om nieuwe vrienden te maken, en samen activiteiten te ondernemen.

Actief 50 is waarschijnlijk de goedkoopste 50 plus datingsite, op de gratis (kwalitatief mindere) sites na dan. Lees hier meer informatie over Actief50

Actief50

Max Meeting Point

Max meeting Point is de gratis 50+ community van Omroep Max. De site is niet echt bedoeld als datingsite, maar meer om je sociale netwerk te vergroten. Een relatie is natuurlijk niet uitgesloten. Je kunt contact leggen via chat, prikbord et cetera.

Ook kun je lid worden van Clubs met mensen met dezelfde interesses. Ondanks het kosteloze karakter van de site worden profielen gecontroleerd, berichten gemodereerd en er is een helpdesk. Er zijn dus geen betaalde abonnementen; wel moet je lid zijn van Omroep max. Lees meer over Max Meeting Point of bekijk hun website.

GewoonVriendschap.nl

Gewoon Vriendschap is een online ontmoetingsplek voor vijftig-plussers. Het is geen datingsite! Zij profileren zich als een plek waar 50ers elkaar kunnen treffen voor een gesprek, vriendschap, activiteiten en andere sociale interacties. Leden die nog geen vijftig jaar oud zijn zijn er niet welkom. Lees meer over GewoonVriendschap.nl.

Reist u graag? Overweeg dan eens een single reis. U reist dan als groep met een stel alleengaanden. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen, al zijn ze niet allemaal per se single.