NMLK

Bent u 50plusser en wilt u nieuwe mensen leren kennen? Dat kan via NMLK! Dit is GEEN datingsite, maar een site om nieuwe contacten te leggen door deel te nemen aan activiteiten. Dit zijn groepsactiviteiten, dus geen 1-op-1 contact, zoals bijvoorbeeld bij GewoonVriendschap.nl.

NMLK logo

NMLK is al meer dan tien jaar de grootste uitgaans-community voor ondernemende mensen in Nederland.

De site richt zich niet alleen op een jongeren, maar ook op 40 plussers en ouder die op zoek willen naar nieuwe sociale contacten. De dienst is dus in principe niet bedoeld om een nieuwe liefde te vinden.

Toch zullen het in de praktijk veel singles zijn die zich aanmelden bij Nieuwe Mensen Leren Kennen. En als er toch een date uit rolt is dat natuurlijk niet verboden 😉

Schrijf je nu gratis bij NieuweMensenLerenKennen.nl >>>

Zoekt u toch liever gericht een nieuwe liefde? Dan is datingsite 50plusmatch.nl wellicht een beter alternatief. Of e-Matching als u hoger opgeleiden bent. Lees hier meer over e-Matching.

NMLK is de afkorting van ‘Nieuwe Mensen Leren Kennen’ en dat is precies wat de bedoeling is van de site. Bezoek NMLK.nl

NMLK’ers zijn actieve, communicatieve types (HBO+) met een gedeelde allergie voor sleur. Ze maken makkelijk contact en zijn oprecht geïnteresseerd in nieuwe mensen en events. – nmlk.nl

Elke week worden er door de leden meer dan 200 activiteiten gepland, door heel het land. Logischerwijs vinden de meeste NMLK events plaats in (middel)grote steden.

Events waar je nieuwe sociale contacten opdoet

Om wat voor activiteiten gaat het dan, vraagt u zich af? Dit kan van alles zijn. Wandelen, dansen, bioscoopbezoek, concerten, creatieve workshops, toneelvoorstellingen, picknicks, fietsen, dance events, natuur-rondleidingen et cetera. Voor elke type mens zijn er wel activiteiten om aan deel te nemen.

De activiteiten staan handig ingedeeld in diverse rubrieken, zodat u snel events kunt vinden die bij u passen. Denk aan Body & Mind, Recreatie & Ontspanning, Party & Nightlife, Reizen & Trips, Eten & Drinken en Kunst & Cultuur. Bent u geen feestbeest? Dan hoeft u geen party-events langs te zien komen.

Is NMLK ook voor 40- en 50-plussers?

Nieuwe Mensen Leren Kennen hanteert diverse leeftijdsgroepen voor hun activiteiten. En ja: de site is ook geschikt voor 40 en 50 plus leden. Er zijn namelijk 7 leeftijdscategorieën. Bij activiteiten is altijd slechts aan aantal leeftijdsgroepen welkom, zodat het leeftijdsverschil tussen deelnemers nooit groter is dan 25 jaar.

De leeftijdscategorieën zijn als volgt:

  • 20-35
  • 25-39
  • 30-45
  • 35-49
  • 40-55
  • 45-59
  • 50-65

Nieuwe Mensen Leren Kennen heeft nog een aparte site gemaakt voor de groep van 40 jaar en ouder: NMLK 40 up heet deze. Zo te zien verschilt deze inhoudelijk niet veel van de ‘gewone’ site. Mogelijk krijgt u hier alleen events te zien waar 40-plussers aan kunnen deelnemen. Wilt u NMLK 40 up bezoeken doet u dat op www.NMLK40up.nl

e-matching banner


Een voordeel van deze community is dat de profielen, foto’s en locaties van de events alleen voor leden zichtbaar is. Per event kun je zien hoeveel aanmeldingen er al zijn, en voor hoeveel leden er plek is. De typische NMLK-er heeft HBO+ denkniveau, maar hier wordt niet op gecontroleerd of iets dergelijks. Iedereen die enigszins sociaal vaardig is en graag nieuwe mensen ontmoet mag zich inschrijven.

Kosten NMLK / Nieuwe Mensen Leren Kennen

Nieuwe mensen leren kennen hoeft niet veel geld te kosten, bewijst NMLK. Het lidmaatschap bedraagt 5 euro per maand. Er zijn geen verschillen abonnementen of stapelkortingen bij 3 of 6 maanden bijvoorbeeld. 5 euro /maand, wel zo eenvoudig.

Voorheen was deze site zelfs gratis, maar dit was door de eigenaar niet meer te combineren met zijn werk. Door een kleine maandelijkse bijdrage te vragen kon de site toch verder. Je kunt 4 maanden kosteloos rondkijken op de site, om te zien of het wat voor je is. Met dit gratis abonnement kun je echter niet deelnemen aan activiteiten.

NMLK in de Media

Het concept van Nieuwe Mensen Leren Kennen is al in diverse media aan bod gekomen. Lees artikelen op RTL Nieuws, Nu.nl en Algemeen Dagblad.

Ervaringen met Nieuwe Mensen Leren Kennen.NL

Heeft u al ervaring met de website NMLK? Dan lezen we graag uw bevindingen terug hier op onze site. Laat een korte (of lange) review achter en laat indien van toepassing ook weten aan welke activiteiten u heeft deelgenomen.

Alternatieven

Een andere website om nieuwe vrienden te maken is GewoonVriendschap.nl. Deze site is niet zozeer gericht op activiteiten; hier kunt u ook gewoon online contact leggen en het daar verder bij houden, indien gewenst. Meer over Gewoon Vriendschap leest u op deze pagina. Zoekt u echt een datingsite waar ‘daten’ het doel is en niet zozeer het vinden van sociale contacten, kun u 50plus Match overwegen. Daar hebben we ook een artikel over geschreven.

3 gedachten over “NMLK”

  1. Wanneer je volgens NMLK niet past bij de groep (Zoals man van bepaalde leeftijd die eigenlijk wel toegetsaan is maar niet hip voor NMLK wordt je geweigerd, of niet direct vlotte vrouw bent, geweigerd of niet in discussie gaat met reacties van de eigenaar (de man heeft niet door hoe je als gastheer om gaat met je leden) dan word je zonder pardon geannuleerd is als. Er zijn leden die daardoor bang zijn iets te zeggen. hele rare omgang met de leden dus.

    Beantwoorden

Plaats een reactie