50plusmatch: opzeggen, afmelden en je profiel verwijderen. Zo doe je dat

Ben je (betaald) lid van de datingsite 50plusmatch en wil je graag opzeggen? Er zijn wat verschillen tussen je abonnement opzeggen, je afmelden en je dating-profiel volledig verwijderen. In dit artikel leggen we je uit wat je moet doen voor welk resultaat.

50plusmatch Opzeggen van Betaald Abonnement

Als je een betalende gebruiker bent van deze site en je betaalde lidmaatschap wilt stoppen omdat je iemand gevonden hebt, of omdat je ontevreden bent met de site doe je dat als volgt. Dit is te lezen op de website van 50plusmatch:

Het (betaalde) Lidmaatschap kan opgezegd worden via e-mail, Website en brief onder vermelding van je nickname. De Consument ontvangt op het bij de Datingsite bekende e-mailadres een bevestiging van zijn opzegging.

50plusmatch opzeggen

Het makkelijkste is natuurlijk via de website, al is een e-mail ook altijd prettig omdat je dan ‘bewijs’ hebt van je opzegging. Nu is 50plusmatch.nl voor zo ver ik weet geen lastige site wat betreft opzeggen.

Er zijn datingsites die hun betalende leden liever niet zien gaan en het hen moeilijk maken op te zeggen. Ik heb geen reden om aan te nemen dat 50plusmatch daartoe behoort. Dus je abo opzeggen zou ik gewoon via de site doen. Dit doe je als volgt:

  • Log in op je profiel op de website en klik op ‘Mijn Profiel
  • In het Profielmenu klik je vervolgens op ‘Instellingen & Lidmaatschap
  • In het nu volgende scherm kun je je uitschrijven
  • Als je hier voor kiest wordt alles stopgezet. Je profiel wordt verwijderd en je betaalde abonnement wordt niet meer verlengd. Let er op dat als je je uitschrijft je gelijk geen gebruik meer kunt maken van 50plusmatch.

Let op: dit kan alleen op de site, en niet op de dating app van 50plusmatch. De app is eigenlijk alleen een verlengstuk van de website. Als je alleen de app verwijdert betekent dit dus niet dat ook je account verwijderd is! Hetzelfde geldt voor een eventuele betaald abonnement.

Als je niet wilt dat je account verwijderd wordt kun je onder Instellingen & Lidmaatschap ook kiezen voor ‘Tijdelijk Stoppen’.

50plusmatch Opzeggen per Brief of e-Mail

Zeg je toch liever formeel op per brief of -email? Vermeld dan altijd de nickname (bijnaam/schermnaam) die je op 50plusmatch gebruikt, en ook met welk e-mail adres je je hebt aangemeld. Kom je er niet uit, dan zijn er diensten als 123opzeggen.nl die helpen met het maken van een standaard opzeg-brief. Zij geven 100% opzeggarantie.


Jouw Ervaringen met het afmelden bij 50plusmatch

Heb jij goede of slechte ervaringen met het opzeggen van 50plusmatch? Ik lees ze graag terug in de comments. De review-pagina over deze datingsite vind je op deze pagina. Onderaan lees je ook comments van andere lezers.

2 gedachten over “50plusmatch: opzeggen, afmelden en je profiel verwijderen. Zo doe je dat”

Plaats een reactie