MAX Meeting Point

Hoewel het niet echt een datingsite is, vinden we dat MAX Meeting Point niet op onze website mag ontbreken. MAX Meeting Point, voorheen bekend onder de naam 50plusnet, is een initiatief van Omroep Max. Bezoek Max Meeting Point.

De website stelt 50plussers in de gelegenheid anderen te leren kennen. Dit kan voor een relatie zijn, maar evengoed voor vriendschap, schrijf/mailcontact of om uitstapjes te doen.

Schrijf je nu gratis bij Max Meeting Point >>>

Max Meeting Point logo

Net als bij datingsites als 50plusmatch en Seniorengeluk is het inschrijven helemaal gratis, maar u dient wel lid te zijn van Omroep MAX. Voorheen, toen de site nog 50plusnet heette was de dienst voor iedereen gratis toegankelijk.

Het voordeel van MAX Meeting Point is bovendien dat er geen betaalde abonnementen zijn. U kunt zich aanmelden via www.maxmeetingpoint.nl, mits u dus lid bent. Mocht u nog geen lid zijn kunt u op de site de voordelen van een lidmaatschap van Omroep MAX lezen.

Het Profiel

In uw profiel geeft u aan wie u bent en waar u van houdt, kort gezegd. Zo kunt u aangeven van welke uitstapjes u houdt, wat uw hobby’s en liefhebberijen zijn, en welke sporten u leuk vindt.

Verder kunt u uiteraard aangeven waar u naar op zoek bent. Het profiel kunt u later gewoon nog wijzigen. U kunt ook een aantal digitale foto’s in uw profiel plaatsen zodat andere leden snel een compleet beeld van u hebben.

Max Meeting Point website


We geven u graag een indruk hoe de Max Meeting site er uit ziet als u een account aanmaakt.

Bij de Instellingen kunt u aangeven of u mailtjes wil ontvangen van Max Meeting Point. Zo kunt u een mail ontvangen als u een nieuw bericht ontvangen heef,t of als er nieuwe matches (mensen die goed aansluiten bij wat u zoekt) aangemeld zijn. Vindt u het vervelend steeds mailtjes te ontvangen, kunt u dit gewoon uitzetten.

Tijdelijke actie: bij 50plusmatch.nl krijg je nu via 50-dating.nl 10 dagen volledig lidmaatschap voor slechts €10. Inschrijven en rondkijken is natuurlijk altijd gratis.

Mijn Matches

Op de pagina ‘Mijn Matches’ vindt een overzicht van leden die passen bij wat u zoekt. Om überhaupt matches te ontvangen is het van belang dat u uw profiel met aandacht invult. Via deze pagina kunt u ook contact opnemen met uw matches.

Chatten met andere 50plussers

Deze contactsite heeft ook een eenvoudige chat-optie. Zo kunt u chatten met andere leden (1 op 1). Dit is eenvoudiger en sneller dan het over-en-weer sturen van berichten. Als u op ‘Chat’ klikt ziet u wie er beschikbaar zijn voor een chat. Zelf kunt u ook kiezen of u wilt chatten of niet, door u wél of niét beschikbaar te maken voor de chatfunctie.

Houdt u van gezelligheid? Dan bent u op de goede plek! MAX Meeting Point is er voor MAX-leden die houden van leuke dingen doen. Want samen is beter dan alleen. – Omroep MAX

Clubs

Nieuwe vrienden maken kan ook via Clubs. Via deze optie kunt u nieuwe mensen ontmoeten die dezelfde hobby hebben als u. Leden van deze Online Clubs kunnen bijvoorbeeld met elkaar afspreken om iets leuks te gaan doen. De Clubs zijn onderverdeeld per provincie, en lang niet alle clubs zijn even actief. Voorbeelden van clubs op Max Meeting Point zijn koffieclubs, fietsclubs, leesclubs en wandelclubs. Uiteraard kunt u zelf ook een club ‘oprichten’.

Schrijf je nu gratis bij Max Meeting Point >>>

Prikbord

Het Prikbord is bedoeld voor discussie over actuele thema’s en berichten over de gewone dagelijkse zaken. Ook hier zijn de berichten gegroepeerd naar provincie. U kunt wel discussies lezen in andere provincies dan die waar u vandaan komt. Het Prikbord bestaat uit 4 onderwerpen: Kennismaking, Activiteiten, Gedichten en het Pluscafé. U kunt zelf een bericht/oproepje plaatsen of reageren op anderen.

Functies en opties van Max Meeting Point

 • geen datingsite, maar wel een uitstekend manier om andere 50ers te leren kennen
 • bedoeld om het sociale netwerk van vijftig-plussers uit te breiden
 • zoeken op interesses / hobby / tijdverdrijf
 • matches die dezelfde liefhebberijen hebben als u
 • e-cards versturen naar andere leden
 • lid worden van clubs van mensen met dezelfde interesses
 • berichten/oproepjes plaatsen op het prikbord
 • geheel gratis dienst
 • vertrouwd; initiatief van Omroep Max
 • voorheen bekend onder naam 50plusnet
 • ook als app op telefoon en tablet te gebruiken
 • hulp bij vragen van de 6-koppige Helpdesk
 • beschikbaar in grote letters, voor het geval u slecht ziet

Kosten

Geen, zowel het inschrijven als het lid blijven is gratis. Ook voor het verzenden/lezen van berichten worden geen kosten in rekening gebracht. De meeste ‘gratis datingsites’ kunnen gratis blijven door (veel) advertenties te plaatsen, maar ook daarvan is hier geen sprake.

Aantal Leden

Rechtsboven ziet u het actuele ledenaantal van deze 50+ community. Ook ziet u hoeveel nieuwe dames en heren zich deze maand hebben ingeschreven, en hoeveel er online zijn. Met leden die online zijn kunt u bijvoorbeeld chatten. Op het moment van schrijven zijn er een kleine 40.000 ouderen lid. Of dit inclusief of exclusief uitschrijvingen is is onbekend. Veel datingsites zijn hier minder open over.

Let op: wij verwachten het niet, maar het zou kunnen dat er in de toekomst wel een geldbedrag voor het lidmaatschap wordt gevraagd. Aangezien we deze pagina niet altijd up to date kunnen houden raden we u aan voor de zekerheid nog even goed op de site na te gaan of er kosten aan het lidmaatschap van 50plusnet verbonden zijn.

Contactinfo Max Meeting Point

Onderdeel van Omroep Max (omroepmax.nl)
Postbus 518
1200 AM Hilversum
Telefoonnummer: 035-6775409
Website: www.maxmeetingpoint.nl
E-mail adres: maxonline@omroepmax.nl of het contactformulier op de site

Ervaringen met Max Meeting Point

Wij hebben de website alleen uitvoerig bekeken, maar zijn geen actief lid geweest. Daarom zijn we zeer benieuwd naar ervaringen van mannen en vrouwen die lid zijn of zijn geweest van deze contactsite. Wat zijn de sterke en wat zijn de zwakke punten van Max Meeting Point? Heeft u klachten of complimenten? Uw mening is zeer welkom. Na moderatie komt uw reactie onderaan deze pagina te staan. De reviews op andere datingsite-vertelijkers zijn in elk geval tamelijk positief.

Dank voor het lezen van deze pagina, en mocht u zich inschrijven wensen we u veel leuke contacten bij maxmeetingpoint.nl. Zoekt u toch een ander type site, bijvoorbeeld een echte datingsite? Lees dan eens onze reviews over 50plusmatch, Seniorengeluk of Vijftigplusdating.

9 gedachten over “MAX Meeting Point”

 1. Ineens verwijderd na klacht van medeplusser. Na een gerichte vraag.
  Geen smaad oid En nog steeds geen antwoord op mijn vraag wanneer waarschuwingen zijn uitgedeeld.

  Beantwoorden
  • Beste Jan dan ben je net als ik ook verwijderd en heeft men een cookie op je email adres gezet zodat je jezelf niet meer in kan schrijven. Maw je bent totaal geblokkeerd.mvg

   Beantwoorden

Plaats een reactie