Elkaar Ontmoeten

Elkaar Ontmoeten organiseert leuke single activiteiten voor 50-plussers. Alle events vinden plaats in Nederland.

Logo Elkaar Ontmoeten

Ze bieden zeil-avonturen, kook-activiteiten en FUN weekenden met bijvoorbeeld boeren-golf en kanovaren. Alle activiteiten vinden plaats in Nederland; het gaat dus niet om single reizen. In de agenda vind je alle aanstaande activiteiten.

Elkaar Ontmoeten: De juiste klik vinden

Ben je alleen, 50 jaar of ouder en klaar voor een volgende stap? De gezelschappen bij Elkaar Ontmoeten bestaan altijd uit een gezellige mix van actieve 50-plussers. Vaak ontstaat er een juiste klik tussen mensen van wie de paden eigenlijk niet zo snel zouden kruisen.

ElkaarOntmoeten.nl is de specialist in het organiseren van gezellige activiteiten waar je ook echt de tijd voor elkaar hebt. Samen ben je lekker actief bezig; aan gespreksstof geen gebrek! Er is alle tijd en aandacht voor elkaar. Een juiste klik ontstaat volgens Elkaar Ontmoeten, wanneer je elkaar écht ontmoet.

Elkaar Ontmoeten Website
de website van Elkaar Ontmoeten


Geheel verzorgd zeilavontuur met gelijkgestemden

Een van hun paradepaardjes zijn de zeilactiviteiten over de Waddenzee. Hier varen ze met hun luxe klipper over de Waddenzee en zullen een van de eilanden aandoen. Waan je een echte schipper of kapitein: help met het hijsen van de zeilen of neem het roer over als je dat leuk vindt! De route van deze prachtige zeiltocht is afhankelijk van de weersomstandigheden. Soms varen ze langs zandbanken en komen we honderden zeehonden tegen. Soms kan het schip droog komen te liggen, ook een heel unieke ervaring.

Ontspannen, gezellig en op een ongedwongen manier!

Tijdens deze geheel verzorgde activiteit is er voldoende tijd om te ontspannen en de andere singles te leren kennen! Ondertussen zullen de koks van Elkaar Ontmoeten je de gehele activiteit liefdevol verzorgen met creatieve hapjes. 

Ontdek je kookskills bij de kookactiviteiten van Elkaar Ontmoeten

Ervaar deze fantastische kookworkshop met andere 50+ singles, onder leiding van een echte chef. Deze kookworkshop zal een mooie beleving zijn!
Tijdens het kokkerellen heb je ruimschoots de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen, dit alles onder het genot van ‘n lekker glaasje wijn en je favoriete muziek.

De bereiding van het menu wordt verdeeld over de verschillende deelnemers van de kookworkshop, zodat iedereen actief meedoet. Hierna gaan we met de gehele groep aan tafel om heerlijk te gaan genieten van het resultaat. Je krijgt sowieso alle recepten mee naar huis, zodat je je eigen gasten een volgende keer kunt verrassen met culinaire hoogstandjes. Dit alles inclusief overnachting in het Bourgondische ‘s-Hertogenbosch op een prachtige locatie. Meer info: www.ElkaarOntmoeten.nl

Ervaringen met Elkaar ontmoeten

Heb jij al eens deelgenomen aan een van de activiteiten van ElkaarOntmoeten.nl? dan vind ik het leuk als je jouw ervaringen met andere lezers van 50-dating.nl wilt delen. aan welke 50+ activiteit had je deelgenomen, en wat vond je er van? Je kunt hier onder een comment achterlaten.

Single en meer op zoek naar een datingsite? Lees ook eens de pagina’s over Parship, Match4me, Elite Dating of over evenementen-site Single-Events.org.