Actief50.nl

Actief50.nl noemt zich dé datingsite voor de actieve 50plusser. Deze site richt zich niet alleen op mensen die een nieuwe partner zoeken, maar ook op alleenstaanden die het leuk vinden een nieuw fiets- of sportmaatje te vinden. Of om andere gezellige dingen mee te doen natuurlijk. Het aanmaken van een account is kosteloos. Bezoek Actief50.nl

Actief50 logo


Je kunt elkaar via de site leren kennen, maar Actief50 probeert ook met enige regelmaat activiteiten te organiseren.

Kortom: ja, het is een datingsite, maar u hoeft niet per sé alleenstaande te zijn en.of een nieuw relatie te zoeken. Ook voor 50plussers die nieuwe contacten zoeken is de site uitermate geschikt.

Schrijf je nu gratis bij Actief50.nl >>>

Functies en opties van Actief50

  • Vind een nieuwe liefde
  • Of vind sportgenoten, reisgenoten, kaartmaatjes, of gewoon gelijkgestemden om mee te kletsen
  • Actief50 houdt nepprofielen goed in de gaten en blokkeert deze
  • Doe mee aan evenementen georganiseerd voor de alleenstaande vijftiger
  • Goedkope datingsite: betaal eenmalig een bedrag en profiteer zo lang u wilt
  • Een basis-inschrijving is gratis (de site verdient aan advertenties)
  • Bekijk zonder inschrijving wie er Online zijn. Spreken de profiel u aan? Schrijf u dan in
  • Uitgebreide profielen (wel openbaar zo lijkt het)

Tijdelijke actie: bij 50plusmatch.nl krijg je nu via 50-dating.nl 10 dagen volledig lidmaatschap voor slechts €10. Inschrijven en rondkijken is natuurlijk altijd gratis.

Kosten

Een inschrijving kost geen geld, maar om gebruik te kunnen maken van alle functies die deze site biedt moet u wel betalen.

In tegenstelling tot veel andere datingsites voor vijftigplussers werkt deze site niet met maandelijkse abonnementskosten.

Dit maakt dat deze relatiesite zeer voordelig is! Je betaalt namelijk slechts 1 keer een vast bedrag (momenteel is dat 15 euro) en je kunt voortaan altijd van de dienst gebruik maken.

vernieuwde website van actief50.nl
de vernieuwde website van Actief50.nl

Contactinformatie

Deze site vermeldt erg weinig contactinfo. Wel staat er een mailadres (info@actief50.nl), maar bijvoorbeeld geen adres, telefoonnummer of KVK Inschrijving. Wil je contact opnemen met Actief50.nl zal dat dus per e-mail moeten. Een gratis inschrijving kan op www.actief50.nl

Tijdelijke & Exclusieve Actie via 50-dating.nl: 3 dagen volledig lidmaatschap bij 50plusmatch.nl: helemaal gratis. Een unieke gelegenheid om 50plusmatch kosteloos te testen

Nadelen

Kleven er ook nadelen aan deze site? Ken de datingsite minpunten die we u niet willen onthouden? Een probleem zou de privacy kunnen zijn. Zonder inschrijving kun je op de site foto’s en profielen bekijken van ingeschreven singles. Het zou kunnen zijn dat dit optioneel ius in je profiel. Dus dat je hier wel of geen toestemming voor geeft. Dit is voor ons moeilijk te beoordelen.

Ervaringen met Actief50

Bent u al lid geweest bij deze site? We zijn erg benieuwd naar wat u ons kunt vertellen! Is de site bevallen? hebt u veel andere vijftigers ontmoet? Bent u bij een van de activiteiten geweest en hoe is dat bevallen? Uw ervaring en/of klacht over Actief50 zien we graag tegemoet. U kunt deze onderaan deze pagina achterlaten.

Andere datingsites voor 50plus singles

Naast Actief50 zijn er tal van andere datingsite voor vijftigers actief in Nederland. Eentje is 50 plus match, waar we op deze pagina een uitgebreide review over hebben geschreven. U vindt hier ook ervaringen van andere 50-plussers die bij 50plusmatch.nl ingeschreven hebben gestaan.

Relatief nieuw is 50liefde, dat wat minder goede reviews kent. Meer info over die datingsite kunt u hier vinden. Actief50.nl kost dus eenmalig 15 euro en is daarmee van van de goedkoopste datingsites voor ouderen.

Als u de tarieven van alle andere senioren datingsites wilt vergelijken, verwijzen we u graag naar ons kosten-overzicht. Wij van 50-dating.nl wensen u veel succes met het daten of zoeken naar nieuwe vriendschappen.

Plaats een reactie