Relatiebemiddeling

Denk je wel eens na over relatiebemiddeling voor vijftigplussers? Naast datingsites als 50plusmatch en Parship, waar je vooral zelf gaat zoeken naar leuke alleenstaande dames of heren, zijn er ook bureaus specifiek voor 50 plus relatiebemiddeling.

Sommige van de relatiebemiddelingsbureaus richten zicht vooral op de 50plusser, andere kennen dan weer geen leeftijdscategorie. Over het algemeen zullen jongeren echter minder gebruik maken van relatiebemiddeling. Zij zitten meer op datingsites en -apps.

We zetten een aantal bureaus voor relatiebemiddeling voor je op een rijtje, om er vervolgens wat dieper op in te gaan:

Partnerselect Relatiebemiddeling

Partnerselect richt zich op de zoektocht naar een nieuwe liefde voor alle leeftijden, beroepsgroepen, religies en regio’s in Nederland. Ben jij single en op zoek naar een relatie tussen man en vrouw dan brengt Partnerselect je graag in contact met andere singles. De ervaren bemiddelaars matchen kandidaten aan elkaar en gaan hierbij voor een stuk persoonlijke aandacht. Een werkwijze die werkt.

De bemiddeling in praktijk
Door middel van een intakegesprek wil de bemiddelaar je leren kennen, waar ben je naar op zoek, wat vindt je leuk om te doen, wat doe je voor werk en heb je hobby’s. Voor dit gesprek wordt alle tijd genomen en kan je duidelijk aangeven wat je wel en niet wilt.
Na het gesprek wordt je profiel opgeschreven en wordt je, voorzien van een leuke foto opgenomen in de database.

De bemiddelaar gaat voor je op zoek en zal kandidaten aan je voorstellen. Lijkt jou dit wat dan kan je na een telefonische eerste kennismaking je date gaan plannen. Misschien heb je hierbij al je droompartner gevonden. Nog niet gelukt, bespreek dan wat wel en niet bij je past, en een nieuw voorstel zal snel volgen.

Contact met PartnerSelect
Website: www.partnerselect.net
E-mail Adres: info@partnerselect.net
Telefoonnummer: 0800 – 1997 (gratis nummer) of 088 – 199 70 10 (lokaal tarief)

Mens en Relatie, de ideale combinatie

Het bemiddelingsbureau heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het zoeken van de juiste match tussen singles. Met een slagingspercentage van 75%  binnen een jaar kan je wel stellen dat de ervaring en kundigheid zeker aanwezig is. Het bureau bemiddeld iedereen, ongeacht leeftijd, afkomst, geloofsovertuiging et cetera. Het enige dat telt is dat je niet meer alleen je leven wil leiden. Vraag vrijblijvend informatie aan over hun werkwijze.

Jouw combinatie vinden
Mens en Relatie is een groot bureau met landelijk gezien meer dan vijftig consulenten. Maar door de persoonlijke aanpak, goed te zien aan het kennismakingsgesprek van twee uur, leert jouw consulent je goed kennen.

banner elitedating
Vanwege de persoonlijkheidstest zit Elite Dating een beetje tussen een datingsite en 50 plus relatiebemiddeling in.

Eenmaal een profiel gemaakt met daarin wensen voor een partner en eigen persoonlijke gegevens gaat je consulent op zoek naar een mogelijke match.

Door het grote landelijke netwerk, ondersteuning van collega’s en de grondige werkwijze vinden zij per 4 inschrijvingen, binnen een jaar de ideale combinatie voor 3 van deze mensen.

Er kan daarbij gezocht worden in de eigen woonplaats, in je regio maar ook landelijk. Wordt het voorstel door jullie beide leuk gevonden, dan volgt het bellen en de date. Toch nog niet de ideale partner gevonden, dan wordt er opnieuw voor je gezocht. Vraag gratis informatie aan bij Mens-en-Relatie.

Contact met Mens en Relatie
Website: www.mens-en-relatie.nl
E-mail Adres: info@mensrel.nl
Telefoonnummer: 088 – 0221 900 (lokaal tarief)

Mens en Relatie banner

Take2 Relatiebemiddeling

Take2 relatiebemiddeling gaat voor u op zoek naar liefde en geluk. Soms kunt u als single man of vrouw wel wat extra hulp gebruiken om de partner van uw dromen te vinden. Voor al deze mensen tussen de dertig en vijfentachtig jaar proberen zij een nieuwe liefde te vinden. Take2 is niet specifiek gericht op 50plussers, maar behoren absoluut tot hun doelgroep.

Date Society

Relatiebemiddelingsbureau en Matchmaker Date Society richt zicht niet uitsluitend op vijftigers, maar ze zijn er zeker welkom. Hun leden zijn veelal ondernemers, succesvolle en hoogopgeleide mensen. Het gros is tussen de 25 en 55 jaar oud. Zij zoeken voor u naar geschikte matches. Matches die net als u energiek, zelfbewust en nieuwsgierig zijn. Meer informatie vindt u op de website van Date Soeciey.

Contact met Date Society
Website: www.datesociety.nl
E-mail Adres: info@datesociety.nl
Telefoonnummer: 020 – 2157 680

Relatiebemiddeling 60+

Met een landelijke database en een hoog percentage aan geslaagde matches richt relatiebemiddeling 60+ zich op single senioren, tussen de 60 en 80 jaar. Zoeken naar een buddy, met wie je de dag kunt bespreken, samen leuke dingen doen en genieten van het leven. Want delen is fijner dan alleen, of het nu gaat om liefde of vriendschap.

De weg naar geluk
Na het opnemen van contact met relatiebemiddeling 60+ neemt één van de consulenten contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. Dit vindt, lekker vertrouwd,  plaats in je eigen huis. In dit gesprek neemt hij of zij de verschillende opties met je door om de bemiddeling zo geslaagd mogelijk te laten verlopen.

Aan de hand van vele vragen over je karakter, wensen en je huidige levensstijl maakt de consulent een profiel van je aan. Hoe meer informatie hierin verwerkt kan worden, hoe groter de kans op passende nieuwe partner of vriend.

Als het nieuwe geluk is gematched, wordt dit eerst uitgebreid met je besproken voor er een afspraak geregeld wordt. Na de eerste kennismaking wordt deze ook weer met je besproken. Gedurende het hele traject wordt je begeleid door een vaste consulent.

Contact met Relatiebemiddeling 60plus
Website: www.relatiebemiddeling60plus.nl
E-mail Adres: info@relatiebemiddeling60plus.nl
Telefoonnummer: 0800 – 333 0006 (gratis nummer)

40Plusrelatie.nl

Relatiebemiddeling van 40plussers met consulenten in elke regio. Op hun website vind je contactadvertenties van singles die op zoek zijn naar een duurzame relatie. Je hoeft geen lidmaatschap te hebben om deze advertenties te bekijken. Zie je een alleenstaande die je aanspreken, kun je reageren via het contactformulier.

Contact met 40Plusrelatie
Website: www.40plusrelatie.nl
E-mail Adres: info@40plusrelatie.nl
Telefoonnummer: 088 – 4040 900

De MatchMaker

Het exclusieve relatiebemiddelingsbureau De MatchMaker richt zich op zelfbewuste en gedreven singles die op zoek zijn naar een duurzame, vaste relatie. Dit is geen specifieke 50 plus relatiebemiddeling, en aanmelders hoeven dus niet per se vijftig-plusser te zijn. Met 14 jaar ervaring in recruitment en HR in het bedrijfsleven, gecombineerd met een achtergrond in toegepaste psychologie en bedrijfskunde, is Wendy van Voskuilen een professionele en fijne headhunter in de liefde.

Op persoonlijke en discrete wijze gaat zij voor jou op zoek naar een nieuwe liefde. Dit doet ze door middel van slim adverteren, proactief netwerken en matchen vanuit haar kwalitatief sterke database. Ze matcht op overeenkomsten in EQ, IQ, waarden, drijfveren en mindset. Ben je op dit moment nog niet toe aan het uitzetten van een partner-zoekopdracht? Vergroot jouw kans op het ontmoeten van een potentiële partner door je kosteloos in te schrijven in de database van De MatchMaker

Contact met De MatchMaker
Website: www.dematchmaker.nl
E-mail Adres: wendy@dematchmaker.nl
Telefoonnummer: 06 – 2951 0036

B-Loved Nederland

B-loved Nederland biedt offline partner search voor wijze en gedreven singles, en ook zeker voor 50plussers. Zoek je de ware liefde, maar wil je niet eindeloos op datingsites rondkijken? B-loved doet het zoekwerk voor jou. Je profiel wordt onder verschillende gerenommeerde datingbureaus verspreid om de kans op een perfecte match verder te vergroten.

Vul op de site je e-mail adres in om  leuke contactadvertenties in je mailbox te ontvangen. Wil je een vrijblijvende afspraak met een van de matchmakers? Vul dan het formulier in op de site. Bezoek B-loved.nl

Contact met B-loved
Website: www.b-loved.nl
E-mail Adres: klantenservice@b-loved.nl
Telefoonnummer: 06 – 8345 3620

Hella Smeets /Alerte relatiebemiddeling, voor nadenkende 50-plussers

Relatiebemiddeling is zeker niet nieuw, maar als vijftig-plusser kan je bij Alerte Relatiebemiddeling van Hella Smeets rekenen op decennia lange ervaring in deze specifieke doelgroep.

Kennis van het vak, inlevingsvermogen en de persoonlijke filosofie dat er voor iedereen een passende relatie is, bemiddelen zij met persoonlijke aandacht door middel van een professionele en discrete aanpak.

Jouw nieuwe partner vinden
Bij het zoeken naar een nieuwe partner, ongeacht de reden van het alleen zijn, is er altijd de vraag waar en hoe deze te vinden. Alerte Relatiebemiddeling begint met een vrijblijvende kennismaking bij jou thuis of op het kantoor. Hierin wordt ook besproken wat we werkwijze is en wat je na inschrijving kunt verwachten.

Na het inschrijven volgt een uitgebreider gesprek waarin dieper op jou als persoon wordt ingegaan en wat je wensen voor de toekomst zijn. Hierna wordt je persoonlijke pagina aangemaakt die gebruikt wordt bij de bemiddeling. Als er een mogelijke kandidaat is gevonden ontvang je een voorstel. Lijkt de voorgestelde persoon je wel wat, dan ontvang je de naam en het telefoonnummer van hem of haar en kan je kennis gaan maken. Je kan de bemiddelaar altijd om advies of begeleiding vragen mocht je dit willen.

Contact met Alerte
Website: www.alerte-relatiebemiddeling.nl
E-mail Adres: partnerbureau@alerte.nl
Telefoonnummer: 024 – 641 9018

Ensemble, 50+ relatiebemiddeling met kunst en cultuur

Boven de vijftig, alleenstaand, en op zoek naar een leuke relatie met een gedeelde passie, namelijk de liefde voor kunst en cultuur? Dan kan Ensemble 50 plus je wellicht helpen om de match te maken. Een leuke man of vrouw vinden is nog niet zo eenvoudig en een gezamenlijke liefde kan een goede start zijn. Samen je leven inrichtten en genieten voor twee.

ensemble 50 plus relatiebemiddeling

Niet meer alleen, maar samen de film verder invullen
Voor een eerste kennismakingsgesprek wordt je bij Sophie (eigenaresse Ensemble) thuis ontvangen. Hier ontvang je ook de uitleg over de wijze waarop zij voor je op zoek gaat. Ga je verder dan komt ze voor het uitgebreide intakegesprek bij je thuis. Hierbij wordt besproken wie je bent en wat je zou willen. Dit is natuurlijk belangrijk omdat zo je persoonlijke profiel wordt samengesteld.

Na het opstellen van het profiel gaat de zoektocht naar je levenspartner beginnen. Onderling wordt er contact onderhouden. De duur van de begeleiding is 18 maanden.

Heb je in die tijd de man of vrouw van je dromen ontmoet en geniet je volop samen van kunst en cultuur, dan blijft Sophie nog zes maanden beschikbaar voor eventuele vragen. De website van Ensemble 50 plus relatiebemiddeling ziet er wat gedateerd uit, maar dat zegt natuurlijk weinig over de dienst zelf.

Contact met Ensemble Relatiebemiddeling
Website: www.ensemble-relatie.nl
E-mail Adres: svdh@ensemble-relatie.nl
Telefoonnummer: 0294 – 257 226 (lokaal tarief)

50plusmatch banner


Stichting Date

Relatiebemiddeling bij Stichting Date is niet alleen voor vijftigers en senioren, maar het behoort wel tot hun dienstverlening. Het is met een oprichtingsdatum in 1969 van de oudste bureaus van Nederland; ze zijn al meer dan 50 jaar actief. De consulenten zijn mensgericht en hebben jarenlange ervaring.

Ze zijn erkend door de Branchevereniging Singles Keurmerk. Het is mogelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen met Stichting Date. Dan hoort u meer over de werkwijze, al kunt u hier over ook meer op de website vinden. Het bureau zit gevestigd in Relatiebemiddelingsbureau Erp (provincie Noord-Brabant).

Contact met Stichting Date
Website: www.stichtingdate.nl
E-mail Adres: info@stichtingdate.nl
Telefoonnummer: 0413 – 216 152

Pier Ebbinge Relationship

Relatiebureau dat in de ‘high end’ van de maatschappij en dus ook datingmarkt opereert. Met peperdure advertenties in NRC, Parool en andere zoeken zij geschikte partners voor hun cliënten.

Dat dit alles een prijskaartje heeft zal u niet verbazen. Voor een succesvolle zoektocht naar uw perfecte partner rekent Pier Ebbinge rustig een bedrag tussen de 20 en 40 duizend euro. Voor wie het kan betalen ongetwijfeld een mooie optie, getuige de succesverhalen op de site.

Pier Ebbinge Relationship is voornamelijk bedoeld voor succesvolle, hoog opgeleide singles met brede culturele interesse, reislust en een rijk succesvol leven, waar alleen die partner nog ontbreekt. Veel 50, 60 en 70plussers.

Contact met Pier Ebbinge Relationship
Website: www.pierebbingerelationship.nl
E-mail Adres: info@pierebbingerelationship.nl
Telefoonnummer:  0356 – 400 500

Andere bureaus voor 50 plus relatiebemiddeling?

Ken je, of ben je eigenaar van een relatiebureau dat vijftigers bemiddelt, en staat dat bureau niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Ervaringen met 50 plus relatiebemiddeling

Ben je al eens in zee gegaan met een van bovenstaande relatiebemiddelingsbureaus? We lezen je ervaringen met relatiebemiddeling natuurlijk graag terug. Complimenten en klachten zijn zeer welkom, maar probeer een uitgebreide reactie te geven. Bij welk bureau ben je aangemeld geweest, en wat was je ervaring? Raad je dat bureau aan of af?

Toch liever internetdaten? Kijk eens rond op 50plusmatch, Parship of EliteDating. Lees meer over Elite Dating. Of je nu naar een datingsite gaat, een relatiebureau in de arm neemt of toch nog eens goed rondkijkt op de tennisclub: we wensen je er veel succes mee.

Plaats een reactie