50PlusMatch voegt nieuwe functie toe aan het profiel: het ‘interview’.

Datingsite 50plusmatch.nl, voor vijftigers en ouder heeft een nieuwe functie aan de profielpagina toegevoegd: het Interview.

Op uw profielpagina heeft u nu de mogelijkheid om naast de standaard-vragen ook enkele open ‘interview’-vragen te beantwoorden. Met het beantwoorden van dit soort vragen hebben bezoekers van uw profiel een nog beter beeld van uw persoonlijkheid. Andersom geldt dit natuurlijk ook.

Enkele voorbeelden van vragen die bij het interview aan bod komen zijn: ‘Wat vond jij het leukste om te doen als kind en waarom?‘ en Met welk geschenk maakt iemand je blij?.

interview-vraag-1

Zoals u kunt zien hoeft u niet elke vraag te beantwoorden. U kunt vragen die u liever niet beantwoordt of waar u zo snel geen reactie op weet gewoon overslaan.

50PlusMatch meldt zelf over de interview-functie op de site:

Het profiel is vernieuwd! De ijsbrekers zijn vervangen door het Interview. Stel vragen aan een ander lid met een simpele klik op de knop.

Op je eigen profiel kun je de interview vragen ook beantwoorden, zodat ze op je profiel geplaatst worden.”

50plusmatch.nl

50plusmatch is een site met een reeks fijne functies waarvan leden zonder abonnement zelfs gratis van kunnen genieten. 

De grens tussen volledig een betaald lidmaatschap vervaagt met deze functie, gezien gratis leden nu nog meer op berichten van anderen, (zelfs persoonlijk) kunnen reageren.(de inteview-vraag is dus vooraf bepaald maar het antwoord is open).

Om kosteloos lid te worden van 50plusmatch gaat u naar hun aanmeld-pagina. Meer lezen over deze datingsite voor 50plussers kan op onze review-pagina.

interview vraag 50plusmatch voor profiel

Wat vindt u van deze nieuwe functie? U kunt hier onder een reactie achterlaten over dit onderwerp, als u dat wenst.

1 gedachte over “50PlusMatch voegt nieuwe functie toe aan het profiel: het ‘interview’.”

Plaats een reactie