PartnerSelect.net

Naast datingsites zijn er ook bureaus voor relatiebemiddeling die zich op vijftigers en ouder richten. Eén van hen is PartnerSelect.net.

logo partners elect.net

Bij relatiebemiddeling gaan matchmakers / consulenten voor u op zoek naar een geschikte partner, in plaats dat u zelf door profielen aan het scrollen bent op een datingsite, zoals bijvoorbeeld bij 50plusmatch.

Relatiebemiddelingsbureaus zien vaak klanten die niet op de reguliere datingsites willen, of daar niet succesvol zijn om wat voor reden dan ook.

Via e-mail kunt u gratis informatie opvragen over de werkwijze en kosten van PartnerSelect.net

Vraag gratis en vrijblijvend informatie op bij PartnerSelect >>>

Slagingskans-Test

Voordat u informatie opvraagt kunt u op hun website een test doen die een beeld geeft van uw slagingskans bij relatiebemiddeling. De test duurt een kleine 10 minuten, en probeert een beeld van u te krijgen als persoon, en naar wat u zoekt.

Single mannen en vrouwen die werkloos en weinig hobby’s hebben zijn lastiger te bemiddelen dan actieve 50ers die volop interesse hebben in kunst en cultuur, even gechargeerd. Hoewel de slagingskans-test eenvoudig is kan er snel een redelijke beoordeling worden gemaakt.

screenshot PartnerSelect.net

Werkwijze PartnerSelect.net

De ‘succcesformule’ zoals zij het zelf noemen start met een intake-gesprek. Met een consulent worden uw persoonlijkheid, karakter en wensen met betrekking tot de liefde doorgenomen. Het intake-gesprek kan bij u plaatsvinden, of bij een van de 35 matchmakers in het land.

Daarna, in de bemiddelingsfase, gaat uw consulent aan de hand van uw zoekopdracht op zoek naar potentiële partners. Hierbij is het natuurlijk ook belangrijk dat de andere partij wensen heeft waar u op aansluit. Anders dan op datingsites heeft u hier verder geen omkijken naar. PartnerSelect gaat kandidaten selecteren.

Tijdens de selectiefase werkt het bureau toe naar een man of vrouw die bij u past. Ze doen altijd eerst een voorstel. Daarbij krijgen dan elkaars profiel en foto(s) te zien. Als dit naar tevredenheid is van beide kandidaten volgt de eerste ontmoeting.

Vraag gratis en vrijblijvend informatie op bij PartnerSelect >>>

Is deze eerste date succesvol? Dan is dat gelijk mooi! Zo niet gaat de consulent verder met haar werk en probeert een meer geschikte kandidaat te vinden.

De kosten van dit alles zijn niet op de website te vinden, maar vaak is intensieve relatiebemiddeling niet goedkoop. Als u informatie aanvraagt krijgt u wel de kosten toegestuurd.

Heb je een langdurige relatie achter de rug, diverse korte contacten gehad, samengewoond, kinderen gekregen of heb je nog geen relatie-ervaring? We houden er rekening mee, zodat je elkaar beter begrijpt.

Goed om te weten:

 • Relatiebemiddeling voor 50plussers
 • Gratis online slagingskans-test
 • Vraag kosteloos het informatiepakket aan via de website.
 • 75% slagingskans binnen zes matches
 • Partnervoorstellen met foto’s (uniek binnen persoonlijke matching)
 • Erkend door SinglesKeurmerk
 • Garantie op contact
 • Maandelijkse opzegtermijn (in tegenstelling tot de meesterelatiebemiddelingsbureaus)
 • 24/7 contact met eigen persoonlijke consulent
 • PartnerSelect is al ruim 25 jaar actief in relatiebemiddeling
 • Landelijk actief, met 35 locaties met matchmakers
banner partnerselect.net


Bedrijfsinformatie PartnerSelect.net

PartnerSelect
Adres Hoofdkantoor: Nijverheidsweg 31, 3161 GJ Rhoon 
Telefoon: 088 – 1997 000
Website: www.partnerselect.net
E-mail:  info@partnerselect.net
KVK: Rotterdam, nummer 52901424

PartnerSelect is er zowel voor de jongere single als voor de actieve 50-plusser en de alleenstaande senior. We starten vanaf 25 jaar. Vind je kalenderleeftijd belangrijk of kijk je meer naar jeugdigheid en vitaliteit? We bespreken het tijdens het intakegesprek.

Alternatieve Relatiebemiddelingsbureaus

Er zijn natuurlijk nog meer bureaus voor 50plus relatiebemiddeling. We maakten eerder al een overzicht van relatiebemiddelings-bureaus in Nederland, onder andere gericht op 50plussers.

Ervaringen met PartnerSelect

Bent u op deze pagina terechtgekomen omdat u hier al eens client bent geweest? Dan is 50-dating.nl natuurlijk erg benieuwd hoe u dit ervaren hebt. En vooral: is de relatiebemiddeling succesvol verlopen? 

Uw ervaringen met PartnerSelect.net of andere relatiebemiddelingsbureaus zijn zeer welkom. Ook als u bijvoorbeeld alleen een intake-gesprek hebt gevoerd en verder hebt afgezien van hun diensten. Ook dan zijn we natuurlijk benieuwd waarom u hier voor gekozen hebt.

Heeft u nog tips, of kunt u een specifiek relatiebureau aanraden, dan kunt u dat ook in een korte review gieten.


Plaats een reactie