50plusmatch app

Wist u dat u de bekende datingsites 50plusmatch ook mobiel kunt gebruiken? De site voor single 50plussers heeft namelijk ook een eigen app: de 50plusmatch app.

Als u een (gratis) lidmaatschap hebt bij 50plusmatch.nl dan kunt u met diezelfde inloggegevens inloggen in de app. Maak dus eerst een account aan en download vervolgend de app:

Hoe werkt de 50plusmatch app?

Net als op de website kunt u via de 50plusmatch op zoek naar leuke 50+ singles om mee te praten en wellicht op termijn mee op date te gaan.

Dit is het intro scherm van de dating app:

50plusmatch app scherm

Zoals u ziet is deze site aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten. In de App Store en Google Play store kunt u reviews lezen over de 50plusmatch app. Op dit moment zijn de meningen verdeeld. De app werkt niet even goed bij iedereen; sommige gebruikers komen in een loop te zitten. Ook hebben sommige daters naar verluidt de verkeerde versie gedownload waardoor ze ineens in aan ander land gebonden zijn, zoals België. Anderen zijn weer positiever gestemd.

dashboard 50plusmatch.nl app

Eenmaal ingelogd ziet uw omgeving er uit zoals hier boven. Via favorieten kunt u uw favoriete profielen bijhouden. Bij ‘Online Leden’ kunt u zien wie er momenteel online zijn (en wellicht snel te porren zijn voor een gesprekje).

Onder Lidmaatschap vindt u uw status, gratis of een betaald lidmaatschap. Via in-app aankopen kunt u een betaald abonnement afsluiten. Dan kunt u ook zien wie uw profiel bezocht hebben. Onder Mailbox vindt u uw inkomende berichten. Bij Mijn Profiel kunt u uw informatie bijwerken, foto’s uploaden en voorkeuren aangeven.

Zoekfunctie 50plusmatch App

Hier onder een overzicht van de zoekfunctie. U kunt selecteren op opleidingsniveau, leeftijd, alleen met foto et cetera.

zoekfunctie dating app

Goed om te weten:

  • Net zoals op website worden de profielen in de 50plusmatch app handmatig gecheckt, en gecontroleerd op fakers
  • Speel de Quiz in de app met andere leden
  • Start gesprekken met andere single vijftigers
  • Gratis abonnement maar om echt goed gebruik te maken van deze dienst moet u betalen
  • Praat mee op Things2share, een laagdrempelige manier om andes 50+ singles te spreken.

Ervaringen met de 50plusMatch Mobiele App

Als u deze dating app al in gebruik heeft, dan lees ik graag uw ervaringen terug! Dit kan door een comment of review achter te laten hier onder. Bedankt vast.

Plaats een reactie