3 dagen gratis actie van datingsite vijftigplusdating.nl!

Mooie actie van de datingsite voor 50+ vijftigplusdating.nl! Als u zich nu gratis inschrijft kunt u drie dagen lang gebruik maken van alle betaalde functies van de site. U hebt dus 3 dagen de tijd om, vrijblijvend, uit te vinden of deze site iets voor u kan betekenen. Vijftigplusdating.nl behoort samen met 50plusmatch en Seniorengeluk tot de toonaangevende datingsites voor senioren. Klikt u op onderstaande afbeelding om de site te bezoeken en u desgewenst aan te melden.

vijftigplusdating.nl banner

Vijftigplusdating.nl

Op vijftigplusdating.nl kunt u op betrouwbare en makkelijke wijze op zoek gaan naar nieuwe vrienden, vriendinnen of een relatie. Vijftigplusdating.nl controleert handmatig alle nieuwe inschrijvingen op echtheid en onjuistheden, zodat fake profielen worden voorkomen.

Nadat u zich gratis hebt ingeschreven kunt u op uw gemak op zoek gaan naar een geschikte partner en hiermee communiceren via het anonieme berichtensysteem of via de chat. Hierdoor blijft u ten allen tijde anoniem en bepaalt u zelf wanneer u deze persoon eventueel zou willen ontmoeten. Inschrijven kan eventueel ook met uw Facebook-account.

Let goed op tot wanneer deze actie loopt: op dit moment is onduidelijk wat de einddatum van de 3 dagen-gratis actie is. Mocht de actie verlopen zijn dan kunt u zich nog altijd gratis inschrijven, echter kunt u niet van de betaalde onderdelen van vijftigplusdating.nl gebruik maken. Lees meer over deze datingsite voor 50ers op vijftigplusdating.nl.

Uiteraard zijn we erg benieuwd naar ervaringen met deze dienst. U kunt uw eigen review hier onder dit artikel achter laten. Wilt u info over andere datingsites voor senioren, dan verwijzen we u graag naar onze reviews. U vindt deze bovenaan in het menu.

3 gedachten over “3 dagen gratis actie van datingsite vijftigplusdating.nl!”

 1. Beetje vreemd dat als ik premium lid wil worden direct voor 3, 6 of 12 maanden in een keer moet betalen en het niet per maand kan. Dat weerhoud me premium lid te worden.

  Beantwoorden
 2. Sinds 5 jaar ben ik weduwe, ongeveer een jaar geleden heb ik me (sceptisch) ingeschreven, ik verwachtte er niet veel van. Op Vijftigplusdating.nl had ik snel contact met meerdere mannen, overigens allemaal aardige en nette heren maar die klik was er nog niet. Totdat Robert mij een leuk berichtje stuurde, toen ging het snel. We hebben eerst een tijdje gechat met de webcam op de site, daarna bellen en uiteindelijk de fysieke ontmoeting.
  We zijn nu sinds een paar maanden erg gelukkig met elkaar. Hier willen Vijftigplusdating.nl hartelijk voor bedanken!
  Ik ben zoals hierboven al staat zeer tevreden over Vijftigplusdating.nl en de maandelijkse kosten vallen ook beste mee.

  Beantwoorden
 3. ik heb al 4 mailtjes gestuurd dat ik niet kan inloggen ook niet bij instellen nieuw wachtwoord ik heb wel betaald voor een maand
  ik weet niet wat er fout gaat ?
  gaarne bericht groeten

  Beantwoorden

Plaats een reactie