Lach

Belangrijke Update: De website Lach.nl bestaat niet meer en is offline. Onderstaande laten we staan als archief-informatie, maar is dus niet langer actueel.

Samen lachend ouder worden. Dat is waar het bij lach.nl allemaal om gaat. Wie zegt dat het verleden tijd is voor vijftig plussers om te daten, heeft het goed mis. Evenals wie denkt dat oudere mensen alleen thuis hoeven te kniezen. Lach is continu bezig haar website te verbeteren en zo het gebruiksgemak te vergroten. Samen met 50plusmatch en vijftigplusdating.nl is Lach een van de grotere 50+ relatiesites.

Tijdelijke & Exclusieve Actie via 50-dating.nl: 3 dagen volledig lidmaatschap bij 50plusmatch.nl: helemaal gratis. Een unieke gelegenheid om 50plusmatch kosteloos te testen

lach.nl logo

lach.nl maakt het mogelijk dat senioren elkaar op een leuke manier kunnen leren kennen en voortaan samen (actieve) dingen kunnen gaan doen. Met een glimlach. In contact komen met andere vijftig plussers, samen vermakelijke activiteiten ondernemen en u misschien zelfs weer zo verliefd als een kind voelen. En het inschrijven is gratis.

Dat is zeker mogelijk als u start met daten via lach.nl. Wie veel lacht, krijgt de rimpels op de juiste plaats. Daarom zou het zonde zijn als u niet lachend en mooi ouder wordt en blijft genieten van het leven. En samen met een (nieuwe) partner of vriend of vriendin gaat dat natuurlijk een stuk makkelijker. Gebruik het internet voor mooie ontmoetingen

Lach: ouderen dating & relaties

In ons land zijn er miljoenen vijftig plussers en het aantal senioren blijft stijgen. Niet gek dus dat er veel mensen zijn die een maatje of partner zoeken. Vaak weten veel ouderen niet zo meteen waar ze moeten zoeken om dat ene maatje te vinden om bijvoorbeeld gezellig samen mee te gaan tennissen of om een partner te vinden met wie u lekker buiten kunt gaan wandelen. Anderen zoeken misschien weer iemand voor wat steun en intimiteit.

lach.nl

Zoeken hoeft geen probleem meer te zijn. Datingsite Lach brengt mensen bijeen om samen leuke dingen te gaan doen of misschien wel die juiste man of vrouw te vinden die bij u past. Daten via internet is zeker niet alleen weggelegd voor jonge mensen. Of u nu alleenstaand bent of gewoon een gezellige vriendin of vriend zoekt, wacht niet langer! Geef het internet een kans om een leuke man of vrouw te ontmoeten. Wat houdt u tegen? Inschrijven is namelijk gratis, net zoals een eigen profiel aanmaken, andere profielen bekijken en berichten versturen.

Voor het aanmelden bij Lach heeft u een werkend e-mailadres nodig. Registreren is in een paar minuten gebeurd. Hierna kunt u beginnen met de zoektocht naar geschikte vrijgezelle dames of heren.

U kunt als gratis lid alle foto’s bekijken en de profielen lezen. Probeer ook uw eigen profiel(tekst) zo uitgebreid mogelijk te schrijven; dit levert doorgaans een groter aantal geïnteresseerden op. Door zelf een zoekopdracht samen te stellen met uw wensen en eisen kan het systeem van 50 Plus Match daar zelf geschikte kandidaten bij zoeken.

Functies en opties van Lach.nl

– Gratis uw profiel aanmaken.
– Gratis matches bekijken. Lees meer over gratis datingsites
– Scherpe tarieven
– Lees succesverhalen op lach.nl
– Lees reacties van ex-leden die hun partner via deze site gevonden hebben.
– Fotozappen
– Vind mannen of vrouwen uit elke regio.
– Maak kans op een weekendje weg met uw dating-succesverhaal
– Ouderen dating op niveau, in een praktische omgeving.

Kosten Lach.nl

Als u van alle functies van datingsite Lach.nl gebruik wilt maken moet u hiervoor wel betalen. De tarieven staan netjes duidelijk op de site vermeld, maar we zetten ze hier nog eens voor u op een rijtje. In vergelijking met veel andere sites is deze niet al te duur, maar wel iets duurder dan 50plusmatch.

U kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen; hoe langer het lidmaatschap dat u aangaat, hoe goedkoper het wordt.

 • Jaarabonnement kost € 95,40.
 • Een abonnement voor 6 maanden kost € 59,70 wat neerkomt op 32 cent per dag. U bespaart hiermee flink ten opzichte van het maandlidmaatschap.
 • Een abonnement van 3 maanden kost € 44,85 (dus 49 eurocent per dag gemiddeld)
 • 1 maand kost €24,95 (82 cent per dag)

Nadat de periode van uw gekozen Full Membership is afgelopen verlengt deze datingsite automatisch het Full Membership met 1 maand tot wederopzegging. Opzeggen is eenvoudig en via “instellingen” binnen uw profiel. Op deze pagina meer info over de kosten van de grotere 50plus datingsites.

In de tabel hier onder kunt u zien wat de mogelijkheden van een gratis en betaald lidmaatschap bij Lach.nl zijn.

FunctieKosteloze RegistratieBetaald Abonnement
Foto's bekijkenja, 1 fotoja, alle foto's
Iemand je interesse kenbaar makenjaja
Berichtenja, versturenja, versturen én bekijken
Eigen foto(s) plaatsenja (max. 5)ja (max. 5)
Profielen bekijken/ Zoekfunctiejaja
Persoonlijkheidstest doenniet van toepassingniet van toepassing
Dating via GSM / Appnvtnvt
Fotozappenbeperktonbeperkt
Profiel aanmakenbasisuitgebreid
Matches zienjaja

Contactinformatie

Lach.nl B.V.
Prinsengracht 207-209
1015DT Amsterdam
Tel: +31 (0)20 – 26 25 881
Contact opnemen kan ook via hun contactpagina (max 500 tekens).

De televisiereclame van Lach

De televisiereclame van de nieuwe datingsite Lach is al enkele maanden regelmatig op TV te zien. Lachen en kennismaken worden centraal gesteld in de televisiecampagne. Lach gaat dan ook niet alleen om dating, maar ook om vriendschappen en het leren kennen van nieuwe 50plussers. Nieuwe vrienden is tenslotte nieuw plezier. Wat vindt u van de Lach.nl reclame?

Ervaringen met Lach.nl

Nu is Lach een relatief nieuwe website maar wellicht zijn er al lezers van ons weblog die ervaringen met Lach.nl hebben. We zijn benieuwd naar succesverhalen maar ook mindere punten van Lach. De reviews van onze lezers zijn minstens zo belangrijk als onze review, dus we nodigen u van harte uit uw ervaringen met deze datingsite achter te laten in de reacties. Als u uw mening over een andere 50plus datingsite wilt geven waarderen we het als u uw reactie op de juiste pagina achterlaat.

Gratis inschrijven bij Lach kan op hun website, of lees onze andere reviews over datingsites voor 50plussers.

Onze review over 50plusmatch.nl staat op deze pagina, en die over Seniorengeluk op deze pagina. Of lees die over Elite Dating. Voor hoger opgeleiden vijftigplussers hebben we deze tijdelijke aanbieding gevonden.

5 gedachten over “Lach”

 1. Lach heeft mijn inloggegevens op straat gegooid.
  Ik krijg nu spammails van criminelen met vermelding van mijn inloggegevens van Lach!
  Lekker bezig jongens!

  Beantwoorden
 2. Beste Mensen,

  Helaas hebben we inderdaad enkele problemen gehad mbt onze klantenservice en de website. Inmiddels zijn deze problemen opgelost en is de website verder verbeterd.

  Graag komen we met u in contact om het probleem op te lossen. We zullen ter compensatie van de eerdere problemen u een volledig lidmaatschap van 6 maanden aanbieden.
  U kunt ons bereiken via het e-mail adres klantenservice@lach.nl.

  Met vriendelijke groet,

  Team Lach.nl

  Beantwoorden
 3. Ik heb mijn account bij Lach ingetrokken.
  Je kan je voorkeur M-V, V-V, V-M, of M-M niet invoeren. Daar heb ik ze maanden geleden over gebeld. Ze zouden ’t veranderen.
  Niet dus.
  Ik zoek ’n M, maar krijg natuurlijk ook reacties van V’s. Dat is voor beide partijen verspilde moeite.
  Jan.

  Beantwoorden

Plaats een reactie